- 28 Haziran 2011
- 113
- 0
- Konu Sahibi yenibirben
evt fazlasıyla karıştırdık ama buralarda hep böyle yakın olunca karışılıyo. Burda ağır kelimeler yazmış olabilirim ama öncedende dediğim gibi sizleri tanımadığım için sinirimi boşaltmak için istediğimi yazdım onlara bişey demem. Sosyal güvencemiz var ama hastaneler hep özel ssk pek geçmiyo devlette yaptık biçok şeyi eşim kabullenmiyo tahlil sonuçlarını devlet diye özele geçtik başka şehire gidip geliyoruz yol parası muayene rahim filmi var bayramdan sonra narkozlu istedim çok acılar çektim muyenede bile kasılır oldum sadece o 500 tl şimdi bize koyuyo açıkcası gelen gidiyo yani ama babamada düşmez damadı tedavi ettirmek ben ameliyat oldum myom için kayınpeder hiçbi yardım etmedi ben onun gibi sen yaptır tedavimi demedim arkadaşımı özel hastaneye istanbula götürdü kayınpederi ve orda tedavi gördü yakında doğum yapcak ben hala bekliyorum işte burdaki devlet hastanesi ne kadar olurki başka biyerimi sakatlamadıysalar iyi.
Bekarken derdi tasası olmayan biriydim evlenince çoluk çocuğum olcak dahada mutlu olcam herşey dahada güzel olcak diye beklerken 4-5 kişi birden sırtıma bindiler laf işitmediğim gün kalmadı beni alırken biliyolardı rahatlığımı belkide birazda ondan istediler kene gibi yapıştılar işte. Allah sonumuzu hayır etsin eşimde hiç ses yok ama asla ben adım atmam yeter bıktım artık.
Bekarken derdi tasası olmayan biriydim evlenince çoluk çocuğum olcak dahada mutlu olcam herşey dahada güzel olcak diye beklerken 4-5 kişi birden sırtıma bindiler laf işitmediğim gün kalmadı beni alırken biliyolardı rahatlığımı belkide birazda ondan istediler kene gibi yapıştılar işte. Allah sonumuzu hayır etsin eşimde hiç ses yok ama asla ben adım atmam yeter bıktım artık.