Eşimden bosanmak istiyorum AMA.

Hanfendinin durumuna bakılırsa ne eşi bosanir ne de kendisi boşanır. Bence sizin ilişkinizin dinamiği bu olmuş. Her şeye bahaneniz var. Eminim ki burada yazılan birçok şeyi kendiniz de düşünebilirsiniz ama siz çözüm bulmaktan ziyade dert dökmek için konu acmissiniz. Bütün önerilere bir bahanenizin olmasının başka açıklaması yok.

Çocuğumda yok acmamam için tek engelim ailem ve cevrem
Anında polisi ara eşim beni darp etti yetisin daha kötüsünü yapmasından korkuyorum de ve polis gelir gelmez şikayetçi olduğunu söyle muhtemelen seni direk hastaneye götürürler darp raporu almaya ailen senin istediği kadar yanında olmasinlar darp raporunu al şikayetçi ol afedersin donuna kadar al. Ama gözünün önünde polisi arama git tuvalete öyle ara yoksa daha kötüsünü bile yapabilir çatır çatır nafakani alırsın ayrı evini tutarsın birde iş bulursun. Eğer ailen dedigin gibi böyle birşeye izin vermezsede kadın sığınma evine gidersin yeterli korkma.

Darp alicak kadar şiddet uygulamıyor canm . Şuanda dudağım kanadı. Vücuduma vurdu ama morarma yok.
Darp alacak kadar şiddet uygulamıyor derken ?? Dudağın kanamış suratına tokat atmış sırtına yumruk atmış. Illa beyin kanaması mi geçirmeyi bekliyorsun o evden gitmek için ?

Bu kadar yazık etme kendine canim .emin ol hersey kuruluyor cocukta yokmuş .yapma bu kötülüğü kendine

Lütfen yarın il
Konumu az çok bilirsiniz. Evlilik düzenimiz yok. Evliliğigimin ilk yılını eşimin ailesi zehir etti. Son 2yildir da eşimle kotuyuz. Resmen evliliğim yürüsün diye çok surukledim. Eşim kahvahane bağımlısı, eve gelir ayrı bı oda da tel oynar , iletişim sıfır sohbet sıfır. Her defasında kavga yapmaktan bıktım. Elinden teli aldığım gibi suratıma tokat atar, kahveye gitme diye tartışma çıkarsam el kaldırır. Şuanda elim yüzüm kan içinde yazıyorum. Saat kaç oldu deyip elinden teli çektim diye dudağımı patlattı , sırtıma tekme attı, bende boş durmadım eşimin kollarını kanattim. Bende yarın ilk isim sana dava açmak dedim. Ben boşamiyorum sen boşa diyor. Çık git hayatumdan suratını bile görmek istemiyorum, seni sevmiyorum anlamiyomusun dedi bana. Ben bu adamda bir dk bile durmam ama. Ne benim ailem ne eşimin ailesi ne akrabalarım kimse destek olmaz. Eşim dışarıdan sessiz sakin pisirik gibi duruyor herkes esimi efendi benim onu parmagimda oynatacagimi düşünüyor, ben baskın eşim yapici duruyor . O yüzden bosansak herkes suçu benden bilir. Eşim ve ailesi de Allah bilir arkamdan ne iftiralar atar. Eşim zaten evliligimimiz boyunca da arkamda durmadı benim. Bosansam daha çok sarsılicsm ailem kesinlikle beni bırakmaz bende ailemle anlasamamm. Çok çaresizim çok. Siganacak kimsem yok sizlerden başka. Şuan ağlayarak yaziyorum. Kadın olmak evli olmak nekadar da zormuş. 23yasinda saçlarımda siyah saç kalmadi. Eşim bana bı gün ya sen katil olucaksin ya da ben diyor. Benim eşim neyi yapmaz dediysem herşeyi yaptı. Şuanda bu lafı da sinirden dedi diyorum ama artık beni oldurmesinden bile korkuyorum
Lütfen yarın ilk işiniz darp raporu almak olsun daha 23 yaşında hayatınızın baharındasınız o eş müsveddesine mahkum değilsiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz yapabilirsiniz... Kendinize güvenin ve bu ortamdan kurtulmaya bakın en kısa sürede

Şimdii.Madem bu şahıstan boşanamadığınızı iddia ediyorsunuz da adamın (!) aynı şeyi yapacağını bile bile neden elinden telefonu çekiyorsunuz? Bırakın ne hali varsa görsün,kahveye mi ne cehenneme gidiyorsa gitsin.Bu hanzoyla ne muhabbet edebilirsiniz ki? Mümkün mertebe kendinizi şiddetten koruyun.uzgunum.Asıl önerim tabiki boşanmanız yönünde ancak boşanamıyorsaniz madem bari sonu şiddete gidecek şeyler yapmayın.Bu şahısı tanıyorsunuz,neye nasıl tepki vereceğini biliyorsunuz neden o halde kendinize eziyet ettiriyorsunuz?

Ayni modeli gordum)))) Kesin kavga ettikten sonra da yuksek seste sarki acmalar, salak salak gulmeler, keyifli haller. Karsisindakini sinir etmek icin ugrasir, bir de kimseyi begenmez
Ayy inanmıyorum eski eşim de böyleydi. Kendisi yakışıklı bir erkekti ama aşırı beğenirdi aynanın karşısına geçip çok sanslisin çoook derdi. Inanılmaz kendini beğenmiş egolu asla kendisinde suç bulmayan bir tipti. Narsist kişilik bozukluğu var bunlarsa kendilerine tapıyorlar ve kendilerinden başka kimseyi sevemezler aşık olamazlar asla geçinmek mümkün değil.

Lütfen yarın il

Lütfen yarın ilk işiniz darp raporu almak olsun daha 23 yaşında hayatınızın baharındasınız o eş müsveddesine mahkum değilsiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz yapabilirsiniz... Kendinize güvenin ve bu ortamdan kurtulmaya bakın en kısa sürede
Darp raporu anında oluşan olayda alınır bir gün sonraya bırakılmamalı çünkü bunu kendisinin yaptığı göz önünde bulundurulurmus böyle duymustum

Ayni modeli gordum)))) Kesin kavga ettikten sonra da yuksek seste sarki acmalar, salak salak gulmeler, keyifli haller. Karsisindakini sinir etmek icin ugrasir, bir de kimseyi begenmez
Benim eşim tam tersi canm . Gcekten umursamıyor beni bunu bilerek yapmıyor. Ciddi ciddi beni umursamıyor.

Ayy inanmıyorum eski eşim de böyleydi. Kendisi yakışıklı bir erkekti ama aşırı beğenirdi aynanın karşısına geçip çok sanslisin çoook derdi. Inanılmaz kendini beğenmiş egolu asla kendisinde suç bulmayan bir tipti. Narsist kişilik bozukluğu var bunlarsa kendilerine tapıyorlar ve kendilerinden başka kimseyi sevemezler aşık olamazlar asla geçinmek mümkün değil.
Benim tanidigim cok cirkindi ama kendini aşiri yakisikli zann ederdi. Aynen narsist kisilik bozuklugu var her halde. Bir de cok korkaktirlar. Dovmesine, hakaret etmesine bakmayin, tehdit edildiyinde kediye doner, hatta polise verildi mi evde kuzu olur)))

Aulen esinin ailesi inanmazsa bigün telefonun ses kaydini ac koy gizli bi yefe ve neden kahveye gittigini gitmemesi gerektigini söyle ve ses kaydetsin hem elinde delil olur konustur onu sürekli ne bileyim kanit olur en azindan nasil inanamazlar ailen onun aulesi insan kizina innanmazmi ya anlamis degilim elin ogluna inaniyorlar yalan söyleyecek degilsiniz yasayan sahit olan sizsiniz allah yardimciniz olsun üzüldüm gerecekten gece gece dua edicem size allah tez zamanda kurtarsin insallah birsey yapmaz ne kadar aci bi durumda esiniz gercekten aciyorm o kadinlara el kalkiyorya allahindan bulsunlar ne diyeyim allahta insallah ailenize ve kendi ailesine birseyleri artik farkedebilmeyi göstersin gül gibi esiniz var oturun evinizde hergün kahveyemi gidilir ama yefi gelir siz bi yere cikacaginiz zaman laf olur büyütür izin vermezler öyle de pislikler allah islah etsin😡

Benim eşim tam tersi canm . Gcekten umursamıyor beni bunu bilerek yapmıyor. Ciddi ciddi beni umursamıyor.
Umursamamasi daha iyi, yoksa sinirsen delirtirti sizi.
Lutfen darp raporu alip boşanin.
Daha gencecik bir kadinsiniz, önunuzde cok guzel hayatiniz var, mahv etmeyin guzelim hayatinizi.

Darp raporu anında oluşan olayda alınır bir gün sonraya bırakılmamalı çünkü bunu kendisinin yaptığı göz önünde bulundurulurmus böyle duymustum
Keşke hemen alabilse de işte böyle bir adamın konu sahibinin dışarı çıkmasına izin vereceğini düşünmediğim için söyledim :110: araştırdım şimdi direk alıntı yapıyorum '' Darp raporu almak için yaraların tazeliğini koruması bakımından mümkün olduğunda erken bir sağlık kuruluşuna başvurmanız daha sağlıklı sonuç almanıza sonuç verecektir. Ancak örnek olarak 1 hafta önce yaşanan bir olay yüzünden darp raporu almak için yeni başvuruda bulunmuşsanız ve halen darp olayının izleri vücudunuzda bulunuyorsa yine rapor alabilirsiniz. Yani darp izleri vücudunuzdan silinmeden önce sağlık kuruluşuna başvurmak gerekmektedir. Aksi durumda olayın izleri silinebilir ve raporda bu durum gözükmeyebilir.'' belki konu sahibinin işine yarar

Ne kadar egoist ve kendini begenmis herseyi bilmislik tasliyor yorumlarinizi okudumda esinize dair söyledikleriniz cok sinir oldun hadsiz öyle adamlari alican bi yerde agzini gözünü kirana kadar dövdürücen belki akillari basina gelir en azindan icin soguyacak ay sinir oldum gercekten iyikide cocugunuz yok yapmayinda kisilik bozuntusu sahistan ondan olan bebekte yazik günah bu olaylarin icinde kalacak

X