Eşim ve Babam. Yeni Bir Adım..

Bende memnun olan kimseyi görmedim ama babamı da tanıdığımı zannediyormuşum.
Eşimin psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramadı bu birlikte çalışma olayı..
Baksana baban sizi ezen cümleler söylüyormuş, ayıp değil mi? Resmen mobbing yapıyor. Eşin o bahsettiğin işe girsin mutlaka. Bu kadar azar yemekten iyidir. Elin adamı, kadını böyle konuşsa insan biraz üzülür ama kafaya takmaz. Ama aynısını aileden biri deyince insanın içine öküz oturur.

Gereken yapıldı konuşuldu. Babam da hiç tepki vermedi. Kendi düzeninize bakın, bi tastan 2 ailenin yemek yemesi zor oluyodu zaten dedi. Hayırlısı bakalım

Aynen öyle oluyor. Söz konusu aile olunca haklı olup olmamanın bi önemi olmuyor..

Oluşursa oluşsun, verdiği sözleri tutmadıysa suçlu olan babanız zaten. Ay düşünüyorum da kayın ailem ile beraber çalıştığımı, çok zor ya. Eşiniz nasıl kabul etmiş zamanında, sakin bi insan demek ki. Yeni işi hayırlı olsun, daha huzurlu olacağınıza eminim bu şekilde.

Bende eminim daha huzurlu olacağımıza. Eşime her zaman her şartta destek olmaya da hazırım zaten. Benim mutluluğum için 2 yıldır herşeye katlandı. Çok zor olsa da bunu başardı.
Gerçekten sabırlı bi insanmış bende öğrenmiş oldum bu vesileyle
her şerde bi hayır vardır dedikleri de bu olsa gerek

Ne söylerse söylesin ne düşünürse düşünsün önce kendinizi düşünmelisiniz istediğini düşünmekte özgür .Önemsememelisiniz eşinizin işi iyiymiş şuanki şartlarından,böyle bir algı olursa vereceğiniz cevap yaşam standartlarını düşünmek zorundayız bu iş bizim bu standartlarımızı karşılıyor,senin yanında bunları sağlayamıyorduk.Kusura bakma,sen babamsın değerlisin bizim için ama biz artık birlikte çalışmak istemiyoruz.

Aynen bu konuşma geçti. Babam tepki bile vermedi. Daha iyi şartları var, tabiki değerlendireceksiniz dedi.
Hakkımız da hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…