eşim ve ablam..

tepki verse belki iki kardeşin arasını açmakten korktu belki ablan bana sarkıyor demeye dili varmadı belki seviyesizleşmek istemedi

allah allahhhh
desene olan yine ona olmuş
yazık valla
kocasıda susuyor ya pesss doğrudu
aslında onun demesi lazımdı görüşmeyelim ablanla ben rahatsız oluyor diye ama demekki rahatsız olmuyor pis beyefendi

Var bu adamda bir bit yeniği vaar. Karına ağlayıp yalvar ama kv kp yanında sus pus.

O değil de bu dörtlü (anne babayı da katsak mı) içinde bir edepli konu sahibiymiş. O da çok sabretmiş.

Bence bunların olduği ortama dinleme cihazı koymadan cıngar çıkarmazdım.

bu işin içinde kesinlikle bir pokluk var
ous masum değil

bir kadına asıl yakışmayan alkol kullanmak eniştesine bu türlü davranmak eşi belliki arada kalmış bence ablasını hayatınadan çıkarması yeterli yoksa yeni eşe de aynını yapacaktır
Canim sen kendinde misin.adam izin vermese kadin yüzsuz olabilir mi bu kadar.neden demiyor bana bak abla hanim bu davranisindan rahatsisim.git başkasına madem niyeti bozdun.neyin arasinda kalmis yaa .allahim bu erkekler onunuzde sey yapsa affedersin kocamdir affederim diyeceksiniz pess

Bence abla anneden olayla ilgili birşeyler duymuş -tavsiye tarzı olur, dertleşme tarzı olur- dalga geçip sert bir tepki almak için o şarkıyı seçmiş. Eşle aralarında birşey olduğunu hiç zannetmiyorum, eşin şuanki durumdan hoşlandığını da hiç sanmıyorum Aile ortamında 'evet bencede benden hoşlanıyor diyememesi çok normal, kimse söz konusu olan iki kardeş ve onlarn anne-babası iken bunları söyleyemez Sanki konu sahibinin ailesi bu sefer damadı suçlamayacak sen kışkırtıyorsun demek ki diye, en mantıklı hareket sessiz kalmasıymış o ortamda.

Ablanın ise belli ki bozuk bir psikolojisi var, ki onunda enişteden ciddi anlamda hoşlandığını sanmıyorum. Kendi içinde derin bir onaylanma sorunu yaşıyor ve enişteden onay\ilgi görmek tabu olması sebebiyle ciddi bir meydan okuma olduğu için ona sarıyor diğer başka insanların yanısıra. Keşke daha serinkanlı olabilseymişsiniz de ablaya istediği tepkiyi vermeseymişsiniz. Koşa koşa anne-babaya gitmesinden belli bunu beklediği.

asıl kadın milletinde sıkıntı adam ablanın hareketlerin den rahatsızım dese bu seferde eşinden ailesiyle görüşmesine izin vermediği için yakınırsınız ayrıca aldatma olayı olsa açığa çıkar şarkıları gönderen eşii değil ablası

Bi arkadaş bi susun artık demiş ya bize bende diycem bi gidip geliyorum 20 sayfa ilerlemis konu bi keresinde 2009 damı ne bi konu 450 sayfa filan olmuştu böyle biz kk bayanları bi tarafımızı yırtmıştik da sonra konu fake çıkmışti kazende hepimizi bi güzel ben size demiştim dediydi.şimdi bu konuda keşke fake olsa diyorum.

i
Doğru söylüyorsun, adam daha 13 yaşında ergen, çek bacaklarını kucağımdan diyememiştir.. yada ellerini niye ben ısıtıyorum git kaloriferin üstüne koy diyememiştir.. doğru sen de haklısın...
insan bir söyler iki söyler karşıda ki laftan anlamıyorsa ne yapsın hayatta bazı insanlara katlanmak zorunda kalınabilir çünkü komşu değilki silip atsın lar hayatından.
eşinin en yakını kanından canından şimdi soruyum kalleşlik kimde kadınla kan bağı olan ablasında mı durumu idare etmeye çalışan eşde mı

Eee kocası neden normal zamanda ''evet sen haklısın ablanın davranışları tuhaf'' diyor da ailelerin buluştuğu o gün eşini yalancı çıkarıyor ? Bu da mı eşine olan yoğun sevgisinden ?
Onu bunu bilmem.Birinin hoş olmayan bir davranışını görsem kim olursa olsun susup,onunla her buluştuğumuzda içip sohbet etmek yerine arama mesafe koyarım.Kim olsa bunu yapar yani eşi de bir tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…