- 27 Eylül 2010
- 1.543
- 1.950
- 358
- 45
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.501
tepki verse belki iki kardeşin arasını açmakten korktu belki ablan bana sarkıyor demeye dili varmadı belki seviyesizleşmek istemedibiz değil konu sahibi şahit bütün olanlara bizde kendisinin anlatımıyla yorumluyoruz lakin sizin şu eşiniz çok ii niyetli sözü konudan bir hayli dışarıda olduğunuzu gösterir..abla çıplak bacaklarını konu sahibinin eşinin kucağına uzatıyor eş te iyi niyetten tepki vermiyor..15 dk yalnız kalıyorlar ne yaptınız sorusuna iyi niyetten cvp veremiyor..yapmayın Allahını severseniz.
allah allahhhh
desene olan yine ona olmuş
yazık valla
kocasıda susuyor ya pesss doğrudu
aslında onun demesi lazımdı görüşmeyelim ablanla ben rahatsız oluyor diye ama demekki rahatsız olmuyor pis beyefendi
tepki verse belki iki kardeşin arasını açmakten korktu belki ablan bana sarkıyor demeye dili varmadı belki seviyesizleşmek istemedi
Var bu adamda bir bit yeniği vaar. Karına ağlayıp yalvar ama kv kp yanında sus pus.
O değil de bu dörtlü (anne babayı da katsak mı) içinde bir edepli konu sahibiymiş. O da çok sabretmiş.
Bence bunların olduği ortama dinleme cihazı koymadan cıngar çıkarmazdım.
belki eşini çok seviyor onun hatırına bu saçma davranışlara katlandıAma yine iyi niyetten ablanın kendisine olan ilgi alakasından hiiiiiiiç rahatsızlık duymuyor nedense..
bu işin içinde kesinlikle bir pokluk var
ous masum değil
Canim sen kendinde misin.adam izin vermese kadin yüzsuz olabilir mi bu kadar.neden demiyor bana bak abla hanim bu davranisindan rahatsisim.git başkasına madem niyeti bozdun.neyin arasinda kalmis yaa .allahim bu erkekler onunuzde sey yapsa affedersin kocamdir affederim diyeceksiniz pessbir kadına asıl yakışmayan alkol kullanmak eniştesine bu türlü davranmak eşi belliki arada kalmış bence ablasını hayatınadan çıkarması yeterli yoksa yeni eşe de aynını yapacaktır
Yılbaşı gecesi ne oldu???
Koca başka abla başka söylüyor.
Abla hiç saklamıyor koca kıvırıyor.
Yılbaşı gecesi ne oldu???
Koca başka abla başka söylüyor.
Abla hiç saklamıyor koca kıvırıyor.
Polyanna misin sen bacimbelki eşini çok seviyor onun hatırına bu saçma davranışlara katlandı
asıl kadın milletinde sıkıntı adam ablanın hareketlerin den rahatsızım dese bu seferde eşinden ailesiyle görüşmesine izin vermediği için yakınırsınız ayrıca aldatma olayı olsa açığa çıkar şarkıları gönderen eşii değil ablasıCanim sen kendinde misin.adam izin vermese kadin yüzsuz olabilir mi bu kadar.neden demiyor bana bak abla hanim bu davranisindan rahatsisim.git başkasına madem niyeti bozdun.neyin arasinda kalmis yaa .allahim bu erkekler onunuzde sey yapsa affedersin kocamdir affederim diyeceksiniz pess
ben hatayı ablada görüyorumPolyanna misin sen bacim
ben hatayı ablada görüyorum
insan bir söyler iki söyler karşıda ki laftan anlamıyorsa ne yapsın hayatta bazı insanlara katlanmak zorunda kalınabilir çünkü komşu değilki silip atsın lar hayatından.Doğru söylüyorsun, adam daha 13 yaşında ergen, çek bacaklarını kucağımdan diyememiştir.. yada ellerini niye ben ısıtıyorum git kaloriferin üstüne koy diyememiştir.. doğru sen de haklısın...
asıl kadın milletinde sıkıntı adam ablanın hareketlerin den rahatsızım dese bu seferde eşinden ailesiyle görüşmesine izin vermediği için yakınırsınız ayrıca aldatma olayı olsa açığa çıkar şarkıları gönderen eşii değil ablası
i
insan bir söyler iki söyler karşıda ki laftan anlamıyorsa ne yapsın hayatta bazı insanlara katlanmak zorunda kalınabilir çünkü komşu değilki silip atsın lar hayatından.
eşinin en yakını kanından canından şimdi soruyum kalleşlik kimde kadınla kan bağı olan yalan söylemeyen ablasında mı durumu yalan söyleyerek idare etmeye çalışan eşde mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?