• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

i

insan bir söyler iki söyler karşıda ki laftan anlamıyorsa ne yapsın hayatta bazı insanlara katlanmak zorunda kalınabilir çünkü komşu değilki silip atsın lar hayatından.
eşinin en yakını kanından canından şimdi soruyum kalleşlik kimde kadınla kan bağı olan ablasında mı durumu idare etmeye çalışan eşde mı

Durumu idare etmeye çalıştığı kesin zaten, onu anladık... :)

senin eşinin kardeşi seni açık seçik taciz etse, eşinin kardeşi diye sesin çıkmayacak mı???

Valla herkes üç maymunu oynamaya başladı , konu sahibi de bu durumda kaldı işte .
Ablanın böyle bi yere çocuğunu getirmesi ve onun önünde bağırıp çağırması da şaibeli zaten .
Kendi ağlayınca çocuğuda korkup ağlamış.

i

insan bir söyler iki söyler karşıda ki laftan anlamıyorsa ne yapsın hayatta bazı insanlara katlanmak zorunda kalınabilir çünkü komşu değilki silip atsın lar hayatından.
eşinin en yakını kanından canından şimdi soruyum kalleşlik kimde kadınla kan bağı olan ablasında mı durumu idare etmeye çalışan eşde mı

iki tarafada suçlu olamıyor yani ille erkeği bi tarafından aklamaya çalışmak zorundayız değil mi?

Yaş kocaya laf soyletmiyosunuz ama kadin kusken bende ablanla konusmuyorum diyomus ama dökümlere bakmis konu sahibi hep ablasiyla konuşulmuş bu ne es dediğin en basta karisina sahip cikip destek olacak..

senin eşinin kardeşi seni açık seçik taciz etse, eşinin kardeş diye sesin çıkmayacak mı???
ben evli değilim ama ülkemizde kadından erkeğe iş değişiyor eğer kadın taciz edilirse cinayet çıkar zannersem

ben evli değilim ama ülkemizde kadından erkeğe iş değişiyor eğer kadın taciz edilirse cinayet çıkar zannersem

Hmmm lütfen evlenmeden, çocuk sahibi olmadan zihniyetini değiştir...

Konu sahibi uzun süredir her şeyin farkında...eğer adam zamanında karşı çıksaydı ablanın tacizlerine, şuan durum farklı olurdu...

senin eşinin kardeşi seni açık seçik taciz etse, eşinin kardeşi diye sesin çıkmayacak mı???
Benim bir arkadaş vardı, kaynı ilanı aşk edip öpmeye çalışmış önce söylemedi. Sonra söyledi eşi inanmadı ayrıldı kız

Benim bir arkadaş vardı, kaynı ilanı aşk edip öpmeye çalışmış önce söylemedi. Sonra söyledi eşi inanmadı ayrıldı kız

aynı olay benim tanıdığım birinide başına gelmişti. eşine söylememişti ama kaynını uyarmıştı.bir daha tekrarlanmadı.

Back