eşim ve ablam..

İçki icmenin icine ediliyor işte her sey çığırından çıkıyor insanlar sacmaliyor..icmeyen evine sokmayan yobaz oluyor ickiye verilen zamana da paraya da giden sağlıga ve edebe de acıyorum...insallah cocuksuz ciftlersinizdir cocukların boyle aileleri olmamalı çünkü.Ablanızdan uzak durun icmeyin birlikte ben olsam gider konusurdum elestirirdim tabi ayık bulursaniz..

Ayy ben bunu düşünmek bile istemiyorum , ben olsam ablam böyle yapacak konuşmam irtibatı keserim valla, bosanda gel ne demek be irtibati kes ablam da olsa yaparım , o da abla olaymis kardeşinin kocasına göz koymasaymis

konuyu hortlatmış olacağım ama çok merak ettim sonunu. konu sahibi boşandı mı, ablasıyla ilişkisi ne durumda

bir sure gorusmeyin. esinizle de ciddi konusun. boyle seyler cok tehlikeli Allah korusun.

evet öyle, ama böyle bir şeyle ortalığı ayağa kaldırırsam ailem onun ailesi herkes zarar görecek.ortada onların küçücük çocuğu falan var..napıcam bilemiyorum.
rezalet çıkarmadan ablana artık görüşmek istemediğini söyleyeceksin ve zorundasın. İşler iyi bir noktaya gitmiyor aralarında bişey var demiyorum ama çok rahatsız edici bir durum. Alkol olayıda ayrı saçmalık sürekli bir alkollü toplantı var. Yuvanızdan uzak tutmalısınız bu durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…