eşim ve ablam..

Şok oldum bu ne iğrenç bir kadın. Konu sahibinin kendinden emin duruşunu, cesaretini ve gururlu davranışını tebrik ediyorum. Hele enişte nasıl bir genişlikse ondaki diyecek kelime bulamadım, içince benim arkadaşlara da sarıyo ne demek ööeehh yani!

ooyyy oy bize vakit geçmiyorken konu sahibine bugünler nasıl geçicek acaba,bıraz yırtıcı olsa onu nasıl enkaz ettilerse oda ne olucaksa olsun deyip öyle davransa bu kadar tepkisizlik saglıgı için psikolojisi için hiç iyi değil darbe üstüne darbe...

Çok üzüldüm konu sahibi ..
Zaten nedense hep bu yırtık insanlar bir şekilde yolunu bulur temize çıkarlar.
Örneği çoktur bunun ..
Mazlumu oynayıp yırtmış..
Ne karar verirsen hakkında hayırlısı olur inşallah
Enişteye de hayran kaldım yemin ediyorumm..
Böyle bir erkek Trde, inanılır gibi değil

o eniştenin de uzantıları yoksa ben de birşey bilmiyorum.. karı-koca gayet iyi kurmuşlar iletişimi.. kadın adamın kaçamaklarına laf etmiyor, adam da kadının.. yok merak ettiğim, enişte konu sahibine asılsa ne olurdu acaba?

Ablası zaten bu olaylar olmadna önce bile şakayla karışık ' boşan da gel hahah ' diyomuş konu shaibin eşine

Son olanlari simdi okudum.
Aileni suclama, cunku iki taraf da kizlari. Nasil yakistirsinlar ki ablana bunu?
Senin tek yapacagin sey kocana tekmeyi basmak. O da ablanin ilgisinden memnunmus bu zamana kadar.
Kim kime haydi soyle, beni nasil sevdigini diye sarki yollar yahu, kimi kandiriyor bunlar.
Ablan da ortaya cikip kendini akladi iste. Ohhh olan bu kiza oldu.

ablanla konuş. abla sen farketmiyosundur eminim ki ama içtiğinde hareketlerin garipleşiyor, geçen de bacağını eşime uzattın mesela; eşim gerilmiş ben de gerildim vs.. diye söyle. ben aynılarını enişteme yapsam muthemelen sen de rahatsız olursun de

Bende senin gibi düşünüyorum ama eski jenerasyon biraz farklı canım. ben çok şeye şahit oldum bir annenin babanın evlatlarına yaptığı farklılıklar tek kelimeyle cehalet işte

şarkı özünde evet çok anlamlı... tam bir ilanı aşk fakat,
bu şarkı bence biraz da duruma uygun gönderilmiş...

yani sıradan bir aşk şarkısı olarak değil... hadi aşkımı ilan edeyim anlamından ziyade,

eş belli ki ablaya olanları anlattı... abla da akşam evde kıyamet kopacağını biliyordu,
tam da gece vakti kavgalarının en şiddetli anında "haydi söyle" diye manidar bir şarkı göndermeyi tercih etti...

zaten konu sahibi o gün için ablasının muhakkak gelin diye ısrar edeceğini söylüyordu.. ne hikmetse o gün abla gelin demedi... sessiz kaldı... telefonları açmadı...
en sonunda da gece vakti manidar bir şarkı göndererek kızgın ortamı iyice körükledi..

abla bildiğiniz şeytan...

delimi canım bu kadın

Saka yapiyorsun heralde..

hayır sadece yapıcı olmaya çalışıyorum yıkmak kolaydır ama günümüzde yuva yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz.
ilişkilerde üçüncü şahısın aradan çıkmasıyla pekala her şey yoluna girer.ben eşinin aldattığına inanmıyorum yoksa yakayı ele veriirdi.ayrıca şerkıları gönderen ablası kocası değil.boşanıp başkasıyla da evlense abla yine aynı abla

konu sahibine saf diyordum nacizane..siz gerçek misiniz ? hööhh yaniiiiiii
saflıkla ne alakası var siz olayları görmeden yaşananlara şahit olmadan ahkam kesiyorsunuz ben kesin yargılar varmak istemiyorum . sanal ortamdan iki insanın arasında ilişkisi var diye kesin kanaate nasıl varırız?

Biri ablası,biri kocası.Hala yapıcı olmak diyorsunuz.Ortada ''yapıcı'' olunacak bir yuva göremiyorum ben.Konu sahibi yeterince yıpranmış,daha fazla yıpranmasına gerek yok.Diğerleri de ne halleri varsa görsünler.Yeterince mide bulandırıcı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…