- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.541
çok oluyor böyle şeyler o yüzden ben şaşırmıyorum artık.Ben şok olmuştum duyunca ama karakter olmayınca yaşanabiliyor.
çok oluyor böyle şeyler o yüzden ben şaşırmıyorum artık.
hatta bi tanıdığımız bi gün ağlaya ağlaya bize geldi ben küçüktüm ama hatırlıyorum. kocasıyla kaynanasını basmış
Durumu idare etmeye çalıştığı kesin zaten, onu anladık... :)
senin eşinin kardeşi seni açık seçik taciz etse, eşinin kardeşi diye sesin çıkmayacak mı???
neden ki kadınları savunmadığım içinmi
Kimse %100 hakli degildir,haksizda degildir. Burda abla da es de %50 ser den %100 haksizlar! Hic tutulacak yanlari yok. Adam iki yuzlu,alcak. Abla düşük bir kadin. Masum olan tek kisi konu sahibi. Allah yardimcisi olsun...neden ki kadınları savunmadığım içinmi
Yok artık, yuhh...çok oluyor böyle şeyler o yüzden ben şaşırmıyorum artık.
hatta bi tanıdığımız bi gün ağlaya ağlaya bize geldi ben küçüktüm ama hatırlıyorum. kocasıyla kaynanasını basmış
neden ki kadınları savunmadığım içinmi
Nasil yaniiii algilayamadimçok oluyor böyle şeyler o yüzden ben şaşırmıyorum artık.
orayı kaçırmışım noolmuş yılbaşı gecesi?
ne oldu yılbaşı geçesiii
ben adamı aklamıyorum konu sahibinide haklı görüyorum ama yapıcı olmaya çalışıyorum yıkmak kolay yapmak zorarkadaşa sormuşsun ama ben cevap vereyim kadını savunmadığın için değil hatalı olan bi adamı aklamaya çalışıp savunduğun için,ikisi çok farklı şeyler.
Sen okuma böyle şeyleriNasil yaniiii algilayamadim
Bugün girip bilgi verdi ya :)Konu sahibi girmiyor son günlerde,konu fake tir umarım..
Ama şu taraftan bakın, konu sahibi şu son patlama noktasına kadar hiçbirşey söylemedi ablasına, ablasının üste çıkma ve çirkeflik huyunu bildiği için, dahası ipleri atma noktasına gelene kadar kardeşini kıskanıyor konumuna düşmek istemedi. İki kardeş arasında dahi böyle bir rahatsızlık dile getirilmezken ailenin dışından biri böyle bir iddiayı ortaya atamaz ki 'Karım rahatsız' oluyor dese benim kardeşim o neden bana söylemedi denmez mi 'bana yazma' mı diyecek adam üstü kapalı, çok çirkin gelir kulağa dervişin fikri ne ise zikri de o gibi
arada kayboluyor o saniyede32432432 insan yazıyor burayaBugün girip bilgi verdi ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?