eşim ve ablam..

Ben şok olmuştum duyunca ama karakter olmayınca yaşanabiliyor.
çok oluyor böyle şeyler o yüzden ben şaşırmıyorum artık.
hatta bi tanıdığımız bi gün ağlaya ağlaya bize geldi ben küçüktüm ama hatırlıyorum. kocasıyla kaynanasını basmış

Durumu idare etmeye çalıştığı kesin zaten, onu anladık... :)

senin eşinin kardeşi seni açık seçik taciz etse, eşinin kardeşi diye sesin çıkmayacak mı???

Ama şu taraftan bakın, konu sahibi şu son patlama noktasına kadar hiçbirşey söylemedi ablasına, ablasının üste çıkma ve çirkeflik huyunu bildiği için, dahası ipleri atma noktasına gelene kadar kardeşini kıskanıyor konumuna düşmek istemedi. İki kardeş arasında dahi böyle bir rahatsızlık dile getirilmezken ailenin dışından biri böyle bir iddiayı ortaya atamaz ki 'Karım rahatsız' oluyor dese benim kardeşim o neden bana söylemedi denmez mi 'bana yazma' mı diyecek adam üstü kapalı, çok çirkin gelir kulağa dervişin fikri ne ise zikri de o gibi

neden ki kadınları savunmadığım içinmi
Kimse %100 hakli degildir,haksizda degildir. Burda abla da es de %50 ser den %100 haksizlar! Hic tutulacak yanlari yok. Adam iki yuzlu,alcak. Abla düşük bir kadin. Masum olan tek kisi konu sahibi. Allah yardimcisi olsun...

yoğunluktan girememiştim siteye ne yazmışlar 150 sayfa boyu dedim konuyla karşılaştım ben konu sahibinin yerinde olsam (allah korusun) ikisinden de tamamıyla tüm bağlarımı koparmıştım
ablasındanda kocasından da asla emin olamaz
ayrıca kocasının iki kız kardeşin aralarının açılmasını istemiyorsa rahatsız olduğunu söylediğinde ablayla başbaşa kaldıklarında sen ne yapıyorsun diye iki terslemesi yeterliydi baktı yine devam ediyor bu defa karısına konuyu açar hiç olmadı birlikte görüşmeleri bitirirlerdi

yuh annesiyle yani!:/ yuhh.. yuuuuuh sndaskxd bende sistem error verdi

bu memlekette kimbilir neler oluyor aile içinde uygunsuz ne tacizler ne ilişkiler aman kimse duymasın elaleme ne deriz yada aile rezil olmasın dile düşmesin diye susanlar çok sessiz kalanlar çok allah korusun ... şeytan mı nefis mi nedir bilemiyorum ama ahlaksızlık diz boyu maalesef...

cık cık, küçükken banyo yaptıran anasından mı kıskanmış? yazıklar olsun o kadına** bu kadar iyi niyetli(!) insanların şerrinden korunsun herkes.

neden ki kadınları savunmadığım içinmi

Hayır, adil davranmadığın için... kadına tü kaka dediğin kadar, erkeğe diyemediğin için...

Eğer 30 küsur yaşındaki adam zihinsel engelli değilse, biri onu taciz ettiğinde koyun gibi beklemez, tepki verir.. eşine ablasıyla ilgili yalan söylemez vs...

Burada suç tek taraflı değil...

orayı kaçırmışım noolmuş yılbaşı gecesi?

ne oldu yılbaşı geçesiii

"Gelelim asıl konuya.Her şey yılbaşında başladı.Yılbaşında ablamlar bize geldi.Gene içki içildi bu sefer bizde olduğumuz için ben de içki içtim ve her zamanki gibi kustum saat 10’da yattım.Eşim yanıma gece 2-3 gibi geldi.Uyku sersemi hayal meyal naptın bu saate kadar diye sorduğumda “mertle(eniştem) oturduk” dedi.Ertesi gün ablamı uyandırmaya gittim naptınız falan dedim.Hiiç mert 1 gibi yattı muratla(eşim) oturduk biz de bi iki saat daha dedi.Şok oldum çünkü eşim yalan söylemişti.Eşimeneden yalan söylediğini sorduğumda yalan söylemediğini mert uyuduktan on beş dakka sonra kendisinin de kalktığını ablamla sadece 15 dk oturduğunu söyledi..Ama yalan olduğuna eminim..Öyle olmasa bile, evli barklı insanların eşleri olmadan sarhoş sarhoş gecenin o saati ne işleri var bir arada?"

Olan bu bayanlar. Asıl konuyu kaçırmışsınız yazık size

arkadaşa sormuşsun ama ben cevap vereyim kadını savunmadığın için değil hatalı olan bi adamı aklamaya çalışıp savunduğun için,ikisi çok farklı şeyler.
ben adamı aklamıyorum konu sahibinide haklı görüyorum ama yapıcı olmaya çalışıyorum yıkmak kolay yapmak zor

burada konu açmasaydı daha da birşey söylemez, kendi kendini yer bitirirdi... adam karısına başka söylemiş, ablaya başka davranmış.. belki ablaya daha sert tepki gösterip, her hafta sonu kafayı beraber bulmayabilirlerdi... eşi ablasıyla küstüğü zaman kendine bunu fırsat bilip uzak durabilirdi ama tam tersine gizli gizli konuşmuş ablayla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…