• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

hayır sadece yapıcı olmaya çalışıyorum yıkmak kolaydır ama günümüzde yuva yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz.
ilişkilerde üçüncü şahısın aradan çıkmasıyla pekala her şey yoluna girer.ben eşinin aldattığına inanmıyorum yoksa yakayı ele veriirdi.ayrıca şerkıları gönderen ablası kocası değil.boşanıp başkasıyla da evlense abla yine aynı abla

3.şahıs dediğiniz kişi konu sahibinin ablası herhangi biri değil.evet ablayı hayatından silemez ama eşi silebilir ki ortada yapıcı olmayı gerektiren bir eş yok..ablayla 1 yıl flört eden bi adam var.her zaman yuvayı kurtarmaya çalışmak doğru olmayabilir.

Biri ablası,biri kocası.Hala yapıcı olmak diyorsunuz.Ortada ''yapıcı'' olunacak bir yuva göremiyorum ben.Konu sahibi yeterince yıpranmış,daha fazla yıpranmasına gerek yok.Diğerleri de ne halleri varsa görsünler.Yeterince mide bulandırıcı zaten.
iyi de eşiyle ilişkisi olduğu kanısına nerden vardınız ya sadece ablası tek taraflıysa ?

Biri ablası,biri kocası.Hala yapıcı olmak diyorsunuz.Ortada ''yapıcı'' olunacak bir yuva göremiyorum ben.Konu sahibi yeterince yıpranmış,daha fazla yıpranmasına gerek yok.Diğerleri de ne halleri varsa görsünler.Yeterince mide bulandırıcı zaten.

ne olduki
daha değuşuk şeylerdemi oldu?

149 sayfayı okutturacaksınız bana helal olsun
neyse başlıyorum. 3 gün sonra bitirip görüşümü yazarım

hayır sadece yapıcı olmaya çalışıyorum yıkmak kolaydır ama günümüzde yuva yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz.
ilişkilerde üçüncü şahısın aradan çıkmasıyla pekala her şey yoluna girer.ben eşinin aldattığına inanmıyorum yoksa yakayı ele veriirdi.ayrıca şerkıları gönderen ablası kocası değil.boşanıp başkasıyla da evlense abla yine aynı abla
iyi de es masum.degil ki esi musade etmeseydi ablasi bu kadar sacnalayabilir miydi. Eger ailesi konu sahibine iftira atiyorsun.derken.arkasinda dursaydi neysede adam hic sesini cikarmadi. Ayrica iliski yasamasina gerek yok .. Konu sahibi cok sacmasapan insanlara maruz kalmis. Zaten.sadece okuduklarimizdan yola cikarak yorum yapiyoruz.
Ve ayrica aklin yolu birdir...

Eşiyle ilişkisi konusunda kesin bir şeyler yok ama ben burdan okuduğumda bile adamın pek güvenilir tarafının olmadığını gördüm.Kendisine sarkan baldızına insan bir şey demez mi,araya mesafe koymaz mı yahu ? Bir de kalkmış ilişkisinin olduğu kanısına nerden vardınız diyorsunuz.Konu sahibi zaten aklını bu kadar karıştıracak bir durumda olmasa buraya kalkıp da böyle bir konu açmaz ? İnsaf ya kim kendi kardeşine,kocasına böyle bir şeyi kondurabilir ? Kaç tane insan böyle bir şeyden emin olmadan bunları söyler ?

ne olduki
daha değuşuk şeylerdemi oldu?

En son konu sahibi ablası,ablasının eşi ve kendi eşiyle annesinin evine gitmiş.Orada tartışmışlar.Normalde eşi konu sahibini bu konuda desteklerken,oraya gidince hiç bir şey söylememiş.Bir de galiba o gün ablası,konu sahibinin eşine duygusal içerikli bir şarkı yollamış.
Konu sahibinin ailesi de ablana nasıl böyle şeyler söyleyebilirsin diyerek konu sahibine kızmışlar.Yani kimse destek olmuyor şu anda konu sahibine o da bu yüzden tayin isteyip gitmek istiyor.

Annenize anlatıyosunuz bu konuyu ve sizi haklı çıkarıyor ama ablanızla konusma ihtiyacı duymadımı ? çok merak ettim.
suan bacılarımın alnından öpesim geldi.

ablanızda suç olduğu kadar eşinizdede var.eşinizde dünden razıymış havası gördüm.boşa dememişler içki her kötülüğün anasıdır diye.
siz önce eşinizi içkiden kurtarın,ozaman ablanızla bu muhabbetleri olmaz.
eniştenize zaten söyleyecek kelime bulamıyorum.

Yapici olma adina ablamin kocamizla fingirdesmesine göz yummak zorundayız. Mide genislliyor evlenince demek ki.adam isterse gözünün önünde yapsin seyi sen yinede yuvani kurtar bir kadin olarak .neden kadinin gorevi budur disi kus yapar yuvayi.birakin bu demode laflari.gururlu olmak bir kadina yakışır. Ama herkes gururlu ve güçlü olamaz.konu sahibi dogru yolda.boyle ablayida kocayi da cikarsin hayatindan..

En son konu sahibi ablası,ablasının eşi ve kendi eşiyle annesinin evine gitmiş.Orada tartışmışlar.Normalde eşi konu sahibini bu konuda desteklerken,oraya gidince hiç bir şey söylememiş.Bir de galiba o gün ablası,konu sahibinin eşine duygusal içerikli bir şarkı yollamış.
Konu sahibinin ailesi de ablana nasıl böyle şeyler söyleyebilirsin diyerek konu sahibine kızmışlar.Yani kimse destek olmuyor şu anda konu sahibine o da bu yüzden tayin isteyip gitmek istiyor.

çok ayıp etmişler
ben destekliyorum konu sahibesini.bu ne böyle yaa, ayrıca alkol alan bayanlardan hiç haz etmem.hiç yakışmıyor.
hani özel bir gün olur, bir düğün olur tadımdıl içersin ama bu ne böyle her akşam her haftasonu.
konusahibesi bence ablanın alkol sorunu var. dikkat et eşinide alıştırmasın
olmazki öyle aile desteklesin veya desteklemesin tavrını koyy çizgini çiz

yada daha şeytanca birşey düşün, ikisini bir odada yalnız bırak yanlarınada kayıt tutan cep telefonunu koy. gör bak ne konuşuyolar sen yokken

bu arada teşekkürler erlic :)

Ben ailenin tepkisine hiç şaşırmadım desem? Neden derseniz bu bildiğiniz iki ucu b*klu değnek. İki kızları ve evlilikleri söz konusu .Evet "kızım ablan kocana asılmıştır" dese nolucak? O anne baba sex and the city tadına yaşarken? Normal bir aile yapısına sahip olsalardı anne baba & kızları ,o tarz içki ortamları kurmaya, o tarz muhabbet çevirmeye utanırlardı zaten. Ben eniştemin yanında saygısız bir laf etmeye ödüm kopar, bacak bacak üstüne bile atmam, üstüme başıma dikkat ederim.. Tabi ki bu durumda en basiti küçük kızı suçlayıp öyle bir şey yok herkes evine dağılsın demek en kolay. Ah şu içki.. .Her kötülüğün anası. İşler buraya varasıya kadar o içki ortamlarından fersah fersah kaçar, tayinimi çoktan isterdim herhalde. Çok ibretlik, çok üzücü, çok zor bir olay. Ablanında ciddi problemleri var öyle böyle değil...
Allah yardımcınız olsun.

Kız maç anlatır gibi yazmışın ya , hiç gülceğim yoktu he :KK53:

149 sayfayı okutturacaksınız bana helal olsun
neyse başlıyorum. 3 gün sonra bitirip görüşümü yazarım

Konuyu bir tek ben okumadım sanıyordum. Sadece konu sahibinin mesajlarını okuyabildim olaya vakıf olmak için.

En son babası eve dön rezillik çıkarma demiş. Sanki büyük kız rezilin teki değilmiş gibi.
Evlatlıktan redederim demiş. Konu sahibi de sen bilirsin demiş. Baba da sen görürsün demiş. Konu sahibi avukatla görüşüyor.

Konuyu bir tek ben okumadım sanıyordum. Sadece konu sahibinin mesajlarını okuyabildim olaya vakıf olmak için.

En son babası eve dön rezillik çıkarma demiş. Sanki büyük kız rezilin teki değilmiş gibi.
Evlatlıktan redederim demiş. Konu sahibi de sen bilirsin demiş. Baba da sen görürsün demiş. Konu sahibi avukatla görüşüyor.

allah allahhhh
desene olan yine ona olmuş
yazık valla
kocasıda susuyor ya pesss doğrudu
aslında onun demesi lazımdı görüşmeyelim ablanla ben rahatsız oluyor diye ama demekki rahatsız olmuyor pis beyefendi

Yapici olma adina ablamin kocamizla fingirdesmesine göz yummak zorundayız. Mide genislliyor evlenince demek ki.adam isterse gözünün önünde yapsin seyi sen yinede yuvani kurtar bir kadin olarak .neden kadinin gorevi budur disi kus yapar yuvayi.birakin bu demode laflari.gururlu olmak bir kadina yakışır. Ama herkes gururlu ve güçlü olamaz.konu sahibi dogru yolda.boyle ablayida kocayi da cikarsin hayatindan..
bir kadına asıl yakışmayan alkol kullanmak eniştesine bu türlü davranmak eşi belliki arada kalmış bence ablasını hayatınadan çıkarması yeterli yoksa yeni eşe de aynını yapacaktır

allah allahhhh
desene olan yine ona olmuş
yazık valla
kocasıda susuyor ya pesss doğrudu
aslında onun demesi lazımdı görüşmeyelim ablanla ben rahatsız oluyor diye ama demekki rahatsız olmuyor pis beyefendi
Rahatsiz olsa durumlar bu boyuta tasinmazdi ki zaten... Ohh ne guzel hepsi aklandi olan kizcagiza oldu :(

saflıkla ne alakası var siz olayları görmeden yaşananlara şahit olmadan ahkam kesiyorsunuz ben kesin yargılar varmak istemiyorum . sanal ortamdan iki insanın arasında ilişkisi var diye kesin kanaate nasıl varırız?

biz değil konu sahibi şahit bütün olanlara bizde kendisinin anlatımıyla yorumluyoruz lakin sizin şu eşiniz çok ii niyetli sözü konudan bir hayli dışarıda olduğunuzu gösterir..abla çıplak bacaklarını konu sahibinin eşinin kucağına uzatıyor eş te iyi niyetten tepki vermiyor..15 dk yalnız kalıyorlar ne yaptınız sorusuna iyi niyetten cvp veremiyor..yapmayın Allahını severseniz.

Back