- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.521
i
insan bir söyler iki söyler karşıda ki laftan anlamıyorsa ne yapsın hayatta bazı insanlara katlanmak zorunda kalınabilir çünkü komşu değilki silip atsın lar hayatından.
eşinin en yakını kanından canından şimdi soruyum kalleşlik kimde kadınla kan bağı olan ablasında mı durumu idare etmeye çalışan eşde mı
i
insan bir söyler iki söyler karşıda ki laftan anlamıyorsa ne yapsın hayatta bazı insanlara katlanmak zorunda kalınabilir çünkü komşu değilki silip atsın lar hayatından.
eşinin en yakını kanından canından şimdi soruyum kalleşlik kimde kadınla kan bağı olan ablasında mı durumu idare etmeye çalışan eşde mı
ben evli değilim ama ülkemizde kadından erkeğe iş değişiyor eğer kadın taciz edilirse cinayet çıkar zannersemDurumu idare etmeye çalıştığı kesin zaten, onu anladık... :)
senin eşinin kardeşi seni açık seçik taciz etse, eşinin kardeş diye sesin çıkmayacak mı???
iki tarafada suçlu olamıyor yani ille erkeği bi tarafından aklamaya çalışmak zorundayız değil mi?
Adam resmen abla kardeşin arası bozulmasın diye tüm tacizlere boyun eğmiş, günahsız, kanatsız melek :)
Beçere para toplayıp, psikoloğa yollayalım 9 ay tacize sessiz kalmış, duygusal yara almıştır.Adam resmen abla kardeşin arası bozulmasın diye tüm tacizlere boyun eğmiş, günahsız, kanatsız melek :)
ben evli değilim ama ülkemizde kadından erkeğe iş değişiyor eğer kadın taciz edilirse cinayet çıkar zannersem
Adam resmen abla kardeşin arası bozulmasın diye tüm tacizlere boyun eğmiş, günahsız, kanatsız melek :)
Benim bir arkadaş vardı, kaynı ilanı aşk edip öpmeye çalışmış önce söylemedi. Sonra söyledi eşi inanmadı ayrıldı kızDurumu idare etmeye çalıştığı kesin zaten, onu anladık... :)
senin eşinin kardeşi seni açık seçik taciz etse, eşinin kardeşi diye sesin çıkmayacak mı???
Benim bir arkadaş vardı, kaynı ilanı aşk edip öpmeye çalışmış önce söylemedi. Sonra söyledi eşi inanmadı ayrıldı kız
Benimde icim acidi adamcagiza!!Beçere para toplayıp, psikoloğa yollayalım 9 ay tacize sessiz kalmış, duygusal yara almıştır.
Oluyor malesef böyle şeyler.aynı olay benim tanıdığım birinide başına gelmişti. eşine söylememişti ama kaynını uyarmıştı.bir daha tekrarlanmadı.
Oha bildigin aski memnuBenim bir arkadaş vardı, kaynı ilanı aşk edip öpmeye çalışmış önce söylemedi. Sonra söyledi eşi inanmadı ayrıldı kız
neden ki kadınları savunmadığım içinmiHmmm lütfen evlenmeden, çocuk sahibi olmadan zihniyetini değiştir...
Konu sahibi uzun süredir her şeyin farkında...eğer adam zamanında karşı çıksaydı ablanın tacizlerine, şuan durum farklı olurdu...
benim başımada geldi böyle birşey ama kaynım değil, ousun akrabalarından biri. irtibatı kestim.Oluyor malesef böyle şeyler.
Ben şok olmuştum duyunca ama karakter olmayınca yaşanabiliyor.Oha bildigin aski memnu
İyi yapmışsın sonra ki adımları iftira olabiliyor.benim başımada geldi böyle birşey ama kaynım değil, ousun akrabalarından biri. irtibatı kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?