- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.481
hayır sadece yapıcı olmaya çalışıyorum yıkmak kolaydır ama günümüzde yuva yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz.
ilişkilerde üçüncü şahısın aradan çıkmasıyla pekala her şey yoluna girer.ben eşinin aldattığına inanmıyorum yoksa yakayı ele veriirdi.ayrıca şerkıları gönderen ablası kocası değil.boşanıp başkasıyla da evlense abla yine aynı abla
iyi de eşiyle ilişkisi olduğu kanısına nerden vardınız ya sadece ablası tek taraflıysa ?Biri ablası,biri kocası.Hala yapıcı olmak diyorsunuz.Ortada ''yapıcı'' olunacak bir yuva göremiyorum ben.Konu sahibi yeterince yıpranmış,daha fazla yıpranmasına gerek yok.Diğerleri de ne halleri varsa görsünler.Yeterince mide bulandırıcı zaten.
Biri ablası,biri kocası.Hala yapıcı olmak diyorsunuz.Ortada ''yapıcı'' olunacak bir yuva göremiyorum ben.Konu sahibi yeterince yıpranmış,daha fazla yıpranmasına gerek yok.Diğerleri de ne halleri varsa görsünler.Yeterince mide bulandırıcı zaten.
iyi de es masum.degil ki esi musade etmeseydi ablasi bu kadar sacnalayabilir miydi. Eger ailesi konu sahibine iftira atiyorsun.derken.arkasinda dursaydi neysede adam hic sesini cikarmadi. Ayrica iliski yasamasina gerek yok .. Konu sahibi cok sacmasapan insanlara maruz kalmis. Zaten.sadece okuduklarimizdan yola cikarak yorum yapiyoruz.hayır sadece yapıcı olmaya çalışıyorum yıkmak kolaydır ama günümüzde yuva yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz.
ilişkilerde üçüncü şahısın aradan çıkmasıyla pekala her şey yoluna girer.ben eşinin aldattığına inanmıyorum yoksa yakayı ele veriirdi.ayrıca şerkıları gönderen ablası kocası değil.boşanıp başkasıyla da evlense abla yine aynı abla
ne olduki
daha değuşuk şeylerdemi oldu?
En son konu sahibi ablası,ablasının eşi ve kendi eşiyle annesinin evine gitmiş.Orada tartışmışlar.Normalde eşi konu sahibini bu konuda desteklerken,oraya gidince hiç bir şey söylememiş.Bir de galiba o gün ablası,konu sahibinin eşine duygusal içerikli bir şarkı yollamış.
Konu sahibinin ailesi de ablana nasıl böyle şeyler söyleyebilirsin diyerek konu sahibine kızmışlar.Yani kimse destek olmuyor şu anda konu sahibine o da bu yüzden tayin isteyip gitmek istiyor.
Kız maç anlatır gibi yazmışın ya , hiç gülceğim yoktu heEn son konu sahibi ablası,ablasının eşi ve kendi eşiyle annesinin evine gitmiş.Orada tartışmışlar.Normalde eşi konu sahibini bu konuda desteklerken,oraya gidince hiç bir şey söylememiş.Bir de galiba o gün ablası,konu sahibinin eşine duygusal içerikli bir şarkı yollamış.
Konu sahibinin ailesi de ablana nasıl böyle şeyler söyleyebilirsin diyerek konu sahibine kızmışlar.Yani kimse destek olmuyor şu anda konu sahibine o da bu yüzden tayin isteyip gitmek istiyor.
güzel anlattı güzellllllKız maç anlatır gibi yazmışın ya , hiç gülceğim yoktu he
149 sayfayı okutturacaksınız bana helal olsun
neyse başlıyorum. 3 gün sonra bitirip görüşümü yazarım
Konuyu bir tek ben okumadım sanıyordum. Sadece konu sahibinin mesajlarını okuyabildim olaya vakıf olmak için.
En son babası eve dön rezillik çıkarma demiş. Sanki büyük kız rezilin teki değilmiş gibi.
Evlatlıktan redederim demiş. Konu sahibi de sen bilirsin demiş. Baba da sen görürsün demiş. Konu sahibi avukatla görüşüyor.
bir kadına asıl yakışmayan alkol kullanmak eniştesine bu türlü davranmak eşi belliki arada kalmış bence ablasını hayatınadan çıkarması yeterli yoksa yeni eşe de aynını yapacaktırYapici olma adina ablamin kocamizla fingirdesmesine göz yummak zorundayız. Mide genislliyor evlenince demek ki.adam isterse gözünün önünde yapsin seyi sen yinede yuvani kurtar bir kadin olarak .neden kadinin gorevi budur disi kus yapar yuvayi.birakin bu demode laflari.gururlu olmak bir kadina yakışır. Ama herkes gururlu ve güçlü olamaz.konu sahibi dogru yolda.boyle ablayida kocayi da cikarsin hayatindan..
Rahatsiz olsa durumlar bu boyuta tasinmazdi ki zaten... Ohh ne guzel hepsi aklandi olan kizcagiza olduallah allahhhh
desene olan yine ona olmuş
yazık valla
kocasıda susuyor ya pesss doğrudu
aslında onun demesi lazımdı görüşmeyelim ablanla ben rahatsız oluyor diye ama demekki rahatsız olmuyor pis beyefendi
saflıkla ne alakası var siz olayları görmeden yaşananlara şahit olmadan ahkam kesiyorsunuz ben kesin yargılar varmak istemiyorum . sanal ortamdan iki insanın arasında ilişkisi var diye kesin kanaate nasıl varırız?
Rahatsiz olsa durumlar bu boyuta tasinmazdi ki zaten... Ohh ne guzel hepsi aklandi olan kizcagiza oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?