- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
kolay kolay insanlara boşan denilmesinden yana değilim.İkisini de hayatından çıkar
yok artıkablamla tatile gitmeden küstük demiştim ya
1 hafta küs olduğumuz süre boyunca konusmuslar hep
bana konusmuyorum ben de diyodu
elim ayağm titriyo su an
aynen, dahası konu sahibi o kadar yumuşak bir yapıya sahip ki, o fettan abla ve pislik koca yarım saatte kendilerini aklar, kızı paranoyak ilan ederler.. bu tip pisliklerle hiçbir şekilde yüz yüze gelmemek lazım bence sağlığı için..
kolay kolay insanlara boşan denilmesinden yana değilim.
ama bu çok çirkin bi olay.. onlar konu sahbini düşünüp mesafeli davranamadılar.. konu sahibinin ilerdeki huzuru için bu gibi insanlardan uzak durması lazım
ah be kızım adamdan hiç şifre istenir mi ben anlamadım seni valla bak..bu konunun şu an gerçekliğini sorgulamaya başladım..ablamla tatile gitmeden küstük demiştim ya
1 hafta küs olduğumuz süre boyunca konusmuslar hep
bana konusmuyorum ben de diyodu
elim ayağm titriyo su an
Şu hayatta öğrendiğim bir şey varsa, karşısındakinden yüz bulamayan insan bu kadar aleni yapışmazvalla çok zor bir durum ama ne bileyim hani ablası yapışmıştır çağrı atmıştır o aramıştır felan
iyi düşünmek istiyıorum çünki aksi çok iğrenç yaaaaa
Şu hayatta öğrendiğim bir şey varsa, karşısındakinden yüz bulamayan insan bu kadar aleni yapışmaz
Şunların yapıgına bak ya kızı maffettıler bi abla kardeşine bunu nasıl yapar acabc
baksan boşanda gel diomuş birde ablası eşine utanmadanŞunların yapıgına bak ya kızı maffettıler bi abla kardeşine bunu nasıl yapar acabc
Keşke gerçek olmasa... Böyle birşeyi düşmanımın yaşamasını istememah be kızım adamdan hiç şifre istenir mi ben anlamadım seni valla bak..bu konunun şu an gerçekliğini sorgulamaya başladım..
Ya öyle olmasa bile canını acıtmaktan başk bir işe yaramaz o konuşma. Ya ortalığı yıkacak kırıp geçecek ya da sessizce ikisini de def edecek hayatından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?