- 27 Eylül 2010
- 1.546
- 1.957
- 358
- 45
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
ahh kuzum mesajlaşma var mı mesajlaşma ona bak sen ..konuşmaların içeriğini öğrenemeyiz ki ama mesajların içeriğini görebilirsin.ablamla tatile gitmeden küstük demiştim ya
1 hafta küs olduğumuz süre boyunca konusmuslar hep
bana konusmuyorum ben de diyodu
elim ayağm titriyo su an
Gece 2 değil o ya 1i sola kaymışgecenin ikisinde ne konuştular acaba? yani gece 2 de beni kız kardeşim arasa, hacı uyu allasen derim kaldı ki bu baldız.
konu sahibi, "abla hareketlerinden hoşlanmıyorum" 8 ay önce verilecek tepkiydi. şimdi telefonu açıp "sen bir pisliksin, defol git hayatımdan" diyeceksin. bak senin için en kibar versiyonunu yazdım, genelde yurdum kadınları daha farklı bir üslup kullanır..
senin delile ihtiyacın yok, kucağa uzatılan bacaklar, ısıtılan eller, 15 dakikalık tuvalet molaları senin için fazla fazla yetiyor..
ahh kuzum mesajlaşma var mı mesajlaşma ona bak sen ..konuşmaların içeriğini öğrenemeyiz ki ama mesajların içeriğini görebilirsin.
TELEFON AYARLARINDAN İÇERİĞİ GÖREBİLİRSİNmesaj içeriği nasıl görünür tel datayında Allah Aşkına...
arkadaslar daha fazla yazamicam
hic iyi değilim cıkıyorum izin alıcam
Peşin hükmü mü kalmış bu işin artık, taksit taksit harcamışlar kızıBence bir sakin ol tansiyonun cıkıcak inicek Allah korusun
hemen kendi kendini kışkırtma sakin ol sakin düşün
eşin ablan enişteni al karşına konuş bu akşam.
peşin hüküm verme.
ya öyle ama Allah korusun kızcagıza bişiy olucakPeşin hükmü mü kalmış bu işin artık, taksit taksit harcamışlar kızı
Allah korusun ben böyle bir durumda olsam karşıma alıp konuşamazdım nasıl konuşulur ki kim duymak ister cevaplarınıya öyle ama Allah korusun kızcagıza bişiy olucak
bence yinede bir sakin olsun sağlığı için dedim ben
Allah korusun ben böyle bir durumda olsam karşıma alıp konuşamazdım nasıl konuşulur ki kim duymak ister cevaplarını
valla çok zor bir durum ama ne bileyim hani ablası yapışmıştır çağrı atmıştır o aramıştır felanAllah korusun ben böyle bir durumda olsam karşıma alıp konuşamazdım nasıl konuşulur ki kim duymak ister cevaplarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?