- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
Ya biz de böyle konuşuyoruz da başımıza gelse Allah bilir ne yapcaz, Kolay değil ki, konu sahibi hep etik olarak olmaması gerektiği için yoktur, ben yanlış anlıyorumdur modunda yaklaşmış. Aklına gelse baştan koyar kamerasını, konduramamış ki, konunun açılışına baksana yoktur deyin, ben fesat düşünüyor olayım demiş. Yazık ya ben çok üzüldüm hakkaten.ya ben olsam madem elimde kamera var hiç ses etmem kimseye çağırırım evime çki falan ortamı sağlarım gene. hatta ablamı tek çağırırım sonra uykum geldi der yatarım ne uyunur ya ama... sonra sana kanıt işte net gerçek..şuan konuştu da ne oldu yani. 3-5 arama kanıt olamaz...
kafanda gene şüphe gene şüphe .. akıllı olsaydı azıcık takip etseydi kuruntu mu gerçek mi öğrenirdi. çok acele etti çok.. afedersin ama boka sardı böyle..
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Herkes bir asarım keserim moduna girmiş ama gerçekten yaşasaydı kimse konduramaz kondurmak istemezdi eminim.Ya biz de böyle konuşuyoruz da başımıza gelse Allah bilir ne yapcaz, Kolay değil ki, konu sahibi hep etik olarak olmaması gerektiği için yoktur, ben yanlış anlıyorumdur modunda yaklaşmış. Aklına gelse baştan koyar kamerasını, konduramamış ki, konunun açılışına baksana yoktur deyin, ben fesat düşünüyor olayım demiş. Yazık ya ben çok üzüldüm hakkaten.
Dışarıdan bakıldığında daha net görülüyor, biz kendi başımıza gelmediği için kolayca yorum yapıyoruz, şöyledir, böyle yap deyince kız birşeyler yapmaya başladı. Biranda doldu ve patladı. İnşallah haklıyken haksız konuma da düşürmez kendini.Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Herkes bir asarım keserim moduna girmiş ama gerçekten yaşasaydı kimse konduramaz kondurmak istemezdi eminim.
tamamda içinde şüpheyle konu açmış buraya kim bilcek onunun kamera koyduğunu. en azından böyle bişey yoksa tüh ben neler düşündüm diyip kendini avutçaktı. şimdi hem eşine dile getirdi hem gerçekleri öğrenemedi.. ama aklında hep ikilem . bunun sonu nereye varır kesin kanıt olmadan.. inan allah korusun ben böyle bişey yaşasam yapardım kamera olayını kesin. gerçi olaylar bu noktaya gelmeden önlemimi baştan alırdımYa biz de böyle konuşuyoruz da başımıza gelse Allah bilir ne yapcaz, Kolay değil ki, konu sahibi hep etik olarak olmaması gerektiği için yoktur, ben yanlış anlıyorumdur modunda yaklaşmış. Aklına gelse baştan koyar kamerasını, konduramamış ki, konunun açılışına baksana yoktur deyin, ben fesat düşünüyor olayım demiş. Yazık ya ben çok üzüldüm hakkaten.
Yok canım bekliyoruz bakalım bu konunun sonu nereye varicakSon durum ne arkadaşlar sayfaların hepsini okuyamadim ablasiyla konuştu mu konu sahibi ?
Haksız duruma düşse ne olacak artık o kendi haklı olduğunu biliyor. Annesi de arkasındaymış. En kötü ikisini de silip atacak yapacak bir şey yok.Dışarıdan bakıldığında daha net görülüyor, biz kendi başımıza gelmediği için kolayca yorum yapıyoruz, şöyledir, böyle yap deyince kız birşeyler yapmaya başladı. Biranda doldu ve patladı. İnşallah haklıyken haksız konuma da düşürmez kendini.
Zaten büyük bir yıkıma uğruyor birde düşünsene arsız ablasının kızı sağda solda kendini temize çıkarmak için bana iftira attı şöyle yaptı böyle yaptı diye konuştuğunu. Beklenmez mi bu karakterdeki insandan?Haksız duruma düşse ne olacak artık o kendi haklı olduğunu biliyor. Annesi de arkasındaymış. En kötü ikisini de silip atacak yapacak bir şey yok.
Zaten büyük bir yıkıma uğruyor birde düşünsene arsız ablasının kızı sağda solda kendini temize çıkarmak için bana iftira attı şöyle yaptı böyle yaptı diye konuştuğunu. Beklenmez mi bu karakterdeki insandan?
Bence ablanin basinda öyle eniste varken yuvasi yikilmaz
bence iksinide al karşına nazikce onları incitip kırmadan. hiç bagırıp cingar cıkarmadan.
ablanın sacından tutup duvara sürtmeden! kocanın münasip yerine balyozu indirmeden!
sorguya cek
siz birbirinizle flört etmek üzeremiydiniz. ay yoksa ben sizin bu kacamagınızı caktımmı? diye sorsana.
tlf şifresini almaktan cok daha kolay olur.
hatta kusura bakmayın. onca zaman ayıkamadım. KK saolsun falan de.
bizimde hakkımızı yeme yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?