- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
Buraya yazdığı kadarını biliyorum. Ben kendimi yerine koyuyorum da iğrenç bir şey ya dillendirip de yüz göz olmak istemez kimse. Konuşunca geri dönüşün olmaz çünkü somutlaşmış olur büyük ihtimal ondan çekindi bunca zaman. Kolay değil.Bence bu olay sessizce kapanır gider arkadaşın kendine güveni yok
Bu kıza çok üzüldüm allah yardımcisı olsun sinirlerine hakim olsunda haklıyken haksız duruma düşmesin yabaksan boşanda gel diomuş birde ablası eşine utanmadan
napcak bacın boşarsa senmi alcan utanmadan rezil ya
siz şunu anlamıyosunuz eğer insanların niyeti bozuksa araya girmeye çalışmalar bi sonuç vermez.içten içe arzulayıp yapamamaları neyi değiştirir allah askına.birbirilerini düsünüyolarsa ben yanına oturtmadım esimi diye vaz mı geçecekler.eğer bile isteye yaptılarsa bu olanların hepsine sadece şükredebilirim iyi ki olmuş da yüzlerini görmüşüm, bu adamdan çocuğum falan olmamış diye mutlu olurum.
Elinizin ayağınızın titremesi için geç kalmışsınız bayağı bir ya.
Benim kardeşim eşime öyle yapacak orda bozar atarım .
Ne demek wc ye beraber gidelim. ve 15 dk..çiş yapmayı mı öğretmiş eşiniz.
Nasıl bir pasifliktir.
Ablanızın kocasına denecek de bir laf var ama ban da var işin sonunda.. Resmen eşini şey yapıyor gibi millete.Allahım ne günlere kaldık Ya Rab !
Wc beraberr?!!!
Bay bayan ayrı değil mi yaa ben orayı kaçırmışım öyle bir olayda mı olmuş
yok daha aramadı aksam 4-5 gibi arar.ona da diceklerimi biliyorum.gayet sert ve ters bi şekilde gelmicez dicem neden dicek kesin içkiliyken hareketlerinden hiç koşlanmıyorum artık sıkıldım sağol yazıcam.
Bugün konusahibi aklimdan cikmaz, birak bide hafta sonu simdi girip yazmazda, offfff insallah en az hasarla atlatir, neler olabilecegi aklimdan geciyorda, konusahibinin isi cok zor suanda...
ya ben olsam madem elimde kamera var hiç ses etmem kimseye çağırırım evime çki falan ortamı sağlarım gene. hatta ablamı tek çağırırım sonra uykum geldi der yatarım ne uyunur ya ama... sonra sana kanıt işte net gerçek..şuan konuştu da ne oldu yani. 3-5 arama kanıt olamaz...Keşke gerçek olmasa... Böyle birşeyi düşmanımın yaşamasını istemem
Belkide vardir109 üye ve 107 ziyaretçi ile rekora koşuyor konu da...
içlerinde ablası da olsaydı keşke konuyu okuyanların..
valla ablası wc ye yalnız gitmek istememiş. Konu sahibi dururken ablası konu sahibinin eşinin koluna girerek wc ye gitmişler
İsteyince sesin çıkıyomuş pek ala
1 günde bunca şey dedin ettin tepki verdin de
Bunca zaman verseydin keşke
Hadi vermedin, sükunetini koruyabiliyoken delil toplasaydın
Senin kafan çok karışmış buraya yazmasan hala ablanın ve kocanın yılışıklıklarını çiçek olup izlermişsin herhalde
Nerde o gayet kibar kocan sadece ablanı kırmamak için susan kocan
Sana telefonda nasıl hakaret ediyo
Seni kırabiliyo da ablanı kıramıyo, uyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?