• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Bugün konusahibi aklimdan cikmaz, birak bide hafta sonu simdi girip yazmazda, offfff insallah en az hasarla atlatir, neler olabilecegi aklimdan geciyorda, konusahibinin isi cok zor suanda...:ssz:

Konu sahibinin üstüne ölü toprağı serpmişler kanımca... ağızlarını yırttı mı acaba diye girip baktım ama hala şaşkınlık ve sessizlik modunda bekliyor... konu sahibi annesine çekmiş galiba, o da hala izleyelim bakalım dediğine göre...

neyi bekliyor anlamadım, kocası gecenin 2 sinde eşime ne sürpriz yapayım diye sormuyordu herhalde baldızına...

Elinizin ayağınızın titremesi için geç kalmışsınız bayağı bir ya.
Benim kardeşim eşime öyle yapacak orda bozar atarım .
Ne demek wc ye beraber gidelim. ve 15 dk.. :KK57::KK57: çiş yapmayı mı öğretmiş eşiniz.
Nasıl bir pasifliktir.
Ablanızın kocasına denecek de bir laf var ama ban da var işin sonunda.. Resmen eşini şey yapıyor gibi millete.Allahım ne günlere kaldık Ya Rab !

Bence bu olay sessizce kapanır gider arkadaşın kendine güveni yok
Buraya yazdığı kadarını biliyorum. Ben kendimi yerine koyuyorum da iğrenç bir şey ya dillendirip de yüz göz olmak istemez kimse. Konuşunca geri dönüşün olmaz çünkü somutlaşmış olur büyük ihtimal ondan çekindi bunca zaman. Kolay değil.

siz şunu anlamıyosunuz eğer insanların niyeti bozuksa araya girmeye çalışmalar bi sonuç vermez.içten içe arzulayıp yapamamaları neyi değiştirir allah askına.birbirilerini düsünüyolarsa ben yanına oturtmadım esimi diye vaz mı geçecekler.eğer bile isteye yaptılarsa bu olanların hepsine sadece şükredebilirim iyi ki olmuş da yüzlerini görmüşüm, bu adamdan çocuğum falan olmamış diye mutlu olurum.

Herkesin kendi hayat görüşüne göre sınırları var ama önemli olan nerede rahatsız olunduğu yoksa kadın erkek diye zaten ayırmıyoruz. iki farklı cins arkadaşın, akrabanın, iş arkadaşının durması gereken belli yerler vardır. Birbirlerine uzak olup aralarında ilişki de olabilirdi haklısınız. O zaman hiç bilemeyebilirdiniz. Kimse bilemez. Ama rahatsızlığınızı en baştan ikisine de gösterseydiniz, olaylar bu raddeye gelmezdi. Ben göstermek derken aralarına oturmaktan bahsetmiyorum, ablanıza söyleyecektiniz başkasıyla istediğin gibi yakınlaş ama kocamın yanındaki davranışların gözüme batıyor, ötekine samimiyetiniz elbette olabilir ama ablamla benim aramdaki farkı bil diye. Devam mı ediyorlar, o zaman bugünkü bulunduğunuz yerde olurdunuz arada başka hiç bir şey yaşanmadan, sessiz kalıp siz emin olmaya çalıştıkça, onlar devam etmiş, olaylar böyle sarpa sarmış.

İlk başta ablanızın derdini dinlediği için daha samimi olmuşlar mesela, olabilir. İnsan kardeşiyle, evlendiği insanın yakın olmasını ister zaten. Ama bu durum ikisi de ben bunları yapıyorum ama sevmesendebeni ne düşünür acaba diye dert etmediklerinden bu hale gelmiş. Dert dinlemeden, romantik dansa kayabildilerse tepkisizliğinizin etkisi var.

Diyelim ki gerçekten ablanız kendi düşüncesizliğinden, eniştenin kayıtsızlığından dolayı rahat tavırlarını sürdürüyor, eşiniz de gerçekten artniyeti olmadığından tepki gösteriyor her zaman suçlamalarınıza. İkisinin de huyu vs. ama ablanızın küsme huyunu bu kadar çabuk değiştirebilmesi, eşinizin tek derdi içmek olsaydı sadece eniştenizle yalnız kalmak isteyeceği var. İnsan konduramamayı sürdürdüğü sürece daha belirgin bir şey arayışına girer her zaman. Bunun da sonu yok. Eşiniz ablanız yanlış anlamasın diye tepki göstermiyor sizinle evli olduğu halde, siz yanlış anlama olmasın diye susuyorsunuz, ablanız zaten böyle, en baştan niye rahatsız oldunuz ki o zaman? Ortada sorun yokmuş ki. Eşiniz canayakın, ablanız rahat, enişte sakin, siz neden dertli?

Elinizin ayağınızın titremesi için geç kalmışsınız bayağı bir ya.
Benim kardeşim eşime öyle yapacak orda bozar atarım .
Ne demek wc ye beraber gidelim. ve 15 dk.. :KK57::KK57: çiş yapmayı mı öğretmiş eşiniz.
Nasıl bir pasifliktir.
Ablanızın kocasına denecek de bir laf var ama ban da var işin sonunda.. Resmen eşini şey yapıyor gibi millete.Allahım ne günlere kaldık Ya Rab !

Wc beraberr?!!!:KK57::KK57::KK57:
Bay bayan ayrı değil mi yaa ben orayı kaçırmışım öyle bir olayda mı olmuş:KK57:

ahhhh ne denir bu konuya iğrençlikte son nokta
tek şaşırdığım konu nasıl sustunuz nasıl seyirci kaldınız gerçi insan kondurmak istemez ama
fake olmasını temenni ederim

Ben önceden uyarsaydı bu raddeye gelmezdi fikrine katılmıyorum. O ancak iyi niyetli bir ilişkide mümkün olabilirdi. Tamamen saf niyetlerle samimi bir enişte baldız ilişkisi olsa tamam uyarması işe yarar hareketlerine çeki düzen verirlerdi. Ama niyeti baştan kötü olan bir ilişkide uyarmak ancak bu pis zihinlilerin aklına "hmm demek ki bundan sonra çaktırmadan görüşmeliyiz" fikrini sokar. :KK12:

yok daha aramadı aksam 4-5 gibi arar.ona da diceklerimi biliyorum.gayet sert ve ters bi şekilde gelmicez dicem neden dicek kesin içkiliyken hareketlerinden hiç koşlanmıyorum artık sıkıldım sağol yazıcam.

bu ağır konuşmak mı..yapma kardeşim neyden korkuyorsun bu kadar..

Bugün konusahibi aklimdan cikmaz, birak bide hafta sonu simdi girip yazmazda, offfff insallah en az hasarla atlatir, neler olabilecegi aklimdan geciyorda, konusahibinin isi cok zor suanda...:KK14:

Benim de. Konu sahibi gerçekleri de öğrenemez bu saatten sonra, kaç kere önüne fırsat çıkmış da suç üstü basmak yerine sessizce beklemiş,şimdi de onlar işi tedbirli pişirsin diye şüphelendiğini söyledi. Hiçbişe söylemeden eve kamera koyabilirdi, wc de peşlerinden gidip basabilirdi, zil zurna sarhoşlarken uyuyomuş gibi yapıp bakabilirdi ya herşey bu kadar ortadayken bişe yapılmaması...Şuan en çok buna kızgınım. Bndan sonra olacaklar basit, ablasıyla kardeş ilişkileri zedelenmiş ve ölene kadar da eşine güven sorunu yaşayan bir kadın, temeli sarsılmış bir evlilik.Ama yakalansaydı boşardı,nefret ederdi. Şimdi kanıtlayamayınca boşanacağını sanmıyorum

Keşke gerçek olmasa... Böyle birşeyi düşmanımın yaşamasını istemem
ya ben olsam madem elimde kamera var hiç ses etmem kimseye çağırırım evime çki falan ortamı sağlarım gene. hatta ablamı tek çağırırım sonra uykum geldi der yatarım ne uyunur ya ama... sonra sana kanıt işte net gerçek..şuan konuştu da ne oldu yani. 3-5 arama kanıt olamaz...
kafanda gene şüphe gene şüphe .. akıllı olsaydı azıcık takip etseydi kuruntu mu gerçek mi öğrenirdi. çok acele etti çok.. afedersin ama boka sardı böyle..

valla ablası wc ye yalnız gitmek istememiş. Konu sahibi dururken ablası konu sahibinin eşinin koluna girerek wc ye gitmişler

Konu sahibinin eşide ay ben napıyorum herşeyi ablan yapıyor işte görüyosun diyip sıyrılmaya çalışıyor..
Valla alan memnun veren memnun adamın elinin altında iki kadın var...
Neden desin ki ablaya ben niye gelim kardeşin gelsin işte ben ne yapçam sana wc de diye...
İnsan yeri gelir wc ihtiyacını görürken kocasından bile utanır ama abla maşallah kıç baş meydanda eniştesini wc ye çağırıyor..
Hiç telefon şifrelerine delillere bile gerek yok görünen köy misalii bu ne iğrenç bir hayat...

İsteyince sesin çıkıyomuş pek ala
1 günde bunca şey dedin ettin tepki verdin de
Bunca zaman verseydin keşke
Hadi vermedin, sükunetini koruyabiliyoken delil toplasaydın
Senin kafan çok karışmış buraya yazmasan hala ablanın ve kocanın yılışıklıklarını çiçek olup izlermişsin herhalde

Nerde o gayet kibar kocan sadece ablanı kırmamak için susan kocan
Sana telefonda nasıl hakaret ediyo
Seni kırabiliyo da ablanı kıramıyo, uyan

aynen öyle ..helal olsun.

Back