• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

ablamla tatile gitmeden küstük demiştim ya
1 hafta küs olduğumuz süre boyunca konusmuslar hep
bana konusmuyorum ben de diyodu
elim ayağm titriyo su an
ahh kuzum mesajlaşma var mı mesajlaşma ona bak sen ..konuşmaların içeriğini öğrenemeyiz ki ama mesajların içeriğini görebilirsin.

1 dakiklık konuşmalarda konu ne olabilirki?
madem şifreyi eşinizden aldınız bu dökümü de eşinize gösterin
bu tarihlerde ben ablamla konuşmuyordum siz ne konuştunuz diyin
o anki hareketlerine dikkat edin
ne cevap verecek merak ediyorum

gecenin ikisinde ne konuştular acaba? yani gece 2 de beni kız kardeşim arasa, hacı uyu allasen derim kaldı ki bu baldız.

konu sahibi, "abla hareketlerinden hoşlanmıyorum" 8 ay önce verilecek tepkiydi. şimdi telefonu açıp "sen bir pisliksin, defol git hayatımdan" diyeceksin. bak senin için en kibar versiyonunu yazdım, genelde yurdum kadınları daha farklı bir üslup kullanır..
senin delile ihtiyacın yok, kucağa uzatılan bacaklar, ısıtılan eller, 15 dakikalık tuvalet molaları senin için fazla fazla yetiyor..
Gece 2 değil o ya 1i sola kaymış :KK53: 12.09 da aramış bi kapanmış sanırım 1sn yazıyor sonra 12.10 da tekrar aramış

konu sahibinin yazdıklarını tek tek okudum , ablasıyla görüşmeyip eşiyle kaldığı yerden devam edecek gibi duruyor malesef . ya da buna saflık denmez başka şey denir de banlanmayayım şimdi bu "saflıkla" hiçbirşey yapamaz , çok pasif biri gibi duruyor.

canım durumuna çok üzüldüm eşin ablan ve eniştenin olduğu vakit bence rahatsız olduğun konuları konuş eşin saten seni seviyorsa bırakır bu durumu seni saf yerine koyup böyle saklayıp gizli kapaklı konuşmaları hoş değil madem normal konular konuşuluo niye yalan ve gizleme var çok vahim bi durum bence artık düzeltmelisin bi an önce:KK20:

Bence bir sakin ol tansiyonun cıkıcak inicek Allah korusun
hemen kendi kendini kışkırtma sakin ol sakin düşün
eşin ablan enişteni al karşına konuş bu akşam.
peşin hüküm verme.
Peşin hükmü mü kalmış bu işin artık, taksit taksit harcamışlar kızı :(

Allah yardimciniz olsun, hic kolay bisey degil, kabullenmesi zor bir durum, ama hersey ortada, sizin icin duam insallah dahada ileri gidilmemistir, bukadari bile igrencken daha fazlasi varsa, offff düsünemiyorum bile...:KK43:

Allah korusun ben böyle bir durumda olsam karşıma alıp konuşamazdım nasıl konuşulur ki kim duymak ister cevaplarını :KK43:

aynen, dahası konu sahibi o kadar yumuşak bir yapıya sahip ki, o fettan abla ve pislik koca yarım saatte kendilerini aklar, kızı paranoyak ilan ederler.. bu tip pisliklerle hiçbir şekilde yüz yüze gelmemek lazım bence sağlığı için..

sen hem o kocan olacak kişiliksizi hemde ablan olacak karaktersizi hem de bu duruma göz yuman herkesi hayatından çıkarmalısın konu sahibi..yem olma bu kansızlığa,bu şeref yoksunu adi oyuna..Allah lanetler böylelerini..sadece kocan için konuşmayacağım ablan tam bir .........................muş..bugüne kadar karakteri böyle demeyi seçip buna inandığınız için sizde suçlusunuz..ama nerden dönsen kar..hayat seni bekliyor konu sahibi..bir an önce nefes almaya başlamalısın..

Allah korusun ben böyle bir durumda olsam karşıma alıp konuşamazdım nasıl konuşulur ki kim duymak ister cevaplarını :KK43:
valla çok zor bir durum ama ne bileyim hani ablası yapışmıştır çağrı atmıştır o aramıştır felan
iyi düşünmek istiyıorum çünki aksi çok iğrenç yaaaaa

Back