eşim ve ablam..

çeko mesajlarına sesli gülüyorum söyliyim de arada
sinirlerim bozuldu zaten..müşterim içerde,kumaş gösteri,yorum,beğenmedi diye dövücem neredeyse adamı..
Allah aşkına konu sahibi adres isim falan ver de,senin yerine gidip bi hesap soralım,gerçekleri ortaya çıkaralım..
kaç yıldır üyeyim,hiçbir konuda bu kadar kinlenmedim,ve hakkını savunmak istemedim kimsenin..

Son zamanlardaki konuşmalar kısa kısa birşey sorulmuş kapatılmışta olabilir, aldatma olarak bakacaksak ablanda aramıştır heralde kocanı aynı günde iki konuşma olan günlerde var o zamanlar uzun birde. Senin bu konuşmalardan haberin var mı? Ben eşimle ablam konusa bilirim konu neymiş neden konuşmuşlar.

allahhhhhh ne oldu baktın mı deliriyorum burda bak artık bırak işi gücü!!!!!EN ÖNEMLİ İŞİN BU SENİN PİSLİKLERİN YAPTIĞINI ORTAYA ÇIKARMAK..

Yani millet mi çok sıcakkanlı bende mi problem var
Kaynım yok ta görümcem var eşimin kardeşi diye düşünürsek
Hemcinsim olmasına rağmen ayda 1 bile aramam
Eşimle iletişim kurarlar, buluşacaksak bana da eşim söyler gideriz
297 - 300 sn. nedir cırt bırt

Bişey ifade etmiyor bence

ah be güzelim. tamam niyetlisin safsın göremiyosun nazıksin diyelim.. ama en azından bu kk dakilerin sesine kulak ver.. ben insanlara nazik davrandıkça onlar senin hayallerini hayatını çaldı bilmem farkındamısın

Bende gülsem mi ağlasam mı şaştım Q...
Konu sahibine dün cır cır kızıyodum nasıl durur izlersin sadece diye
Susması daha iyiymiş meğerse
Adama açık açık şifre sordu yahu
Onlar bu cinlikle, konu sahibi de bu kibarlıkta mı desem ne desem işte sittin sene böyle yaşar giderler gibi..

abi kardeş arasında bile bir mesafe olmalı bence. baba kız arasında da olmalı el kol şakaları gereksiz temaslar hoş değil yani. baldız enişte hele sıfır temas...
dar görüşlü değilim ama herkes mesafesini bilmeli mıç mıç ne oluyo çocuklar gibi gereksizlik resmen...
eşlerden gizli saklı birşey olmamalı zaten. olsada çıkıyo eninde sonunda
bkz: eşim ve ablam....

aynen arkadaşım şimdi burdan kalkıp o ablayı da enişteyi de kocayı da hep birlikte ateşe vermek geliyor içimdennnnnnnnnnnnnnn

29 temmuz -16 ağustos arası tatildeydiniz,doğru tahmin mi??
burdan bişey çıkmaz zaten..size demiştim,kanıt bulmak için çok geç zaten..hele ki şifreyi sormuşsun kocana ,o işi unut daha da birşey bulmazsın..
önünde 2 seçenek var artık:
ya ablanla görüşmeyecek,kocanla birşekilde devam edeceksin.................bana göre saçma,b,irşey varsa çift taraflıdır,ablayı affetmeyip,kocayla devam etmek.
ya da ablanı sa sileceksin kocayı da boşaycaksın......yorumum belli zaten..

Ramazan bayramı zamanı konuşulmuş genelde hatırlamaya çalış bence bayram aralığında ne olduğunu,

Ya bi de
İki kardeşten daha smaimi olabilir mi glein veya enişte
Ne münasebet kardeşim dururken eniştemi arayıp durayım
Kardeşimle uzun uzun dertleşirim veya şu gün buluşalım mı derim, o da kocasına iletir dimi
Görümcemle bile mesafem var benim çünkü öz abiden daha yakın elbette olamam
Onlar anlaşsın beni de çağırırlar mesela
Döküm alsam sene de bir iki düğünlerde kuaför ayarlamışsa beni aramıştır herhalde görümcem sadece

ablamla tatile gitmeden küstük demiştim ya
1 hafta küs olduğumuz süre boyunca konusmuslar hep
bana konusmuyorum ben de diyodu
elim ayağm titriyo su an

çok araştırıp daha da kötü şeyler duyma..boşver.
kendini topla kararını ver..bu güvensizlik ile zaten nasıl yürüyecek o evlilik..bırak ikiside Allahından bulsun..
emin ol ikiside birbirinden nefret edecek duruma gelecek...hele ablan..yüzüne nasıl bakıyor anlamak mümkün değil.
sabrın bol olsun..

ablamla tatile gitmeden küstük demiştim ya
1 hafta küs olduğumuz süre boyunca konusmuslar hep
bana konusmuyorum ben de diyodu
elim ayağm titriyo su an
Sen bu halde iştemisin birde, izin alıp çıksana. Şimdi sorsan, barıştırmak için konuşuyordum da diyebilir, bu cevapta iyi niyetli olur. Ayy yok valla beynim yoruldu. Ne şiş yansın ne kebap olmuyor bacım bu konuda, çağır ablanı da ortalığı dağıt sen.

gecenin ikisinde ne konuştular acaba? yani gece 2 de beni kız kardeşim arasa, hacı uyu allasen derim kaldı ki bu baldız.

konu sahibi, "abla hareketlerinden hoşlanmıyorum" 8 ay önce verilecek tepkiydi. şimdi telefonu açıp "sen bir pisliksin, defol git hayatımdan" diyeceksin. bak senin için en kibar versiyonunu yazdım, genelde yurdum kadınları daha farklı bir üslup kullanır..
senin delile ihtiyacın yok, kucağa uzatılan bacaklar, ısıtılan eller, 15 dakikalık tuvalet molaları senin için fazla fazla yetiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…