- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
emin misiniz herşeyi öğrenmek istediğiniz? yani çok çirkin bir durumla karşılaşma ihtimaliniz de var biliyorsunuz..benim amacım ortadaki her neyse ondan emin olmak zaten
ama emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
Yalniz enisteye mide küçültme ameliyati yapmak lazım.
Gözümde ortaminizi canlandirdim da..
Çok igrenc cidden. Abla adama sirnasiyo sarhoş, adam karisina sariliyo..
Aman ya Rabbi..
Neyse..
Bu arada neden ablayi tamamen hayatınızdan cikarmayi büyük bir olay gibi gosteriyorsunuz?
Kan bağı olmasi sahsiyetsiz olmasini engellemiyor.
Ha kocaya zaten çoktan tekmeyi basmistim.
eğer kanıt bulup ,net sonuçlara ulaşmak istiyorsanız,kavga falan etmeyin sakın,normal davranın....kavga etmeniz birşeyi değiştirmez,değiştirseydi,bu zamana kadar değişirdi zaten eşiniz..evet eşim de suçlu onla da bugün gidip kavga edicem tekrar.amaçları neyse söylesin.
gayet hatırlıyo tabi canım hatırlamaz olur mu.
kocanın daha önce flörtöz hareketleri oldu mu??? aldatma ya da şüphelendiğin bir olay yaşadın mı???
emin misiniz herşeyi öğrenmek istediğiniz? yani çok çirkin bir durumla karşılaşma ihtimaliniz de var biliyorsunuz..
eğer kesin kararınız buysa ,flash disk şeklinde dinleme cihaız diyorum,5 saat kaydediyor,net...
Biraz fazla açık sözlüyüm galiba ama
Enişte de konu sahibi de çok pasif
Onlarda arsızlığı ele almış iyice, meydanı boş bulunca
görüntülü hem de..hmmmm olabilir tabii,ama çakmasınlar dikkat edin..sonra paranoyak konumuna siz düşersiniz..evet..üstünü örterek nereye kadar devam edebilirim.bugün olmasa bu insanlar bana bunu yapıyolarsa yarın baska biseyde arkamdan vurmazlar mı zaten.bende bitane kamera kaydı yapan alet var.kalem görünümlü.onu mu koysam bu hafta görüşüp
Ya bişey sorucam sana,
Ablan eşinin kucağına bacaklarını uzatırken sen aval aval izledin mi onları? Sen o arada ne yapıyodun?
Yada onlar dans ederken sen ne yapıyordun?
Ben ablanla eşini geçtim, seni merak ediyorum.
basireti bağlanmıştır,afedersiniz ama mal gibi bakıp kalmıştır bence...biri ablası biri kocası,konduramaz insan hemen öyle..Ya bişey sorucam sana,
Ablan eşinin kucağına bacaklarını uzatırken sen aval aval izledin mi onları? Sen o arada ne yapıyodun?
Yada onlar dans ederken sen ne yapıyordun?
Ben ablanla eşini geçtim, seni merak ediyorum.
kocanın daha önce flörtöz hareketleri oldu mu??? aldatma ya da şüphelendiğin bir olay yaşadın mı???
kayıda filan ne gerek var.evet..üstünü örterek nereye kadar devam edebilirim.bugün olmasa bu insanlar bana bunu yapıyolarsa yarın baska biseyde arkamdan vurmazlar mı zaten.bende bitane kamera kaydı yapan alet var.kalem görünümlü.onu mu koysam bu hafta görüşüp
evet aval aval izledim.
onlar aralarında gülerken iyice sapıttınız bıktım sizden dedim.
arkamdan güldüler agresifleşti gene fln dediler.
sinirimden içeri gittim mutfağa oturdum sigara yaktım.
onlar dans ederken de aval aval izledim.
aynen böyle mal mal baktım yani.
görüntülü hem de..hmmmm olabilir tabii,ama çakmasınlar dikkat edin..sonra paranoyak konumuna siz düşersiniz..
bence de tüm gerçeği öğrenmek en mantıklısı ama yine de kardeş var işin içinde..yoksa kocayı boşa gitsin ne diyim..ama işte ....
Olayın özetialkol tüm kötülüklerin babasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?