eşim ve ablam..

allahım böle insanlardan korusun hepimizi,ablandaki bu ne samimiyet,rahatlık,ben olsam kusura bakma ama abla da olsa yüzüne bakmam normal davranana kadar.

Kanıtlarsa silmeli ama..
bence aralarınd a flörtten öte bir şey yok..bunun oluşmasına mahal vermemek lazım..ablası kişiliksiz davranıyor..biri ona bunu söylemeli..uyarmazssa hiç kimse nereden bilecek..zaten boş zamanlarını alkolle geçiriyor..

alkole suç bulunmamalı bence. o sadece bir bahane ve maske.. ama alkollülerdi ama alkollüydüm diyebilmek için.. edebiyle içkisini içen kendisini de gayet iyi kontrol edebilen insanlar da var. kendini bilen insan galonla da içse yine de kızkardeşinin kocasına, eşinin ablasına sarkmaz.. sorun edep değil mezhep!!

valla ben allah korusun böyle bir durumda ne kardeş düşünürüm ne başka bişey...

aynen bu hale gelmesinde konu sahibininde payı var..

hemen olaya içki yi karıştırdınız..sanki içmeden çok seviyeli bir ortam varmış gibi...
içki de efendi gibi içilebilen ,seviyeyi bozmadan keyif veren birşey olabilri.kişiden kişiye değişir..herkes ağzıyla içemez...
sorun içkide değil,içmesini bilmeyenlerde..bir de içkinin arkasına sığınıp ,saçmalıklarına kılıf yapanlarda..

belkide mezhep değil edeptir..ablada sorun bence..edepsizliği ele almış..

bende onu yazdım..alkol olmazssa ablası cıvıtmak için fırsat bulamaz..

işte demek istediğim buydu benim de...

bende onu yazdım..alkol olmazssa ablası cıvıtmak için fırsat bulamaz..
çekirge de yazdı ya..ablası eşini bana bırak ,siz arkdaşlarınla gezin demiş..gitmeyince de gtimiş cafeye,karı koca arasına geçmiş oturmuş..içki bunun neresinde seviye neresinde??

göörünen köy koavuz istemez de işte
...diyorum ya umarım geç kalınmamıştır bazı şeylere...büyük yıkım olur

[QUOTEicki"tontriko, post: 36968612, member: 283796"]Icki kotuluklerin anasidir…bu gercekten boyle…kendinden gecercesine..belki sonradan ne yaptigini bile hatirlamiyordur ablan…ama sorun sadece ickide degil anlasilan…sortla otur bacaklarini enistenin kucagina at..neresine gelir Allah bilir…ama bu igrenc birsey zaten…ablan az degil ama esinde istemem yan cebime koy havasinda…[/QUOTE]
Sorun Icki degil bence.Ablanin kalbi pis.ickide ona bahane oluyor iste..

çekirge de yazdı ya..ablası eşini bana bırak ,siz arkdaşlarınla gezin demiş..gitmeyince de gtimiş cafeye,karı koca arasına geçmiş oturmuş..içki bunun neresinde seviye neresinde??

İçip içip niye evde sızmıyo madem
Cafelere kadar kardeşinin eşinin peşine koşuyo

benimde kızkardeşim geldi,çok sohbet ederler eşimle,uzun süre gelmediği için hararetli hararetli konuşurlar..eşim ona takılmayı sever..ama el ayak şakası laubalilik yok..bende sohbet ederim onlarda kalırım..kardeş gibi yok aslında ailelerimiz onlar bizim..birbirine dur demesini bilmek gerek..ilişkiyi kesmek hata ..

göörünen köy koavuz istemez de işte
...diyorum ya umarım geç kalınmamıştır bazı şeylere...büyük yıkım olur

Bende ablama sen gez derim de
Eniştemi bana bırak demem yeğenimi bana bırak derim en fazla ; )
Sadece tavır değil açık açık söze de dökmüşler işi, kocanı bana bırak ne demek
Kocaman adam kızlar var diye katılmak istemiyosa gider kendi arkadaşlarına.. Niye baldızın evine gitsin

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…