- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
iş yerindeki durumunu nereden biliyorsun görüyor musun ?hayır hic olmadı.benim kocam asosyal bile sayılabilir bu açıdan.
benden önce hayatı cok renkliymis ama.
ne bilim su an is yerinde kız arkadası bile yok.
selam bile vermez kızlara yani.
bence aralarınd a flörtten öte bir şey yok..bunun oluşmasına mahal vermemek lazım..ablası kişiliksiz davranıyor..biri ona bunu söylemeli..uyarmazssa hiç kimse nereden bilecek..zaten boş zamanlarını alkolle geçiriyor..Kanıtlarsa silmeli ama..
valla ben allah korusun böyle bir durumda ne kardeş düşünürüm ne başka bişey...görüntülü hem de..hmmmm olabilir tabii,ama çakmasınlar dikkat edin..sonra paranoyak konumuna siz düşersiniz..
bence de tüm gerçeği öğrenmek en mantıklısı ama yine de kardeş var işin içinde..yoksa kocayı boşa gitsin ne diyim..ama işte ....
aynen bu hale gelmesinde konu sahibininde payı var..Bi kere senin bu içki ortamına izin vermen hata. İnsan yaşı kaç olursa olsun ailesinin, ablasının, kardeşinin yanında bu tür şeyler yapmaz bana göre. Yani benim kardeşim bana içki sofrası hazırlamaz, saygısızlık yapmaz, aramızda bir yaş olan erkek kardeşim bana kendimi bildim bileli abla der. Ben de mesela kızkardeşimin kocasına sürtünmem, taciz etmem, el şakaları vs yapmam yapamam. Sizin ailede mi var bir problem çözemedim. Senin yaptığın da normal değil, eşinin de, ablanın da, eniştenin de... Çok tuhafsınız...
Bu durum nasıl çözülür, mümkün olduğunca az görüşün, bu içki ailemleri bitsin. Eşinin de ablana meyili varsa hiç düşünmeden ayrıl.
belkide mezhep değil edeptir..ablada sorun bence..edepsizliği ele almış..alkole suç bulunmamalı bence. o sadece bir bahane ve maske.. ama alkollülerdi ama alkollüydüm diyebilmek için.. edebiyle içkisini içen kendisini de gayet iyi kontrol edebilen insanlar da var. kendini bilen insan galonla da içse yine de kızkardeşinin kocasına, eşinin ablasına sarkmaz.. sorun edep değil mezhep!!
bende onu yazdım..alkol olmazssa ablası cıvıtmak için fırsat bulamaz..hemen olaya içki yi karıştırdınız..sanki içmeden çok seviyeli bir ortam varmış gibi...
içki de efendi gibi içilebilen ,seviyeyi bozmadan keyif veren birşey olabilri.kişiden kişiye değişir..herkes ağzıyla içemez...
sorun içkide değil,içmesini bilmeyenlerde..bir de içkinin arkasına sığınıp ,saçmalıklarına kılıf yapanlarda..
işte demek istediğim buydu benim de...hemen olaya içki yi karıştırdınız..sanki içmeden çok seviyeli bir ortam varmış gibi...
içki de efendi gibi içilebilen ,seviyeyi bozmadan keyif veren birşey olabilri.kişiden kişiye değişir..herkes ağzıyla içemez...
sorun içkide değil,içmesini bilmeyenlerde..bir de içkinin arkasına sığınıp ,saçmalıklarına kılıf yapanlarda..
valla arkadaşım ben elime senin gibi kamera olsa bu hisle duramam hatta bu akşam yapardım bu işi o kadar netim yani..yani siz bidaha görüş sesini görüntüsünü falan kaydet mi diyosunuz simdi öyle mi yapıyım
çekirge de yazdı ya..ablası eşini bana bırak ,siz arkdaşlarınla gezin demiş..gitmeyince de gtimiş cafeye,karı koca arasına geçmiş oturmuş..içki bunun neresinde seviye neresinde??bende onu yazdım..alkol olmazssa ablası cıvıtmak için fırsat bulamaz..
valla ben Allah korusun böyle bir durumda ne kardeş düşünürüm ne başka bişey...
göörünen köy koavuz istemez de işteYani suçlu alkol mü ?
Bunlar ayıkken de kötüymüş ki..
Ablası sen kızkıza gez de kocanı bana bırak demiş ( sanırsın yeğenini istiyo , bakacak evde )
Bırakmayınca da kendi cafeye gidip ikisinin ortasına oturmuş
çekirge de yazdı ya..ablası eşini bana bırak ,siz arkdaşlarınla gezin demiş..gitmeyince de gtimiş cafeye,karı koca arasına geçmiş oturmuş..içki bunun neresinde seviye neresinde??
benimde kızkardeşim geldi,çok sohbet ederler eşimle,uzun süre gelmediği için hararetli hararetli konuşurlar..eşim ona takılmayı sever..ama el ayak şakası laubalilik yok..bende sohbet ederim onlarda kalırım..kardeş gibi yok aslında ailelerimiz onlar bizim..birbirine dur demesini bilmek gerek..ilişkiyi kesmek hata ..hemen olaya içki yi karıştırdınız..sanki içmeden çok seviyeli bir ortam varmış gibi...
göörünen köy koavuz istemez de işte
...diyorum ya umarım geç kalınmamıştır bazı şeylere...büyük yıkım olur
o zaman düzeltiyorum, sorun alkolde değil edep ve mezheptebelkide mezhep değil edeptir..ablada sorun bence..edepsizliği ele almış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?