• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

İyide sizin bahsettiğiniz durum tanıdığınız birini görünce selamlaşırken öpmek.
Bende bazı arkadaşlarımı görünce merhabalaşırken öperim.
Niyetim mi kötü şimdi benim?
Ne alaka Allah aşkına?
Burda aynı ortamda otururken elinden tutulan bir adam var,bunlar tokalaşmıyor,bildiğin elini tutuyor.
Normal her insan rahatsız olur bu durumdan,eğer hoşuna gitmediyse tabii.
yok yanlış anlaşıldı pardon.. demek istediğim bazı insanlar yapı gereği rahat olabiliyorlar kişiye göre değişir bu rahatlık kavramı. ben arkadaşım olmayan bi erkeğin beni tokalaşırken öpmesinden rahatsız olurum gibi. eşim içinde yapıldığında rahatsız olurum ama karşı tarafı bu yaptığından dolayı tersleyip mahçup etmem..
yukarıdaki koyu kısmı okumamıştım. tabiki konu çok farklı. ben belki ablası rahattır yapı olarak dedim ama konu farklıymış baya...

aynen, düşünsene kız kiminle birlikte olursa olsun ablanın musallat olma olasılığı yüzde yüz.. bir insan kendi kanına güvenemezse herkes herşeyi yapar zaten..
biz de 2 kızkardeşiz,düşünemedim vallahi,ablamla kendimi o durumda..
ben dedim dinleme cihazı koysun diye ama duyacaklarına da hazır olmak gerekir.o da yürek ister...kocadan bir nane olmaz da ,ablanınkiler bir ömür unutulmaz işte..

herkes uzaklaş dedi ama belki de tam tersi dah iyidir..şöyle ki çekirgenin de dediği gibi bir CİNNET herşeyi çözer...
yine içki olacak heralde eksik olmuyor o,beraber olun ablanlarla..bu şekildeki hareketler bu sefer çok sert tepki ver bakalım o zaman ne olacak??
kanıt bulursan ciddi dönülmez akşamın ufku olur,sonra zor toparlanırsın...

biz de 2 kızkardeşiz,düşünemedim vallahi,ablamla kendimi o durumda..
ben dedim dinleme cihazı koysun diye ama duyacaklarına da hazır olmak gerekir.o da yürek ister...kocadan bir nane olmaz da ,ablanınkiler bir ömür unutulmaz işte..

Bneimde 3 eniştem var biliyosun
Bi de ben küçükken evlenmişti ablamlar, ellerinde büyüdüm sayılır eniştemlerin de bu yüzden
Ama konu shaibinin ablası kadar rahat olamadım buna rağmen
Evlerden ırak

Benim böyle bi ablam olsa ben uyku uyuyamam
Değil ki ablası bunlarda kalırken bu pürü pak tek uyuyo, eşi muallakken ?
Ben erken yaşlanacam herhalde bu gidişle

herkes uzaklaş dedi ama belki de tam tersi dah iyidir..şöyle ki çekirgenin de dediği gibi bir CİNNET herşeyi çözer...
yine içki olacak heralde eksik olmuyor o,beraber olun ablanlarla..bu şekildeki hareketler bu sefer çok sert tepki ver bakalım o zaman ne olacak??

Mesela abla bacaklarını, konu sahibin eşinin üstüne uzatırken tam 'cinnet' çıkarmalık bi durummuş

diyelim ki; olayları siz yaşamadınız, bizlerden biri yaşadı ve yazdı siz de okudunuz ya da yakın bir arkadaşınızın başına geldi şahit oldunuz ne düşünürdünüz. kendi kendinize bunların arasında bir şey yok diyebilir misiniz.

çekocum ne kadar samimi de olunsa ,sevilse de ,herkesle bir yerde mesafe olmalı..yani ben ,ablamlarla beraber yaşadım 2 sene,kardeşinden yakınımdır enişteme,ona rağmen seviye bozulmaz..gece de oturup film izledik,oturup içtik de ama ne elimi ısıttırdım ne ayağımı uzattım..
bu arada hani basireti bağlandı derler ya,belki ilk zamanlar öyle olmuş tepki vermemiştir..ama sonradan bakıyor ki devamlı böyle,tepki vermek gerekir bir şekilde..
konu sahibi nerdesin,gel sen bizi dinle,nice insanlar yola geldi,bir anlık c,innet anıyla..bir patlama hepsini yerinden oynatır..

çekocum ne kadar samimi de olunsa ,sevilse de ,herkesle bir yerde mesafe olmalı..yani ben ,ablamlarla beraber yaşadım 2 sene,kardeşinden yakınımdır enişteme,ona rağmen seviye bozulmaz..gece de oturup film izledik,oturup içtik de ama ne elimi ısıttırdım ne ayağımı uzattım..
bu arada hani basireti bağlandı derler ya,belki ilk zamanlar öyle olmuş tepki vermemiştir..ama sonradan bakıyor ki devamlı böyle,tepki vermek gerekir bir şekilde..
konu sahibi nerdesin,gel sen bizi dinle,nice insanlar yola geldi,bir anlık c,innet anıyla..bir patlama hepsini yerinden oynatır..
Zaten olay sadece alkolün etkisiyle olsa ablasıda,kocasıda ayıldıklarında utanırlar ve bir daha asla biraradayken alkol almamaya çalışırlar.
Burda sürekli alkol alınacak ortam hazırlayan 2 birey var.
Yani kendimi konu sahibinin yerine koymaya çalışıyorum,diyelim ki ablam bu kadar yüzsüz (asla değildir de) kocam böyle bir tavır karşısında o anda sertçe uyarır,alkolün etkisiyle uyarmasada ertesi gün bana ''bir daha beni aynı ortama sokma '' der ..
Ama bu iki şahıs sürekli birarada olma gayretinde.

2 tane enistem var 2 siyle de aram iyidir ama ablanizn hareketlerinin 10 da 1 ini yapamam. Ablanz gercekten rahat bir insan olabilir, samimi, sicak kanli davranislari olabilir ama siniri fazlasiyla asmis. Tam sunu dusunuyordum; bu kadin ilgi duysa acik acik gozune sokmaz kardesinin ama ickiliyken yaptigini belirtmissiniz, tabi icki davranis kontrolunu zorluyor. Bnce net birsekilde tavrinizi gosterin ki gec bile kalmissiniz malesef. Cok zor Allah guc versin size.

Siz fesat degilsiniz.Ablanizin mezhebi genis ki kardesinin kocasina goz dikmis.Esinizinde ablanizdan farki yok.Ya firsat kollayip delil toplayacak sizin lehinizde bosanacaksiniz.Yada esinizi affedip bu konuyu acmadan kapatacak ve o igrenc kadindan mumkun oldugunca uzak duracaksiniz.Gerekirse seninle gorusmek istemiyorum diyeceksiniz.Allah kimsenin basina vermesin iGrenc bir durum.

Zaten olay sadece alkolün etkisiyle olsa ablasıda,kocasıda ayıldıklarında utanırlar ve bir daha asla biraradayken alkol almamaya çalışırlar.
Burda sürekli alkol alınacak ortam hazırlayan 2 birey var.
Yani kendimi konu sahibinin yerine koymaya çalışıyorum,diyelim ki ablam bu kadar yüzsüz (asla değildir de) kocam böyle bir tavır karşısında o anda sertçe uyarır,alkolün etkisiyle uyarmasada ertesi gün bana ''bir daha beni aynı ortama sokma '' der ..
Ama bu iki şahıs sürekli birarada olma gayretinde.
evet haklısın ama ses çıkaran yok diye,gevşekliği ele almış gidiyorlar..
o yüzden belki arıza çıkaran olurssa toparlanırlar diye söyledim..
yani aslında en doğrusu herşeyi ortaya çıkarmak ama işte o da ciddi yaralar insanı,,sonr açok zor toparlanır diye düşünüyorum..
bilemedim inan parkon..

kimsenin günahını almak istemem belki gerçekten art niyet yoktur ama şu bi gerçek bazen alkol bazı insanları saçmalatabiliyor ertesi günde yaptıklarından dolayı pişman ediyor her iki kişininde alkolden uzak durması en azından bir aradayken daha iyi olabilir ....

konu sahibi ,peki eşinle neden boşanma aşamasına gelmiştiniz? benzer konular sebebiyle mi?yani aldatma gibi?
gerçi eski üyeymişsiniz,belki açık etmek istemezsiniz kendinizi ...

bi,r de eş için kimse yazmamış,herkes ablaya yüklenmiş diyenler içn tekrar yazıyorum..eş ten boşanır gider "eski koca" olur ama ya abla? o ömür boyu "kardeş " olaacak,küsse de görüşmese de..
çekocum senin şansından işte,yoksa bdv her zamanki sevimliliği ile devam ediyordu.:KK4:

hayır aldatma değil, genel olarak çok yalan söylüyodu kendisi.

benim amacım ortadaki her neyse ondan emin olmak zaten
ama emin olmadan hareket etmek istemiyorum.

ablaya yükleniyoruz ama eşinin altta kalır yanı yok maalesef. inşallah olay sandığımız gibi değildir kimsenin günahını almak istemem şöyle de bir durum var hadi bunlar karşılıklı cilveleşiyor diyelim karısının bacısına kur yapan adamdan diyemeyeceğim çünkü o kalıba sığamaz ne koca olur ne de kardeşinin kocasına işve yapan kadından!!! abla olur.. bunun şüphesine düşmek bile insanı yer bitirir..sen nasıl tahammül ettin buna?? kaldı ki oturup içmek şöyle dursun yüzlerine bakmaya bile tiksinir insan.. konuşmana gerek bile yok arkadaşların söylediği gibi ortamı hazırlayın seslerini mi kaydedersiniz görüntüler misiniz ne yaparsanız yapın varsa bir şey çıkar ortaya ondan sonra varsa bir şey ikisini de s..r edersin hayatından yoksa uyararak rahatsızlığını dile getirerek samimiyeti azaltarak devam edersin ilişkilerine.. ama kendi vicdanın ruh sağlığın haysiyetin onurun için bir şeyler yap oturup kendi kendini yiyeceğin ses çıkaramayacağın bir konu değil bu..dediğim gibi ortalığı velveleye vermeden önce sen araştırmanı yap sonra varsa zaten bırak yansın ortalık..

Yalniz enisteye mide küçültme ameliyati yapmak lazım.
Gözümde ortaminizi canlandirdim da..
Çok igrenc cidden. Abla adama sirnasiyo sarhoş, adam karisina sariliyo..
Aman ya Rabbi..
Neyse..
Bu arada neden ablayi tamamen hayatınızdan cikarmayi büyük bir olay gibi gosteriyorsunuz?
Kan bağı olmasi sahsiyetsiz olmasini engellemiyor.
Ha kocaya zaten çoktan tekmeyi basmistim.

Eşinizle yada ablanızla konuşmak yerine olaya anında müdahale etseniz daha iyi olur mesela bacaklarınımı uzattı herkesin duyabileceği bir sesle "abla napıyosun ya çeksene bacağını" yada elini tutunca "eniştem ısıtsın elini" dansmı ediyorlar " niye eniştemle dans etmiyosun, ben dans edeceğim" gibi ... ama sıcağı sıcağına demelisin bu şekilde hem yüzgöz olmazsın hemde aralarında bi şey yoksa kalpte kırmamış olursun hem de tavrını koyarsın. Sen gidip konuşsan olurmu öyle şey deyip birde seni suçlarlar ama hemen müdahale edersen belki çekidüzen verirler kendilerine. Eşinde ablan kadar suçlu senin kızdığını bile bile neden izin veriyor, aslında eşin tepki gösterse yada terslese bunların hiç biri olmaz. Birde içkinin arkasına sığınıyorlar ama içki sadece cesaret verir olmayan bir şeyi ortaya çıkarmaz. Sarhoştum hatırlamıyorum falan derlersede inanma bal gibide hatırlanıyor ...
evet eşim de suçlu onla da bugün gidip kavga edicem tekrar.amaçları neyse söylesin.
gayet hatırlıyo tabi canım hatırlamaz olur mu.

Hah işte bunu iyi dediniz :KK52:

Konu sahibi, enişteye saf diyorsunuz ama siz onun yapmadığı neyi yaptınız da saf olan o oldu? Sizin hislerinizi kimsenin bilmediği gibi belki siz de onların arasındaki ilişkiyi bilmiyorsunuzdur?

Biraz fazla açık sözlüyüm galiba ama

Enişte de konu sahibi de çok pasif
Onlarda arsızlığı ele almış iyice, meydanı boş bulunca

Back