- 15 Eylül 2014
- 89
- 96
- 28
- 36
- Konu Sahibi sevmesendebeni
yani siz bidaha görüş sesini görüntüsünü falan kaydet mi diyosunuz simdi öyle mi yapıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl ki,bıktım sizden dediğinde agresfileşti yine diye güldülerse,adamı boşamya kalkıp ya da ablaya arıza çıkarırsa,paranoyak diyecekler,agresif gdiyecekler,bu kadarına da pes,nasıl böyle şeyler düşünürsün diyecekler...o yüzden kanıt lazım işte..kayıda filan ne gerek var.
anlattığın kadarına bile çoktan müdahele etmeliydin hakettiği ölçüde.
ben de hayret ediyorum çoğu kişi gibi hem sana hem de eniştene.
illa aldatmaları gerekmiyor ki sizin onları uyarmanız ve onların da hizaya gelmeleri için.
bugüne kadar yaptıkları hareketler başlı başına anormal zaten.
aldatma olsun olmasın kabul edilemez.
daha da ne ispatlanacak anlayamadım.
berarbenim ablam enistemin arkadaslarıyla da iciyor.coğu evli barklı adamlar.
Kendi bekar erkek arkadasları da var ablamlara gelip gidip içki ortamında bulunan.ben bekarken onlarla da aynı ortamda bulundum.kimseye karsı böyle tavırları olmadı.neden benim esime karsı oluyor?ne farkı var yani?yanaktan öptü diye tabi ki insan terslenmez ama ben elini eşime ısıttırmaya çalışmasından, bacaklarını eşimin kucağna uzatmasndan, birlikte dans etmeye çalışmasından bahsediyorum.bunlar normal mi?
bence silmesin mesafe koysun..ailenden birini silmek kolay değil..aynı ortamda içmeyi yasaklasın..ablasına rahatsız olduğunu söylesin..ben ve kızkardeşim..konuşamayacağımız konu yoktur..o da bende içince sapıtıyorsun kırmamak ve kırılmamak için içmeyelim derdik..Böyle bi durum varsa bence öz abla bile silinmeli Q..
hayır hic olmadı.benim kocam asosyal bile sayılabilir bu açıdan.
benden önce hayatı cok renkliymis ama.
ne bilim su an is yerinde kız arkadası bile yok.
selam bile vermez kızlara yani.
tam emin değilim ama whatsapp konuşma dökümünü mailine gönderebiliyorsun, ayarlasana eşinin telefonundan kendi mailine. yada yolla bize ablanı dövelim, benim sinirim başka şekilde yatışmaz çünkü.
Vay vay, pekte havalı bir kelimeymiş ...
ay nını düşünüyorum..ergenler gibi davranmak ayıptır..herkez evli barklıalkol tüm kötülüklerin babasıdır
Iyi de arkadasim iyi niyet bunun neresinde?ben kimsenin günahını almak istemedim.
çünkü bence bu çok ağır bi olay.
böyle biseyle hayatımdan cıkarırsam bidaha son nefesime kadar görüsmemem gerekir.
evet çekocum çok haklısın da...işin hissiyat kısmı çok acı işte..Böyle bi durum varsa bence öz abla bile silinmeli Q..
evet aynen öyle diyoruz madem gerçekleri istiyorsun..başka türlü kafandaki soru işaretleri asla silinmez..yani siz bidaha görüş sesini görüntüsünü falan kaydet mi diyosunuz simdi öyle mi yapıyım
çok arastırdım cnm..evet maile gönderebiliyosun ama bu isteğe bağlı öyle telefon kendi kendne bir mail adresne konusmayı göndermiyor.casus program arıyorum su an ama telefondan da anlar nası yedircem bilemedim.
elinden geldiğince kanıt ara topla.olaylar normal değil canım.birbirlerini ne kadar arkadaşça sevseler bile arada bi resmiyet olması lazım.benim ablamda eşimi çok sever arada herzaman bi mesafe vardır.boşuna kuruntu yaptığını düşünmüyorum.var bu işte bi iş.sadece ablan değil eşinde son derece suçlu.demekki hoşuna gidiyor böyle laubali olmasıyani siz bidaha görüş sesini görüntüsünü falan kaydet mi diyosunuz simdi öyle mi yapıyım
tamam anlıyorum ciddi bir suçlama yapılacaksa şart ama bugüne kadar neden susulmuş.bu anormal değil mi.çok pasifize olmuşlar.aldatma üzerinden değil de rahatsız olması üzerinden bastırabilirdi konu sahibi.nasıl ki,bıktım sizden dediğinde agresfileşti yine diye güldülerse,adamı boşamya kalkıp ya da ablaya arıza çıkarırsa,paranoyak diyecekler,agresif gdiyecekler,bu kadarına da pes,nasıl böyle şeyler düşünürsün diyecekler...o yüzden kanıt lazım işte..
Vay vay, pekte havalı bir kelimeymiş ...
bence silmesin mesafe koysun..ailenden birini silmek kolay değil..aynı ortamda içmeyi yasaklasın..ablasına rahatsız olduğunu söylesin..ben ve kızkardeşim..konuşamayacağımız konu yoktur..o da bende içince sapıtıyorsun kırmamak ve kırılmamak için içmeyelim derdik..
vallahi al ablanı karşına konuş diyorum ben canım..açık yara kokmaz demişler..benim evimde yada eşim varken içki olayını istemiyorum..ortam cıvık oluyor hoşlanmıyorum de..ablanın kişiliği oturmamışbence..yani siz bidaha görüş sesini görüntüsünü falan kaydet mi diyosunuz simdi öyle mi yapıyım