eşim ve ablam..

nasıl ki,bıktım sizden dediğinde agresfileşti yine diye güldülerse,adamı boşamya kalkıp ya da ablaya arıza çıkarırsa,paranoyak diyecekler,agresif gdiyecekler,bu kadarına da pes,nasıl böyle şeyler düşünürsün diyecekler...o yüzden kanıt lazım işte..

berar
Böyle bi durum varsa bence öz abla bile silinmeli Q..
bence silmesin mesafe koysun..ailenden birini silmek kolay değil..aynı ortamda içmeyi yasaklasın..ablasına rahatsız olduğunu söylesin..ben ve kızkardeşim..konuşamayacağımız konu yoktur..o da bende içince sapıtıyorsun kırmamak ve kırılmamak için içmeyelim derdik..

hayır hic olmadı.benim kocam asosyal bile sayılabilir bu açıdan.
benden önce hayatı cok renkliymis ama.
ne bilim su an is yerinde kız arkadası bile yok.
selam bile vermez kızlara yani.

insanoğlu ciğ süt emmiş diye boşa dememişler artık ablana kocana yapılan yorumları gördün bak harekete geçmen gerekiyor onlar için değil elbette kendin için huzurun için sakin sakin işini hallet dediğim varsa ya da yoksa yoluna ona göre devam et ama böyle yaşanmaz arkadaşım kendine yazık etme..

tam emin değilim ama whatsapp konuşma dökümünü mailine gönderebiliyorsun, ayarlasana eşinin telefonundan kendi mailine. yada yolla bize ablanı dövelim, benim sinirim başka şekilde yatışmaz çünkü.

çok arastırdım cnm..evet maile gönderebiliyosun ama bu isteğe bağlı öyle telefon kendi kendne bir mail adresne konusmayı göndermiyor.casus program arıyorum su an ama telefondan da anlar nası yedircem bilemedim.

Vay vay, pekte havalı bir kelimeymiş ...

Bana bi de fritözü çağrıştırdı
Hamilelikten midir nedir, oldum olası da patatese bayılırdım zaten
Senin de son haftan sanırım
Allah sağ salim kurtulmanızı nasipe tsin bebeğinizle
Darısı da başıma
Ben pek havalı kelimeler seçemedim ama idare et

ben kimsenin günahını almak istemedim.
çünkü bence bu çok ağır bi olay.
böyle biseyle hayatımdan cıkarırsam bidaha son nefesime kadar görüsmemem gerekir.
Iyi de arkadasim iyi niyet bunun neresinde?
Birbirlerine duygusal acidan birsey hissetmiyor olsalar bile yapilanlar dogru mu?
Bakin yazmışsınız, alkollü dans etme sirnasma falan filan..
Iyi niyetle kardesce sirnasmak diye bir olay var mi?
Bilemiyorum sizi o ortamdan cekip alasim geldi...

Böyle bi durum varsa bence öz abla bile silinmeli Q..
evet çekocum çok haklısın da...işin hissiyat kısmı çok acı işte..

yani siz bidaha görüş sesini görüntüsünü falan kaydet mi diyosunuz simdi öyle mi yapıyım
evet aynen öyle diyoruz madem gerçekleri istiyorsun..başka türlü kafandaki soru işaretleri asla silinmez..

çok arastırdım cnm..evet maile gönderebiliyosun ama bu isteğe bağlı öyle telefon kendi kendne bir mail adresne konusmayı göndermiyor.casus program arıyorum su an ama telefondan da anlar nası yedircem bilemedim.

Bu kadar susabiliyosan cinnet çıkarma zaten
Ben elimde değil o an tepki veren tiplerdenim herşeye
Sustuğun işe yarasın, delil topla
Ha dediğin gibi çıkarsa da eşini boşa ablayı ne yapacaksın abladır diyemem onu da sil gitsin
Sıfatı ne olursa olsun karaktersiz insanları hayatından çıkarma hakkına sahipsin, ablanı sen seçmiyosun sonuçta

yani siz bidaha görüş sesini görüntüsünü falan kaydet mi diyosunuz simdi öyle mi yapıyım
elinden geldiğince kanıt ara topla.olaylar normal değil canım.birbirlerini ne kadar arkadaşça sevseler bile arada bi resmiyet olması lazım.benim ablamda eşimi çok sever arada herzaman bi mesafe vardır.boşuna kuruntu yaptığını düşünmüyorum.var bu işte bi iş.sadece ablan değil eşinde son derece suçlu.demekki hoşuna gidiyor böyle laubali olması

tamam anlıyorum ciddi bir suçlama yapılacaksa şart ama bugüne kadar neden susulmuş.bu anormal değil mi.çok pasifize olmuşlar.aldatma üzerinden değil de rahatsız olması üzerinden bastırabilirdi konu sahibi.
ablam rahat bi insan diye diye bugünlere gelmişler.
ablası ve eşinin samimiyeti de almış başını gitmiş.
daha önceden tedbir alınmalıydı.

Merhaba , bunlar rahatsız edecek şeyler elbet.. Benimde böyle burnuma kötü kokular gelen arkadaşım oldu.. ama elimde kanıt olmadan üstüne gitmedim.. imada bulundum kötü niyetli görüldüm ve erkek inatla aksini savundu öyle olmadığına inandığı için.. yani anlayacağınız elinizde net kanıt olsun.. samimiyetin de dozu olmalı abla kardes bile olsalar ateşle Barut yani.. abla yi silmeyi dusunurseniz esinizide bi saniye tutmayın hayatınızda.. Buna fırsat vermemesi gerekirdi.. Kimse masum değil.. Rahatsız oldugunuz anda doğru tepkiler verin ve yerinde ki.. sonra siz abartı yor olmayın onlara göre.. şüphe ne kötü şey içinizi kemirir durur

Kanıtlarsa silmeli ama..

vallahi al ablanı karşına konuş diyorum ben canım..açık yara kokmaz demişler..benim evimde yada eşim varken içki olayını istemiyorum..ortam cıvık oluyor hoşlanmıyorum de..ablanın kişiliği oturmamışbence..

Bi kere senin bu içki ortamına izin vermen hata. İnsan yaşı kaç olursa olsun ailesinin, ablasının, kardeşinin yanında bu tür şeyler yapmaz bana göre. Yani benim kardeşim bana içki sofrası hazırlamaz, saygısızlık yapmaz, aramızda bir yaş olan erkek kardeşim bana kendimi bildim bileli abla der. Ben de mesela kızkardeşimin kocasına sürtünmem, taciz etmem, el şakaları vs yapmam yapamam. Sizin ailede mi var bir problem çözemedim. Senin yaptığın da normal değil, eşinin de, ablanın da, eniştenin de... Çok tuhafsınız...
Bu durum nasıl çözülür, mümkün olduğunca az görüşün, bu içki ailemleri bitsin. Eşinin de ablana meyili varsa hiç düşünmeden ayrıl.

O değilde o yılbaşı gecesinde eniştenizde yatınca 2 saat onlar başbaşa ne yaptı acaba...
Ablanız sizin yanınızda bile çıplak bacaklarını eşinizin kucağına uzatabiliyorsa o gece soyunup dökünmüş olsa bile şaşırmamak lazımm... iğrençlik diz boyu.. ablaya bak... geniş olduğu çok belli hatta baya genişlemiş maşallah....

Icki kotuluklerin anasidir…bu gercekten boyle…kendinden gecercesine..belki sonradan ne yaptigini bile hatirlamiyordur ablan…ama sorun sadece ickide degil anlasilan…sortla otur bacaklarini enistenin kucagina at..neresine gelir Allah bilir…ama bu igrenc birsey zaten…ablan az degil ama esinde istemem yan cebime koy havasinda…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…