- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
yok yanlış anlaşıldı pardon.. demek istediğim bazı insanlar yapı gereği rahat olabiliyorlar kişiye göre değişir bu rahatlık kavramı. ben arkadaşım olmayan bi erkeğin beni tokalaşırken öpmesinden rahatsız olurum gibi. eşim içinde yapıldığında rahatsız olurum ama karşı tarafı bu yaptığından dolayı tersleyip mahçup etmem..İyide sizin bahsettiğiniz durum tanıdığınız birini görünce selamlaşırken öpmek.
Bende bazı arkadaşlarımı görünce merhabalaşırken öperim.
Niyetim mi kötü şimdi benim?
Ne alaka Allah aşkına?
Burda aynı ortamda otururken elinden tutulan bir adam var,bunlar tokalaşmıyor,bildiğin elini tutuyor.
Normal her insan rahatsız olur bu durumdan,eğer hoşuna gitmediyse tabii.
biz de 2 kızkardeşiz,düşünemedim vallahi,ablamla kendimi o durumda..aynen, düşünsene kız kiminle birlikte olursa olsun ablanın musallat olma olasılığı yüzde yüz.. bir insan kendi kanına güvenemezse herkes herşeyi yapar zaten..
biz de 2 kızkardeşiz,düşünemedim vallahi,ablamla kendimi o durumda..
ben dedim dinleme cihazı koysun diye ama duyacaklarına da hazır olmak gerekir.o da yürek ister...kocadan bir nane olmaz da ,ablanınkiler bir ömür unutulmaz işte..
herkes uzaklaş dedi ama belki de tam tersi dah iyidir..şöyle ki çekirgenin de dediği gibi bir CİNNET herşeyi çözer...
yine içki olacak heralde eksik olmuyor o,beraber olun ablanlarla..bu şekildeki hareketler bu sefer çok sert tepki ver bakalım o zaman ne olacak??
kanıt bulursan ciddi dönülmez akşamın ufku olur,sonra zor toparlanırsın...
Zaten olay sadece alkolün etkisiyle olsa ablasıda,kocasıda ayıldıklarında utanırlar ve bir daha asla biraradayken alkol almamaya çalışırlar.çekocum ne kadar samimi de olunsa ,sevilse de ,herkesle bir yerde mesafe olmalı..yani ben ,ablamlarla beraber yaşadım 2 sene,kardeşinden yakınımdır enişteme,ona rağmen seviye bozulmaz..gece de oturup film izledik,oturup içtik de ama ne elimi ısıttırdım ne ayağımı uzattım..
bu arada hani basireti bağlandı derler ya,belki ilk zamanlar öyle olmuş tepki vermemiştir..ama sonradan bakıyor ki devamlı böyle,tepki vermek gerekir bir şekilde..
konu sahibi nerdesin,gel sen bizi dinle,nice insanlar yola geldi,bir anlık c,innet anıyla..bir patlama hepsini yerinden oynatır..
evet haklısın ama ses çıkaran yok diye,gevşekliği ele almış gidiyorlar..Zaten olay sadece alkolün etkisiyle olsa ablasıda,kocasıda ayıldıklarında utanırlar ve bir daha asla biraradayken alkol almamaya çalışırlar.
Burda sürekli alkol alınacak ortam hazırlayan 2 birey var.
Yani kendimi konu sahibinin yerine koymaya çalışıyorum,diyelim ki ablam bu kadar yüzsüz (asla değildir de) kocam böyle bir tavır karşısında o anda sertçe uyarır,alkolün etkisiyle uyarmasada ertesi gün bana ''bir daha beni aynı ortama sokma '' der ..
Ama bu iki şahıs sürekli birarada olma gayretinde.
konu sahibi ,peki eşinle neden boşanma aşamasına gelmiştiniz? benzer konular sebebiyle mi?yani aldatma gibi?
gerçi eski üyeymişsiniz,belki açık etmek istemezsiniz kendinizi ...
bi,r de eş için kimse yazmamış,herkes ablaya yüklenmiş diyenler içn tekrar yazıyorum..eş ten boşanır gider "eski koca" olur ama ya abla? o ömür boyu "kardeş " olaacak,küsse de görüşmese de..
çekocum senin şansından işte,yoksa bdv her zamanki sevimliliği ile devam ediyordu.
herkes uzaklaş dedi ama belki de tam tersi dah iyidir..şöyle ki çekirgenin de dediği gibi bir CİNNET herşeyi çözer...
yine içki olacak heralde eksik olmuyor o,beraber olun ablanlarla..bu şekildeki hareketler bu sefer çok sert tepki ver bakalım o zaman ne olacak??
kanıt bulursan ciddi dönülmez akşamın ufku olur,sonra zor toparlanırsın...
evet eşim de suçlu onla da bugün gidip kavga edicem tekrar.amaçları neyse söylesin.Eşinizle yada ablanızla konuşmak yerine olaya anında müdahale etseniz daha iyi olur mesela bacaklarınımı uzattı herkesin duyabileceği bir sesle "abla napıyosun ya çeksene bacağını" yada elini tutunca "eniştem ısıtsın elini" dansmı ediyorlar " niye eniştemle dans etmiyosun, ben dans edeceğim" gibi ... ama sıcağı sıcağına demelisin bu şekilde hem yüzgöz olmazsın hemde aralarında bi şey yoksa kalpte kırmamış olursun hem de tavrını koyarsın. Sen gidip konuşsan olurmu öyle şey deyip birde seni suçlarlar ama hemen müdahale edersen belki çekidüzen verirler kendilerine. Eşinde ablan kadar suçlu senin kızdığını bile bile neden izin veriyor, aslında eşin tepki gösterse yada terslese bunların hiç biri olmaz. Birde içkinin arkasına sığınıyorlar ama içki sadece cesaret verir olmayan bir şeyi ortaya çıkarmaz. Sarhoştum hatırlamıyorum falan derlersede inanma bal gibide hatırlanıyor ...
Hah işte bunu iyi dediniz
Konu sahibi, enişteye saf diyorsunuz ama siz onun yapmadığı neyi yaptınız da saf olan o oldu? Sizin hislerinizi kimsenin bilmediği gibi belki siz de onların arasındaki ilişkiyi bilmiyorsunuzdur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?