- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
ikisi de suçlu tabi ki arkadaşım.bunu kabul et.karşılıklı cılkını çıkarmışlar işin.alkol de var paravan.bu kadar edepsizlik olur mu.haklısınız.burda olayları baskalarının yorumlarından dinleyince aslında herseyin ne kadar ortada olduğunu görmüs oldum.esimin de ablamdan hiçbi farkı yok, birinin hareketlerinden hoslanmıyosan itersin çekilirsin yapma dersin olur biter. offffffffffff offfffffff.ablamın suratını bile görmek istemiyorum ki nası konusuyum ama baska carem yok sanırım.su an cok moralim bozuk ve cok üzgünüm..
Kusura bakma
Sende eniştenden farksızsın
Hadi enişten yok ta sen ne güne duruyosun
Kocası yoksa ablan annende niye kalmıyo, en rahat orasıdır normalde
Hele de böyle içip içip saçmaları defalarca olmuşken
Daha ne olmasını bekliyosun bi tepki vermek için
Ben görsem ben çatıcam o derece olağandışı yani yapılanlar
Yaa ıste bukadar ınsan burda bunu soyluyor barız bellı acık acık pekı esın elını ısıttımı cok merak ettımbenim ablam enistemin arkadaslarıyla da iciyor.coğu evli barklı adamlar.
Kendi bekar erkek arkadasları da var ablamlara gelip gidip içki ortamında bulunan.ben bekarken onlarla da aynı ortamda bulundum.kimseye karsı böyle tavırları olmadı.neden benim esime karsı oluyor?ne farkı var yani?yanaktan öptü diye tabi ki insan terslenmez ama ben elini eşime ısıttırmaya çalışmasından, bacaklarını eşimin kucağna uzatmasndan, birlikte dans etmeye çalışmasından bahsediyorum.bunlar normal mi?
Senin eşine boşan da gel diyen insana 'abla ' denir mi
kendisi değerlendirecek herhalde boşa gitmesin diye..
konu sahibi ,peki eşinle neden boşanma aşamasına gelmiştiniz? benzer konular sebebiyle mi?yani aldatma gibi?
gerçi eski üyeymişsiniz,belki açık etmek istemezsiniz kendinizi ...
bi,r de eş için kimse yazmamış,herkes ablaya yüklenmiş diyenler içn tekrar yazıyorum..eş ten boşanır gider "eski koca" olur ama ya abla? o ömür boyu "kardeş " olaacak,küsse de görüşmese de..
çekocum senin şansından işte,yoksa bdv her zamanki sevimliliği ile devam ediyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?