eşim ve ablam..

ikisi de suçlu tabi ki arkadaşım.bunu kabul et.karşılıklı cılkını çıkarmışlar işin.alkol de var paravan.bu kadar edepsizlik olur mu.
biz rahat insanlarız deyip te bu kadar zıvanadan çıkılır mı.?
yanlış anlama ama sen ve enişten çook pasif kalmışsınız.
şimdiye kadar çoktan müdahele etmeliydiniz.
rahatız demekle iş bitiyor mu.
o rahatlık belki de senin yuvanı dağıtacak.
ablanı anne baban da uyarsın.o nasıl davranışlar öyle.sana saygısı yok,yuvana saygısı yok,kendi eşine saygısı yok.
dünya bitek senin ablana mı dönüyor.ohh istediği gibi herkesin hayatıyla oynayacak,kendi kızkardeşini bile hiçe sayacak.
tedbirinizi alacaksınız aniden.

Su gibi alkol tüketiliyor sizde de yaw... Kocanı karşına al adam akıllı konuş, ablanın düzeleceğini sanmıyorum... ablana selam dahi vermesin, kabul ederse ne ala etmezse senin yapabileceğin/düzeltebileceğin birşey kalmamış demektir...

Hah işte bunu iyi dediniz

Konu sahibi, enişteye saf diyorsunuz ama siz onun yapmadığı neyi yaptınız da saf olan o oldu? Sizin hislerinizi kimsenin bilmediği gibi belki siz de onların arasındaki ilişkiyi bilmiyorsunuzdur?

Yaa ıste bukadar ınsan burda bunu soyluyor barız bellı acık acık pekı esın elını ısıttımı cok merak ettım

Herkeste ablaya veryansın etmiş. "Aman kocanı elinden almasın", "ablanı sil" , "ablanla görüşme"; ee konu sahibinin eşinin hiç mi suçu yok. Ablayı silip atıyorsun da, kocaya geldi mi kimse kıyamıyor. Herkeste bir kocam elimden gidecek korkusu.

Kusura bakmayın ama, burada yanlış birşeyler varsa eşinizin de ablanızında ortak suçu. Kimse beni aksine inandıramaz. Bir insanın yaşam şekli ne kadar larç olursa olsun, karşıdan aksi bir tepki aldığında duracaktır. Valla bu duruma yapılacak tek yorum "alan memnun , veren memnun" silecekseniz her ikisini de sileceksiniz. Ortada bir suç varsa bunu ne tek başına ablanız ne de tek başına eşiniz yapmıyor.

anlamadığım
yorum yapanlarda uçmuş
ablanı çıkar hayatından eşini uyar derken nasıl bir mantık ya
kocan yüz vermese ablanda yavşamazdı tamammı
bence en büyük suçlu kocan bu durumda
önce onu bi güzel hallet ablanlada adam akıllı konuş

Çok taviz vermissn. Ayaklarını usattığında sert tepki verseydin mesela... içkiyi hayatınızden çıkarsanız olay kökten çozülür.. kadın hissi yanıltmaz cnm doğrudur... onun esinide anlamıyorm nasl erkekse...

Konu sahibinde boşanma düşüncesi olduğunu sanmıyorum.. bu kadar süre dayandıysa, ablası bacaklarını eşinin kucağına koyduğunda alıp şişeyi kafalarına indirmediyse demek ki boşanmayı düşünmüyor... ablanın düzelme durumu zor sanki... konu sahibinin de eşinden ayrılmayı düşünmediğini varsayarsak tek çare ablasından uzaklaşması...

bu kadar çok alkol tüketimini de anlamadım, alkol tedavisi de görmeliler bence...

konu sahibi ,peki eşinle neden boşanma aşamasına gelmiştiniz? benzer konular sebebiyle mi?yani aldatma gibi?
gerçi eski üyeymişsiniz,belki açık etmek istemezsiniz kendinizi ...

bi,r de eş için kimse yazmamış,herkes ablaya yüklenmiş diyenler içn tekrar yazıyorum..eş ten boşanır gider "eski koca" olur ama ya abla? o ömür boyu "kardeş " olaacak,küsse de görüşmese de..
çekocum senin şansından işte,yoksa bdv her zamanki sevimliliği ile devam ediyordu.

Eşinizle yada ablanızla konuşmak yerine olaya anında müdahale etseniz daha iyi olur mesela bacaklarınımı uzattı herkesin duyabileceği bir sesle "abla napıyosun ya çeksene bacağını" yada elini tutunca "eniştem ısıtsın elini" dansmı ediyorlar " niye eniştemle dans etmiyosun, ben dans edeceğim" gibi ... ama sıcağı sıcağına demelisin bu şekilde hem yüzgöz olmazsın hemde aralarında bi şey yoksa kalpte kırmamış olursun hem de tavrını koyarsın. Sen gidip konuşsan olurmu öyle şey deyip birde seni suçlarlar ama hemen müdahale edersen belki çekidüzen verirler kendilerine. Eşinde ablan kadar suçlu senin kızdığını bile bile neden izin veriyor, aslında eşin tepki gösterse yada terslese bunların hiç biri olmaz. Birde içkinin arkasına sığınıyorlar ama içki sadece cesaret verir olmayan bir şeyi ortaya çıkarmaz. Sarhoştum hatırlamıyorum falan derlersede inanma bal gibide hatırlanıyor ...

onurunuzu kimsenin denemesine izin vermeyin arkadaşım
bir kadın, kocasına ilgi duyanı da hisseder, kocasının ilgi duyduğunu da ...
özellikle ablası için bile böyle düşünebiliyorsa o kadar emin olduğunu düşünürüm ben

ikisi de candır evet ama....
heyecan uğruna sizi, gururunuzu, hislerinizi görmezden gelen adama eş, kadına da kardeş denmez

birini seçmeniz gerekiyorsa kendinizi seçin,
kocanızı kaçırıp ablanızı uzaklaştırınca anılarınızı naapıcaksınız?
insan zihni bir kez kirlendiyse iflah olmaz, yaşadıklarınız bile ömürlük zaten!

ikisini de hayatınızdan çıkarmanızı öneririm!

aynen, düşünsene kız kiminle birlikte olursa olsun ablanın musallat olma olasılığı yüzde yüz.. bir insan kendi kanına güvenemezse herkes herşeyi yapar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…