Çok haklısınız ama beynim durdu o an diyorum ya sebep sadece menemen olunca benim de nevrim döndü. Bağırmaya başladım+100..
Kesinlikle ayni fikirdeyim.Boyle durumlarda karsilik olarak sinirlenip bagirmak yerine sakin kalip onu alaya almak daha cok deli ederdi.
Bu tur tavirlari asagilamak en dogrusu..
O zaman once kendi kilosuna baksin. Nasil yani kilosu var diye yumruklayinca hakli mi oluyor?Siz asıl nedeni değil, yan nedeni söylemişsiniz konuda.
Eşinizle arka planda başka sorunlarınız var yansıması menemen olmuş.
Mesela, görüntünüzden yana şikayeti varmış anladığım kadarıyla, biraz profilinizi inceledim.
Belki sizi kilonuzdan dolayı eşi gibi göremiyor, çocuk doğurduğunuzdan ötürü belki kendinizi salmışsınızdır bundan şikayetçidir.
Yatağından kovması, hakaret etmesi, menemeni beğenmemesi bahane...
İyilik yaptım maalesef maraz doğdu. İnsan gibi bağırmadan söyleseydi hemen yapardım yenisini
sacma bi sbep menemen yuzunden kavga ya esin kavga cikarmak icin bahane ariyodu yada baska biseye sinirliydi senden cikardi o an sinirini ama saydigi kelimeler cok agir ve kirici ben olsam bende kirilir hatta bayaa bi konusmazdimHayırlı günler KK kadınları.
Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.
Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.
Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.
Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.
Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?
İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
Ben onun kilosunu savunmuyorum ama biz kadınlar erkeklere göre sevgi bağlanma kriterlerimiz daha farklı çalışıyor.O zaman once kendi kilosuna baksin. Nasil yani kilosu var diye yumruklayinca hakli mi oluyor?
Konuşmadık konuşmasında düşünmüyorum uzun süre kırıldım çok üzüldümsacma bi sbep menemen yuzunden kavga ya esin kavga cikarmak icin bahane ariyodu yada baska biseye sinirliydi senden cikardi o an sinirini ama saydigi kelimeler cok agir ve kirici ben olsam bende kirilir hatta bayaa bi konusmazdim
Kilosu yuzunden esi gibi goremiyor mu?Bundan sikayetcimi?
Yani kadinin sucu?
Cunku kendine bakmadi..2.5 yasindaki cocugunun pesinde kostururken,ev isleri bilmemnesi ile ugrasirken kendine bakmayi ihmal etti..tuhhhh nasil yapar!?
Tabiki durum buysa kocasi bagirir cagirir hakaretler eder hakli yani??
Ha?Dogrumu anladim gercekten?
valla benim esim bana en ufak bise deseben o gun bile konusmuyorum haa eskiden gonlunu alirdim kusmesin o bu diye simdi cokk kirilir oldum bazi seyleri kaldiramiyoruz artik bence esin cok haksiz bu konuda bagiriyosun madem e desene hayatin baska,seye,sinirliydim birden parladim ozur dilerim de gonlunu al neye sinirliko bu kadar sana bu hakaretleri ediyoKonuşmadık konuşmasında düşünmüyorum uzun süre kırıldım çok üzüldüm
Kendi kendime yazmisim oyle mi?)))Ben mesajımda bu yazdıklarınızın hiçbirini göremedim :)
Kendi kendinize yazmışsınız.
Diyorum ki asıl sorun menemen değil, arkasındaki sebebi anlatın.
Anlamadınızsa başka türlü anlatmaktan yana değilim.
Çünkü size değil, konuya yazmıştım mesajı.
İyi günler.
Evet yaptım çünkü kavga çığırından çıkmaya başladı tezgahları yumruklayınca mecbur yaptım yani
Anladim ben sizi. Benim demek istedigim de su; eger ki kilodan dolayi yumrukluyorsa, varsayalim.. Bu Davranisinda yine haksiz. Neden? Cunku Allah dil vermis ki anlasalim diye. Hani insaniz konusarak anlasiyoruz ya. Kadinin sabah sabah huzurunu bozmaya hakki yok ki onceki gun gayet iyilermis. Velhasil dediginiz gibi, konunun aslina da insek , bu adam haksiz. He diyelim cok baska bir sebebi varmismis, yine bunu paylasmali esiyle. Vurarak kirarak biryere varamaz.Ben onun kilosunu savunmuyorum ama biz kadınlar erkeklere göre sevgi bağlanma kriterlerimiz daha farklı çalışıyor.
Yaptığı hiçbir şeyde haklı değil baktığımızda konuya ama olayın arka yüzüne bakıp olayı değerlendirmek lazım.
Yoksa menemene bağırdı, yataktan kovdu vay adama bak şöyle yap böyle yap demek basit.
Nerede asıl sorun onu bulmak lazım.
Konuya yönelik yazarsan belki daha yardımcı olabilirsin bana yazmak yerine.Kendi kendime yazmisim oyle mi?)))
Birdaha okuyun ne yazdiginizi da en azindan birisi sorunca neden diye aciklayabilecek durumda olun..
Kendini salmissin seni esi gibi goremiyor olabilir..aslinda temelde sorun bu menemen bahane...diye yazan ben degilim ki..
Zikkim yesin saygısız adam hiç bişey yapmayın önce bi Özür dilesin sizden.Hayırlı günler KK kadınları.
Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.
Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.
Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.
Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.
Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?
İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
katiliyorum sana caninKonuya yönelik yazarsan belki daha yardımcı olabilirsin bana yazmak yerine.
Evet hala aynı setu düşünüyorum menemen bahane. Bambaşka sorunlar var belki ailevi başka birşey.
Bakın gene saldırınıza açıklayıcı bir cevap verdim, mutlu oldunuz mu :)
Konuya yonelik yaziyorum zaten.sizin yorumunuzu alintilama nedenim bir kadin nasil bir adamin sirf esi kilo aldi diye bagirmasina sebep gosterebilir?Mantik almiyor cidden..saldiri degil bu..sizin cevapta aciklayici degil zaten..yas kac sahi?Konuya yönelik yazarsan belki daha yardımcı olabilirsin bana yazmak yerine.
Evet hala aynı setu düşünüyorum menemen bahane. Bambaşka sorunlar var belki ailevi başka birşey.
Bakın gene saldırınıza açıklayıcı bir cevap verdim, mutlu oldunuz mu :)
Adam zaten haksız. Tepkileri yanlış.Anladim ben sizi. Benim demek istedigim de su; eger ki kilodan dolayi yumrukluyorsa, varsayalim.. Bu Davranisinda yine haksiz. Neden? Cunku Allah dil vermis ki anlasalim diye. Hani insaniz konusarak anlasiyoruz ya. Kadinin sabah sabah huzurunu bozmaya hakki yok ki onceki gun gayet iyilermis. Velhasil dediginiz gibi, konunun aslina da insek , bu adam haksiz. He diyelim cok baska bir sebebi varmismis, yine bunu paylasmali esiyle. Vurarak kirarak biryere varamaz.
Allah yardimcisi olsun.. Bu olay uzerine verecegin tepkiler onemli. M Maridraw nedenbiz kadinlar durduk yere yapmiyoruz da boyle seyler ve erkekler bu kadar umarsizca ..Adam zaten haksız. Tepkileri yanlış.
Yataktan kovmak filan manasız çocukça.
Sanki sadece kendi yatağı vs vs.
Bunları tartışirsak evi terketmelı konu sahibi bunca kalabalığa karşın.
Eh ama illa ki o evlilik yürüyecek o zaman sorunlar çözülmeli.
Konu sahibinin yapacagi gibi sessiz kalarak da bunun olması mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?