• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tartışma mutfakta geçmiyor mu yataktan nasıl kovdu

Normal kosullarda sakin olan bir adam nasil böyle siradan br olayda çildirmis gibi sagi solu yumruklayip hakaretler etmis anlayamadim hayret valla:KK57:

Kıymalı menemene alerjisi mı var? Onun için hazırlamadığını tahmin etmemiş mı yemeyeceğimi biliyorsun demiş de? Ayrıca kendine yapıyor olamaz mısın bu nedir böyle yahu? Bu erkekler bu hale nasıl geliyor anlamıyorum. Biraz ağır tepki koyun kendinize bunca hakaretleri ettirmeyin. İlk değil diyorsunuz acaba sessiz kaldınız da mı böyle yapıyor?

Konuşmadık ben ona yaptım kavga ederken hemde yeni menemen onu yedi az önce de çıktı gitti evden.
İşte bu yüzden böyle yapıyor anlaşıldı şimdi.. ben eşime sırf ömrümü yedin jameya dedi diye kalkıp kahvaltı hazırlamıyorum iki gündür! Bide bunu şakasına söyledi arkadaşların yanında. Siz hala yapmaya devam edin..

tartışma mutfakta geçmiyor mu yataktan nasıl kovdu
Tartışma mutfakta geçiyor sonra eşim kahvlati masasına oturuyor bende o yaparken kahvaltı insan gibi söyleseydin nolur du yemezsin sevmezsin anlarım diye bağırdım o da sen saygisizsin ailen terbiye vermemiş bundan sonra yanımda yatma sakın istemiyorum seni aynı yatakta dedi

anladım.ben olsam şöyle yapardım bağırdı çağırdı vs. olayları başladığı anda hiç isitifimi bozmadan ocağı kapatır o ana kadar hazır olan hazırladığım diğer şeyleri alır oturma odasına geçer birgüzel çocuğumu doyururdum. iyi veya kötü o an hiçbirşey söylemez hiçbir yorum yapmazdım nekadar tahrik ederse etsin tek kelime etmezdim.mademki huyunu biliyorsunuz çabuk söneceğini yani insan moduna girmeden en ufak iletişime geçip kendimi parçalamazdım.baktınız ki normal insan vasfına girdi ozaman gayet sakin bi şekilde orasının bir restoran olmadığını onunda sizin patronnuz olmadığını sıfr bu davranışı yüzünden sana uzunca bir vakit kahvaltı hazırlamayacağım peşinen söyleyeyim her sabah bu konuda boşu boşuna tartışma çıkarma çıkarsanda sana uymayacağım nezman hatanı anlarsın ilk kahvaltını önüne ozman koyucam der topu ona atardım..

Hanımlar birbirinizle tartışmayın isterseniz.

Kadına menemen yüzünden bağırılıp yataktan kovulmaz, yataktan kovmak ne kadar ağır bir hakaret farkında mısınız acaba? Kadın erkeği yataktan kovsa mesela?
Oh ne ala valla kadın kilo alır kavga et, menemeni beğenmez yataktan kov, biz adamların saçı dökülüp kel kaldı, göbeği ayrı bir birey oldu, akşam eve geldiğinde üçlü koltukla bütünleşti diye kavga çıkarıyor muyuz? Her hallleriyle seviyoruz ama iş kadına gelince göbeği olmasın, 7/24 makyajlı gezsin, kocayı pohpohlasın, yürü aslanım koçum deyip sırt sıvazlasın, oldu gülüm.

Eş beni karşısında bakımlı görmek istiyorsa o zaman kıyacak paracıklarına eve yardımcı alacak, çocuğa bakıcı tutacak, ben kuaföre, spor salonuna gitmeye fırsat bulacağım, akşamda karşısına bakımlı çıkacağım.

Eskiden kadınlar bırakın bakımlı olmayı saçını taramaya fırsat bulamıyordu, başında kayınvalide kayınpeder, 2-3 kayın, biri beşikte biri kucakta bebe, yine de o evlilikler yürüyordu, eşler eve gelince sıcak yemek kokusunu alıp oh mis gibi kuru fasulye kokuyor, hanım yanına kuru soğanla turşu da çıkar deyip fasulyeyi yiyecek olmanın mutluluğuyla sofraya oturuyordu, zamane erkekleri fazla şımardı.

anı kurtarmaya çalışmak çoğunlukla kadınların karşısına daha büyük sorunlarla çıkıyor.anı kurtarmaya çalışmayın.

Kıymalı menemene alerjisi mı var? Onun için hazırlamadığını tahmin etmemiş mı yemeyeceğimi biliyorsun demiş de? Ayrıca kendine yapıyor olamaz mısın bu nedir böyle yahu? Bu erkekler bu hale nasıl geliyor anlamıyorum. Biraz ağır tepki koyun kendinize bunca hakaretleri ettirmeyin. İlk değil diyorsunuz acaba sessiz kaldınız da mı böyle yapıyor?
Biz genelde temizlik yüzünden kavga ederiz. Yemek konusunda hiç etmedik beni över yeri gelir yalnızken yada misafir varken hiç çekinmez. Kiymali menemen biz evlendiğimiz den bu güne hiç yapmadım ilk defa yapacaktım. Bilmiyordum sevip sevmediğini. Belki bekarken annesi yapardı ondan sebep bilmiyor musun dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back