- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.669
- 748
tartışma mutfakta geçmiyor mu yataktan nasıl kovdu
İlahi :))Hayır geciremedim gücüm yetmez ki sadece bağırdım ona.
İşte bu yüzden böyle yapıyor anlaşıldı şimdi.. ben eşime sırf ömrümü yedin jameya dedi diye kalkıp kahvaltı hazırlamıyorum iki gündür! Bide bunu şakasına söyledi arkadaşların yanında. Siz hala yapmaya devam edin..Konuşmadık ben ona yaptım kavga ederken hemde yeni menemen onu yedi az önce de çıktı gitti evden.
Tartışma mutfakta geçiyor sonra eşim kahvlati masasına oturuyor bende o yaparken kahvaltı insan gibi söyleseydin nolur du yemezsin sevmezsin anlarım diye bağırdım o da sen saygisizsin ailen terbiye vermemiş bundan sonra yanımda yatma sakın istemiyorum seni aynı yatakta deditartışma mutfakta geçmiyor mu yataktan nasıl kovdu
Hayır ben kizimi uyuturken hiç konuşmadan çıktı gitti evdenİlahi :))
Hiç hoş değil esinin tavrı ..özür diledi mi ?
Evet aç bırakacağım madem yemek yüzünden çıktı kavga yemeyi versin yemeğimi artıkAç birakin açlıkla terbiye olur belki.
Evet bende öyle düşünmeye başladım.Eşiniz hasta.
Yalnız bana göre bir özürle kapanacak mevzu değil ..ciddi gönül alması gerek ..bir daha yapmayacagina emin olabilmelisin. .yoksa bu adamla ömür geçmez ..Hayır ben kizimi uyuturken hiç konuşmadan çıktı gitti evden
Biz genelde temizlik yüzünden kavga ederiz. Yemek konusunda hiç etmedik beni över yeri gelir yalnızken yada misafir varken hiç çekinmez. Kiymali menemen biz evlendiğimiz den bu güne hiç yapmadım ilk defa yapacaktım. Bilmiyordum sevip sevmediğini. Belki bekarken annesi yapardı ondan sebep bilmiyor musun dediKıymalı menemene alerjisi mı var? Onun için hazırlamadığını tahmin etmemiş mı yemeyeceğimi biliyorsun demiş de? Ayrıca kendine yapıyor olamaz mısın bu nedir böyle yahu? Bu erkekler bu hale nasıl geliyor anlamıyorum. Biraz ağır tepki koyun kendinize bunca hakaretleri ettirmeyin. İlk değil diyorsunuz acaba sessiz kaldınız da mı böyle yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?