• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahvaltıda ağır yemekler yemeyi ben de sevmem, et ciğer yiyenler de var o ayrı bir konu tercih meselesi, sabah kahvaltıda menemen kıymalı olmaz bence, belki sucuklu olabilir, ama masaya yumruk atacak bir durum yok gibi, bir daha yapmasan ben sade seviyorum deseydi üzülmezdiniz. Midesi bulanmış falan olabilir mi yemek seçen bir eşiniz varsa? Benim eşim de yemek seçer, zor bir durum gerçekten ne yapacağımı şaşırıyorum en kötü dışarda yiyip geliyor evde sevmediği birşey varsa. Hep beraber yemek istesek de ben çocukla 3,4 çeşit yapamıyorum ne yazık ki.

ama akşam da bir şey olmamış gibi gelir o

kesse yapmazdım ben o menemeni

zıkkım yesin

ha bir de oturup yemiş ya o da ilginç

o kadar lafın üzerine nasıl yedi ki onları

bir de bu kadar olayda o 2,5 yaşındaki yavrucak nerede idi

cebinizde para varda öğleden sonra çıkın çocuğunuzla sevdiği bir şeyler yapın hem sizin hem çocuğun kafası dağılsın
Evet oturdu yedi. Hiç utanması yok. Kızı odaya aldım çizgi film açmıştım kapıyı da tam kapatmadan çektim yanımızda değildi.

Aynen hava çok güzel çıkıp eglenecegim kızımla o da belki anlar yaptığı terbiyesizliği

Kahvaltıda ağır yemekler yemeyi ben de sevmem, et ciğer yiyenler de var o ayrı bir konu tercih meselesi, sabah kahvaltıda menemen kıymalı olmaz bence, belki sucuklu olabilir, ama masaya yumruk atacak bir durum yok gibi, bir daha yapmasan ben sade seviyorum deseydi üzülmezdiniz. Midesi bulanmış falan olabilir mi yemek seçen bir eşiniz varsa? Benim eşim de yemek seçer, zor bir durum gerçekten ne yapacağımı şaşırıyorum en kötü dışarda yiyip geliyor evde sevmediği birşey varsa. Hep beraber yemek istesek de ben çocukla 3,4 çeşit yapamıyorum ne yazık ki.
Canım ben hiç kiymali yapmadım ya sade ya dediğin gibi sucuklu. Bugün de farklı olsun dedim hiç yemedik çünkü. Eşim yemek seçmez yer. Sever yemek yemeyi. Ben eşim seviyor diye küçük kızımla her gün yeni yemek yapıyorum çeşit çeşit. Bu güne kadar yemekten sebep kavga ermemistik. Bugün ilk oldu.

Hayırlı günler KK kadınları.

Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.

Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.

Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.

Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.

Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?

İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
Geçiremedin mi tavayı kafasına ?

oncesinde size dolmus sanki yoksa boyle sacma bi sebepten kim bu kadar tepki gosterir.sizde deseydiniz ailem bana bisey ogretmedi sana ogrettiyse kalk sen yap menemeni

Genelde hali tavri nasildir. Kucuk seylere takilir mi? Kiymali sevmiyorsa hadi yuzu asilsin diyelim Ya da " niye bana sormadan yaptin sevmedigimi bilmiyor musun " desin. Hadi bunlari desin yani.. Tezgahi yumruklayacak kadar niye kafayi yemis.
Tepkiniz de cok sakin olmus..

Siz asıl nedeni değil, yan nedeni söylemişsiniz konuda.
Eşinizle arka planda başka sorunlarınız var yansıması menemen olmuş.
Mesela, görüntünüzden yana şikayeti varmış anladığım kadarıyla, biraz profilinizi inceledim.
Belki sizi kilonuzdan dolayı eşi gibi göremiyor, çocuk doğurduğunuzdan ötürü belki kendinizi salmışsınızdır bundan şikayetçidir.
Yatağından kovması, hakaret etmesi, menemeni beğenmemesi bahane...

Genelde hali tavri nasildir. Kucuk seylere takilir mi? Kiymali sevmiyorsa hadi yuzu asilsin diyelim Ya da " niye bana sormadan yaptin sevmedigimi bilmiyor musun " desin. Hadi bunlari desin yani.. Tezgahi yumruklayacak kadar niye kafayi yemis.
Tepkiniz de cok sakin olmus..
Hayır sakın değildim ben bağırınca zaten hakaret etmeye başladı adı şerefsiz terbiyesiz diye sıraladı.

Genel hali sakın biridir. Yani ama kavga da ettik illaki ama bu denli gözü hiç dönmedi

yumruklasın. karşısına geçip çocuk gibi ne tepiniyorsun diye bir kahkaha patlatıp beğenmiyorsan yeme deseydiniz. yaptığı hareketi aşağılayacı bir tavır sergileseydiniz en azından bir daha böyle bir şey yaşanmasının önünü alırdınız. siz resmen ödüllendirmişsiniz.
+100..
Kesinlikle ayni fikirdeyim.Boyle durumlarda karsilik olarak sinirlenip bagirmak yerine sakin kalip onu alaya almak daha cok deli ederdi.
Bu tur tavirlari asagilamak en dogrusu..

Mesela, görüntünüzden yana şikayeti varmış anladığım kadarıyla, biraz profilinizi inceledim.
Belki sizi kilonuzdan dolayı eşi gibi göremiyor, çocuk doğurduğunuzdan ötürü belki kendinizi salmışsınızdır bundan şikayetçidir.
Eşim kilomu söyledi ama dalga geçer yada kızar gibi değil hatta beraber güldük. Dedim ben hadi çocuk dogurdum sen niye kilo aldın önce zayıfla sen bende zayıflarım dedim. Çok şükür cinsel yönden bir sıkıntımız yok haftada 4 defa bazen 3 defa oluyor. İlişki esnasında ya da öncesinde beni beğendiğini söylüyor. Bu konudan sebep düşünmüyorum.

Kilosu yuzunden esi gibi goremiyor mu?Bundan sikayetcimi?
Yani kadinin sucu?
Cunku kendine bakmadi..2.5 yasindaki cocugunun pesinde kostururken,ev isleri bilmemnesi ile ugrasirken kendine bakmayi ihmal etti..tuhhhh nasil yapar!?
Tabiki durum buysa kocasi bagirir cagirir hakaretler eder hakli yani??
Ha?Dogrumu anladim gercekten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back