Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani Benımkı de yemek secer ama begenmedığı olursa ya yemez ya da bıdaha yapma der.yumruk atmak ne alaka neye bu öfkesi.bence menemen bahane baska bıseyın sınırı bu

Biz yemek yüzünden hiç tartismadik bu güne kadar eşimin evet öfke kontrolü yok tezgaha vurmasını da geçtim o kadar hakareti nedne etti ki bana
Canım bazı insanlarda öfke kontrolü sorunu olabiliyor benim annemde sevmedigi yemeği yapınca halıya dökerek tencereyi ekmekleri pencereden aşağı atardı çok cektim bu yüzden erken yaşta da evlendim

O halen kendini haklı görüyor maalesef üzgün olduğumu gördüğü halde hiç bir şekilde konuşmaya teşebbüs etmedi çıktı gitti. Akşam ne olur bilmiyorum. O beni yanında istemedi asıl ben onu kovacağım yataktan. Gitsin koltukta yatsın

Hemen süngü düşürmez bu cinsler arkadaşım. Eşim geçen haftadan beri acayip canımı sıkıyo. Haddini c.tesi bildirdim ve gerçekten yıldığım için o yokmuş gibi davranıyorum. Daha bugün kuyruğunu kısıp geldi yanıma. Ama umrumda değil. Çünkü benim eşim haddini bilen bi adam değil. Umarım sizin eşiniz bu kadar fena değildir

Bende bildireceğim ona cidden bu kavga oldu bittiye gelmeyecek.

Konuşmadık ben ona yaptım kavga ederken hemde yeni menemen onu yedi az önce de çıktı gitti evden.

ama akşam da bir şey olmamış gibi gelir o

kesse yapmazdım ben o menemeni

zıkkım yesin

ha bir de oturup yemiş ya o da ilginç

o kadar lafın üzerine nasıl yedi ki onları

bir de bu kadar olayda o 2,5 yaşındaki yavrucak nerede idi

cebinizde para varda öğleden sonra çıkın çocuğunuzla sevdiği bir şeyler yapın hem sizin hem çocuğun kafası dağılsın

Ya sevmesin yemesin kabul ama bu kadar hakaretin sebebi menemen olunca ne söyleyeceğimi de şaşırdım
Yatağın solundan kalktı zaar. Erkeklerin bazen böyle anlamsız hareketleri olabiliyor. Ben olsam o menemeni tavayla yedirirdim

Böylelerini biz şımarttık biz. Salatanın tuzu yok diye duymadığım hakaret kalmadı. Bide annesini arayıp şikayet etmişti. Erkek müsveddeleri.
Buda cok değişik töbe yarabbim bu adamlara ne oluyor.yok yani anasına söyledi de geldi de tuz mu attı

Yaptım mecbur tezgahı yumruklayinca geri çekildim bana da zarar vermesin diye. O yüzden yaptım

yumruklasın. karşısına geçip çocuk gibi ne tepiniyorsun diye bir kahkaha patlatıp beğenmiyorsan yeme deseydiniz. yaptığı hareketi aşağılayacı bir tavır sergileseydiniz en azından bir daha böyle bir şey yaşanmasının önünü alırdınız. siz resmen ödüllendirmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…