- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
Hayırlı cumalar..Hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar..
Akşam kızımı uyuttum. Salona geçtim ben gelince eşim ayağa kalktı bana sarıldı. Ben hiç tepki vermedim. Duzeldiğimizi zannediyordum dedi. Bende otur konuşalım dedim (sakin kaldı kb baya etki etmiş ) canımın çok yandığını söyledim duyduğum hakaretler ve bana vurman içimden güzel şeyleri aldı götürdü dedim. Benim çok canımı yaktın illa düzeltmek için insanların araya mı girmesi lazımdı. Aile içimizi insanlara yansıttık. Biz zaten huzursuzduk ailenin de huzuru bozuldu sayemizde. Ailene kıymet veriyorum yoksa söyleyecek çok şeyim vardı dedi.
Hiç birşey diyemedi. Sadece gerçekten senden özür dilerim dedi benim yaptığım çok yanlıştı dedi. Ama yine en başta sen hatalıydın dedi. Bilmemene şaşırıyorum sabah sabah ben hiç öyle şeyler yemezdim kendin dedin 4 yıldır yapmadım diye niye o gün yaptın anlamıyorum dedi. Ben de farklılık olsun kızımız da yerdi dedim. Neyse olan oldu geri dönüş yok ben uzatmak istemiyorum gerçekten çok üzgünüm insanlıktan çıktım dedi. Bende evet gerçekten insanlıktan çıktın dedim.
Sonra ben halen kırgınım içim soğumadı sana karşı dedim ben ayrı yatmak istiyorum bir süre, en azından şu yaşadıklarımı sindirmek için dedim. Kabul etmedi ayrı yatmayı bende gerçekten istemiyorum dedim. Kalktım koydum yanına yastığı pikeyi ben yatıyorum çok yoruldum dedim. Gece gelmemiş yanıma koltukta yatmış. Arkadaşlar iyi mi yaptım sizce tepkim konuşmam doğru muyduhatasını gerçekten anlamış gibi duruyordu ama yine de emin olmak için bu tepkiyi koymam gerekiyordu.
Başından beri okudum evet eşin çok haksız ama bu konuşmadan sonra ayrı yatmak gereksiz olmuş kesinlikle..