Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vicdansız mi bu adam hatsiz.lutfen su adama agzinin payini vermeden kapamayin bu mevzuyu ozürmüş şaka gibi

Haha delirmiş. Dur bey hunini getiriyorum deseydiniz :))

Barışmak için yol yapıyo göya ortamı yumuşatıcak. Eşimin taktiklerine benziyo. Hiç tınlamayın üzgün ve kırgın olduğunuzu belirtin. Görsün bunu. Ve ciddi olduğunuzu anlasın ki aynı haltı bidaha yemesin.

Bazen eşim cildiriyo hayatımda senin kadar inat bi insan görmedim bu ne ya die...
Cevap işine gelirse canim

Haklı sinir olmakta sonuna kadar.Kır dök,sonra bir şey yok gibi sırıt.O sıtışı tavayla sabitlemek lazım suratına ama şiddete karşıyız işte Munecim
Karşıyız evet ama bugün bu konu yüzünden kıymalı menemene tezgah yumruklayan kocaya hepimizin içinden merdaneyle girişmek geçmedi değil, itiraf edelim şimdi :)) merdane kırılmaz da kolay kolay

Tavrını koy.Ne yaparsa yapsın sen duruşunu bozma.Bir kk kadını böyle şapşiklikleri yemez

Şaka bir yana,ciddi duruşunu bozma tatlım.Ders alması lazım.Konuşma bakma suratına hakikatli bir özür duyana kadar.Ah keşke bendeki şu arnavut inadından biraz yollayabilsem sana.

Karşıyız evet ama bugün bu konu yüzünden kıymalı menemene tezgah yumruklayan kocaya hepimizin içinden merdaneyle girişmek geçmedi değil, itiraf edelim şimdi :)) merdane kırılmaz da kolay kolay

Merdane mi:))Benim direk ocağı söküp kafasına atmak filan geçti.Gör yani ne kadar da şiddete karşı bir kadınım

Bende de rum laz ve gürcü inadı var ahahaha

Ziftin pekini yesin ! Kafasına tavayı olduğu gibi geçirseydiniz keşke
Hiçbir mecburiyetiniz olmadığı halde kahvaltı hazırlıyorsunuz ve gördüğünüz muameleye bakın.Aslında her erkek odundur kimi yontulur mobilya olur kimi de ancak sobada yanmaya yarar. Sizin odunun ise tam kütük!

Kusura bakmayin ama erkekleri bu kadar kafaniza cikaran sizsiniz. Yanlis anlamayin ben de bunu zaman zaman yapiyorum ama yaptigimi farkettigimde hemen dikkat ediyorum hareketlerime. Ben hizmetcilik yapmak icin evlenmedim hicbirimiz bunun icin evlenmedik. Onun da iki kolu var cok sukur sagligi yerindeyse yemek bulduguna sukredecek, begenmiyorsa da kendisi yapacak. Kizim dogduktan sonra kadinlara yuklenen hizmetcilik ve ascilik gibi cinsiyetci yaklasimlara daha da gicigim. Dunyaya cile cekmeye gelmedik biz.

Özür dilemeyecek misin diye kendince barışma çabasına giriyor ya, bak buraya yazıyorum siz yüz vermedikçe '' öff daha ne uzatıyorsun,olayı büyütme'' diye bir de üste çıkıp yine çirkinleşecek.
Yılmayın, hakikaten anlasın istiyorsanız gerekirse birkaç günlüğüne bir yerlere gitmeyi bile göze alın diyorum ben aksi halde şimdi birşey olmamış gibi iki güldü diye gülerseniz yine yapacaktır

Benden ağzını yaya yaya özür diledi çok sinirlendim bir de üstüne erkek arkadaşının sırtına vurur gibi vurdu sırtıma iyice sinirlerdim. Bende onun sırtına vurdum bir kaç kez öyle olmaz böyle olur diye. Çok sinirlendi sen özürden ne anlarsın ya....şak dedi bana ve omzuma yumruk attı şu an moralim tamamen sıfırlandı insan gibi özür bekledim konuşalım istedim hayvan gibi muamele gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…