Vicdansız mi bu adam hatsiz.lutfen su adama agzinin payini vermeden kapamayin bu mevzuyu ozürmüş şaka gibiYa arkadaşlar u adam beni öldürecek ya. Birde tutmuş utanmadan rezil gibi inadına gülerek eeee hadi seni bekliyorum benden özür dilemeyecek misin dedi ciddiyim yemin ediyorum aynen bunları söyledi şimdi de namazını kılıyor :/
Şu mesaj çok fena canımı sıktı...Yaptım mecbur tezgahı yumruklayinca geri çekildim bana da zarar vermesin diye. O yüzden yaptım
vallahi aynen siz dünya kadar hakeret yediniz adam da yeni yapılanı yedi gitti öyle miciddimisiniz?
kusura bakmayında adam hakaretle karnını doyurtmuş tebrik ederim.
Haha delirmiş. Dur bey hunini getiriyorum deseydiniz :))Ya arkadaşlar u adam beni öldürecek ya. Birde tutmuş utanmadan rezil gibi inadına gülerek eeee hadi seni bekliyorum benden özür dilemeyecek misin dedi ciddiyim yemin ediyorum aynen bunları söyledi şimdi de namazını kılıyor :/
Kızı yine sinir etmiş, bir kıymalı menemeni hak etmiş, bassın içine acı biberi de, ohhh miss.
Ben de koçum, ben bilirimci katır inadı olan cinsinden, babamın kızıyım insanı sinir hastası ederim inadımla, annem az delirmezdi benim yüzümden ama o inadı sürekli yapmam, her an inatlaşan biri gibi görünmeyeyim şimdi, yerine göre çıkar içimdeki canavar
Karşıyız evet ama bugün bu konu yüzünden kıymalı menemene tezgah yumruklayan kocaya hepimizin içinden merdaneyle girişmek geçmedi değil, itiraf edelim şimdi :)) merdane kırılmaz da kolay kolayHaklı sinir olmakta sonuna kadar.Kır dök,sonra bir şey yok gibi sırıt.O sıtışı tavayla sabitlemek lazım suratına ama şiddete karşıyız işte Munecim
Ya arkadaşlar u adam beni öldürecek ya. Birde tutmuş utanmadan rezil gibi inadına gülerek eeee hadi seni bekliyorum benden özür dilemeyecek misin dedi ciddiyim yemin ediyorum aynen bunları söyledi şimdi de namazını kılıyor :/
Karşıyız evet ama bugün bu konu yüzünden kıymalı menemene tezgah yumruklayan kocaya hepimizin içinden merdaneyle girişmek geçmedi değil, itiraf edelim şimdi :)) merdane kırılmaz da kolay kolay
Tavrını koy.Ne yaparsa yapsın sen duruşunu bozma.Bir kk kadını böyle şapşiklikleri yemez
Şaka bir yana,ciddi duruşunu bozma tatlım.Ders alması lazım.Konuşma bakma suratına hakikatli bir özür duyana kadar.Ah keşke bendeki şu arnavut inadından biraz yollayabilsem sana.
Peki nasıl davranayim canım bir yol gösterin bana ki bu olay bir daha hiç yaşanmasın
Bende de rum laz ve gürcü inadı var ahahaha
Birleşip voltranı oluşturabilirizMuhteşem karışım bence.
Ahaha büyük patlama olurbiz şiddete karşıyız dimi canim
Kusura bakmayin ama erkekleri bu kadar kafaniza cikaran sizsiniz. Yanlis anlamayin ben de bunu zaman zaman yapiyorum ama yaptigimi farkettigimde hemen dikkat ediyorum hareketlerime. Ben hizmetcilik yapmak icin evlenmedim hicbirimiz bunun icin evlenmedik. Onun da iki kolu var cok sukur sagligi yerindeyse yemek bulduguna sukredecek, begenmiyorsa da kendisi yapacak. Kizim dogduktan sonra kadinlara yuklenen hizmetcilik ve ascilik gibi cinsiyetci yaklasimlara daha da gicigim. Dunyaya cile cekmeye gelmedik biz.Hayırlı günler KK kadınları.
Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.
Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.
Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.
Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.
Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?
İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?