Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence asıl sorun menemen değil. Menemen bardağı taşıran son damla olmuş gibi:/

Eşimin büyük bir kavgadan sonra barışınca bana söylediği bir söz var hiç unutmam
Birdaha eskisi gibi olamayacağız diye korktum.Bundan sonra beni öyle sevmeyeceksin diye..
devamını getirememişti.
Ah o korku yu kaybetti benim esim

Bizimki de yumurtalı ekmeğe annem süt koyardı diye kavga çıkarttı actim pencereyi salladım ekmekleri camdan köpeklere sevine sevine yediler o da boş boş bakti kaldı. Birde zeytinyağlıya lâf etti keske anneme tarif sorsaydın filan dedi. Kalktim sofradan güzelce giyindim kartimi telefonu biraktim bi kitap aldim yanima hakkını helal et dedim çıkıyordum ki bi daha anneme sor demeyeceğim dedi

İnat kadınım, çok afedersiniz katır inadı var bende, herşey karşılıklı, sev beni seveyim seni, aşksa onun da bir bedeli var, dillerine sahip çıkacaklar yoksa enselerinden çıkarıverir birileri :))
bende çok inadım ama öbür yanım da çok merhametli.. burnundan getiririm ama o an hasta olsun veya üzülüp acı çektiğini görünce kıyamıyorum. Hep bu noktada kaybediyorum zaten. Şu an azmediyorum dik durmak için bilmiyorum kaç gün sürcek :))

Bende merhametliyimdir ama bam telime basacak, inadımı tetikleyecek bir söz ya da harekette ben benlikten çıkıyorum, zaten benim surat öyle bir düşer ki kavga eden ettiğine pişman olur karşımdakine kendini dünyanın en berbat şeyi gibi mi hissettiriyorum bilmiyorum ama sırf o suratı görmemek için bile kavgadan geri çekildiği olur eşimin

Esim beni kaybetmekten korkmuyor buna adım kadar eminim.

O zaman korkutacaksın ablacım, 5 düşünüp 1 söyleyecek hale getireceksin ama ben sürekli giderim giderim deyip her olayda çekip gitmelere de karşıyım, kadın kapıyı vurup gitti mi tam gidecek, erkek bilecek ki artık ağzıyla kuş tutsa o kadın dönmez, evden giden taraf olmadım hiç gidersem de dönüşü olmayacağı bilinir, çok severim, el ele verip herşeyi yaparım, kuru ekmek yesem gık demem ama silersem bende herşey biter, kaybeden de derdine yanar.

Yeni evliydik. Karnıyarık yaptım. Pek olmamış annem böyle yapmaz dedi. Çöpe döktüm. Bir daha annen yapar yersin dedim. 4 senelik evliyiz bir daha evede patlıcanlı birsey pismedi pişsede o yiyemedi.

Geldi az önce neden yemek getirmedin aç kaldım dedi. Bende istemiyorum artık yok sana yemek filan dedim. Yok ya diyor bir de gülerek hemde seninde işine geliyor tabi dedi sinirim bozuldu iyice

Küstüğünün farkında değil mi nedir.Sabaha dair hafıza kaybı da yaşıyor olabilir.Şirinlikle unutturacak.Yeme kız naz yap.Bir daha tekrarlamaması için anlaması lazım hatasını iyice.

Küstüğünün farkında değil mi nedir.Sabaha dair hafıza kaybı da yaşıyor olabilir.Şirinlikle unutturacak.Yeme kız naz yap.Bir daha tekrarlamaması için anlaması lazım hatasını iyice.
Kıymalı menemen yapsın, en güzel cevap, ah bu erkekler.

Sende kendimi gördüm bian abla valla hele karşı taraf saçma bi nedenle tartışma çıkarsın yandı artık mahkeme duvarını çekmek zorunda terazi burcuyum en inat burçlardan biri çok pisim bu konuda ahaha

:)) koç burcu musun yoksa diye sorasım geldi. Bende böyleyim ama arada öyle bi çirkefleşiyo ki eşim afedersin ama 10 çirkef mahalle kadını gücünde çirkefleşiyo. İşte ben o zaman susuyorum ve o yokmuş gibi yaşıyorum. Bende kaybetme korkusu yok. Eşimde bu korku olduğu için mecbur sokulan o oluyo hep :)) ama sığ beyinli olunca derdimi anlamış gibi görünse de hiçbi şey anlamayıp aynı kafada gidiyo ve yine bi kavga yine bi gürültü..

Ya arkadaşlar u adam beni öldürecek ya. Birde tutmuş utanmadan rezil gibi inadına gülerek eeee hadi seni bekliyorum benden özür dilemeyecek misin dedi ciddiyim yemin ediyorum aynen bunları söyledi şimdi de namazını kılıyor :/

Fazla tepene çıkarmışsın onu bian önce indır canim yoksa canını sıkmaya devam edecek

Ben de koçum, ben bilirimci katır inadı olan cinsinden, babamın kızıyım insanı sinir hastası ederim inadımla, annem az delirmezdi benim yüzümden ama o inadı sürekli yapmam, her an inatlaşan biri gibi görünmeyeyim şimdi, yerine göre çıkar içimdeki canavar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…