Ah o korku yu kaybetti benim esimEşimin büyük bir kavgadan sonra barışınca bana söylediği bir söz var hiç unutmam
Birdaha eskisi gibi olamayacağız diye korktum.Bundan sonra beni öyle sevmeyeceksin diye..
devamını getirememişti.
Konu sahibi bakin burda guzel bi orenk var eşinizi n bu korkuyu yasatabilmeniz gerekiyor aslinda tam olarak demek istedigim buydu.
İnat kadınım, çok afedersiniz katır inadı var bende, herşey karşılıklı, sev beni seveyim seni, aşksa onun da bir bedeli var, dillerine sahip çıkacaklar yoksa enselerinden çıkarıverir birileri :))
Hatırlat o zamanAh o korku yu kaybetti benim esim
Geldi mi tatlım senin kıymasız menemensever.Merak ediyorum ne olacak.
bende çok inadım ama öbür yanım da çok merhametli.. burnundan getiririm ama o an hasta olsun veya üzülüp acı çektiğini görünce kıyamıyorum. Hep bu noktada kaybediyorum zaten. Şu an azmediyorum dik durmak için bilmiyorum kaç gün sürcek :))
Esim beni kaybetmekten korkmuyor buna adım kadar eminim.
Geldi az önce neden yemek getirmedin aç kaldım dedi. Bende istemiyorum artık yok sana yemek filan dedim. Yok ya diyor bir de gülerek hemde seninde işine geliyor tabi dedi sinirim bozuldu iyice
Kıymalı menemen yapsın, en güzel cevap, ah bu erkekler.Küstüğünün farkında değil mi nedir.Sabaha dair hafıza kaybı da yaşıyor olabilir.Şirinlikle unutturacak.Yeme kız naz yap.Bir daha tekrarlamaması için anlaması lazım hatasını iyice.
Bende merhametliyimdir ama bam telime basacak, inadımı tetikleyecek bir söz ya da harekette ben benlikten çıkıyorum, zaten benim surat öyle bir düşer ki kavga eden ettiğine pişman olur karşımdakine kendini dünyanın en berbat şeyi gibi mi hissettiriyorum bilmiyorum ama sırf o suratı görmemek için bile kavgadan geri çekildiği olur eşimin
O zaman korkutacaksın ablacım, 5 düşünüp 1 söyleyecek hale getireceksin ama ben sürekli giderim giderim deyip her olayda çekip gitmelere de karşıyım, kadın kapıyı vurup gitti mi tam gidecek, erkek bilecek ki artık ağzıyla kuş tutsa o kadın dönmez, evden giden taraf olmadım hiç gidersem de dönüşü olmayacağı bilinir, çok severim, el ele verip herşeyi yaparım, kuru ekmek yesem gık demem ama silersem bende herşey biter, kaybeden de derdine yanar.
Kızı yine sinir etmiş, bir kıymalı menemeni hak etmiş, bassın içine acı biberi de, ohhh miss.
Bende merhametliyimdir ama bam telime basacak, inadımı tetikleyecek bir söz ya da harekette ben benlikten çıkıyorum, zaten benim surat öyle bir düşer ki kavga eden ettiğine pişman olur karşımdakine kendini dünyanın en berbat şeyi gibi mi hissettiriyorum bilmiyorum ama sırf o suratı görmemek için bile kavgadan geri çekildiği olur eşimin
Ya arkadaşlar u adam beni öldürecek ya. Birde tutmuş utanmadan rezil gibi inadına gülerek eeee hadi seni bekliyorum benden özür dilemeyecek misin dedi ciddiyim yemin ediyorum aynen bunları söyledi şimdi de namazını kılıyor :/
Sende kendimi gördüm bian ablavalla hele karşı taraf saçma bi nedenle tartışma çıkarsın yandı artık mahkeme duvarını çekmek zorunda terazi burcuyum en inat burçlardan biri çok pisim bu konuda ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?