- 30 Temmuz 2014
- 168
- 18
Sana resmen hakaret ediyor azgın diyor bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok
azdın dıyor s.. manyağı oldun diyor bana ne bu heves diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana resmen hakaret ediyor azgın diyor bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok
oooobeni kıskandığını hiç görmedim biliyormusun buda çok zoruma gidiyor bir ara adamın biri mesaj atmış bana numarayı nerden bulduğunu bilmiyorum kahve içelim diye boşver engelle diyor başka koca olsa sinir olur
Canım bu erkekle neden duruyosun daha. Erkek değilsin de bitir. Benim bir tanıdığım bu sebepten ayrıldı mahkeme kadını haklı gördü. Kadın şimdi aldığı tazminatı çatır çatır yiyoazdın dıyor s.. manyağı oldun diyor bana ne bu heves diyor
o kdr takılma sana guvenıyodur. bak benım esım baska seylerde kıskanır gıyımmıme karısır fln bunu gıbı vs bı suru kıskanclıgı var ama dozunda paranoyaklasmadan vede msj gelınce engelle der takılma bence buna bundan kıskanmadıgı sonucunu cıkartmabeni kıskandığını hiç görmedim biliyormusun buda çok zoruma gidiyor bir ara adamın biri mesaj atmış bana numarayı nerden bulduğunu bilmiyorum kahve içelim diye boşver engelle diyor başka koca olsa sinir olur
korrkmadın mı oyle derken heralde ben desem lafımı bıtırmeden tokadı yerdım nasılda soyledınbeni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum
Yüksek ihtimalle, aldatılıyorsunuz
korrkmadın mı oyle derken heralde ben desem lafımı bıtırmeden tokadı yerdım nasılda soyledın
iyi demişsin o zmnbiliyorum bir şey demeyeceğini ondan rahattım
beni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum
kiminle ama ve nerede işten eve evden işe gidior bu adam
Sorununuzu bu şekilde çözdüğünüze inanamıyorum. Kendinizi ne hale düşürmüşsünüz farkında mısınız ? İnanın iki uç defa okudum doğru mu anladım diye ?
Bir kadın kocasına bunu nasıl der ? Kendine nasıl yakıştırır ? İşimi halleder ne demek ? Hayretler içindeyim.
Eşiniz bu cümleden sonra size " git " diye tepki veriyorsa sadece bu evlilik iyi bir yerde değildir demektir.
Uzun bir süre uzak durmalısınız ondan.
Buluşmalı görüşmeli değildirde internet üzerindendir dicem bu kadar cinsel anlamda sizden uzak bi insan mutlaka kendini bi yerde doyuruyodur.Sizi istemicek iticek kadar tok çünkü.Birde mesajlarda siliniyor.Resmen şuan başka bi açıklama bulamadım yani.
ciddi anlamda yapacak değilim herhalde zaten yapacak olsam niye eşime söyleyim bunu ve kendime yakıştırağım bir durumda değil siz yanlış anladınız herhalde
inşallah yokturBence de aldatılıyor olabilirsiniz. Zaten tedbirini alıp sakıncalı içerik.leri yok ediyordur bi yerde mutlaka açık verir
belki de sanalda uygunsuz video izleyebilir sohbetler yapabilir ruhunuz bile duymaz takip edin mutlaka acık verir bu arada fazla üstüne gitmeyin bu onu daha da yaptıklarını gizlemeye iter.
Inşallah böyle seyler yoktur
ben onu sinirlendirmek için söylüyorum ama o tepkisiz kalıyor bu sözlediğim şeye rağmen bunu demek istiyorum anlıyormusunuz kıskanmıyor beni kısmıyor sinirlenmıyorBen yapabileceğiniz üzerinde durmadım ki, ne olursa olsun söylenmemesi gerektiğini söylüyorum.. Eşinizi geçtim kendinize yakıştırmamalısınız..
Böyle diyerek eşinizin s. manyağı sozunu haklı çıkarmıyor musunuz?
beni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum