Eşim çalışmıyor...

Madem aile zengin kendi işlerine alsınlar oğullarını? Ya da iş kursunlar oğullarına parayı basıp? Çalışmamasını savunmasınlar. Hiç mi el birliğiyle aile akraba iş bulamadınız adama ya. Hadi kendi beceremedi çok bilmiş ailesinin çevresi yok mu? İş bulsalardı. Rastgele bir işe girmemesini elbet anlarım ama tabi keşke biraz da sorumluluk sahibi olsa belli ki biraz pasif biri

Adamın mesleği falan yok, okumamış, ödevi projeyi konu sahibesine yaptırmış. Adam mimar değil yani, lise mezunu. Ya bu gerçeği kabul edecek başka iş bakacak, ya da sonsuza kadar evde yatacak ki adamın niyeti de o.

Yemek yapmayı bilmeyebilir. Yemek yapmayı da öğrenmesin. İse yardım da etmeyebilir. Ama yeter ki çalışsın. Sabırlı ve çalışkan olsun. Seni üzmesin sevsin. Baş tacı olur. Sorun yok.
Özel üniversiteden mi mezunsunuz? Mimarlık çok ciddi bölüm. Özellikle çizim yeteneğinin olması gerekiyor. Ben bu konuda 0 olduğum için yazmayı aklımdan bile geçirmemiştim. Resmen projelerini sana yaptırıp okulu bitirmiş. Eee bu adam zaten bölümü okumak için okumuş. Boşa geçen yıllar...Senin adına ciddi üzüldüm. Böyle vasıfsız okumuş biri ile evli olmak üzücü. Dünya geçim dünyası. Hayat şartları çok zor. Artık geçinebilmek çok kıymetli. Okumuş ama tembel,amaçsız,bahaneci bir adamdansa hedefi olan çalışkan emekçi bir insanla hayatı birleştirmek çok daha değerli.
Sen terapist ya da hayır kurumu değilsin. Alsın ailesi kıymetli Oğulcuklarını evlerinde beslesinler.

En baştan beri hazırcıymış o zaman. Herkes pohpohlamış. En sıkıntılı erkek tiplerinden.
Zoooorrr.

Çok soğuk ve uzağız bu durumlardan kaynaklı. Beraber bir terapiste gidelim dedim ama içe kapanık bir insan kendisi reddetti. O yüzden ben tek gideceğim.
Bence sorunu çözmek istiyorsanız eşinizide ikna etmeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla tek taraflı gitmek sadece sizin psikolojinize iyi gelecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…