Eşim çalışmıyor...

Eğer ruhsal bir sıkıntısı yoksa, bir erkek böyle davranmamalı, iş bulana kadar geçici işler yapmalı, nasıl olsa karım çalışıyor nasıl olsa babam kirayı ödüyor diyerek iyice yatmaya alışmış, sevmiyorsn katlanma, erkek eve bakmak zorunda tabi mücbir bir sebebi yoksa

Maalesef çok yanlış bir evlilik yapmışsın, eşinin çalışmaya gönlü yok , belli ki ailesi el bebek gül bebek büyütmüş , ne suya ne de sabuna dokundurmamışlar, onun bu hali tamamen ailesi yüzünden çünkü çocuklarını adeta bir fanusda bolluk içinde ,asla yormadan , çalışmasına bile gerek kalmayacak şekilde büyütmüşler, evinizin kirasını hala kayınpederin ödemesinden belli hersey , benim eşimin babası olsa asla ödemez, evlenirken bana mı sordunuz der çıkar işin içinden, iyi ki de böyle yapıyor, bu şekilde eşim çılgınlar gibi kpss çalışıp atandı biz yeni evliyken , maalesef Anne babalar çocuklarına balık tutmayı öğretmek yerine o balığı tutuyor ve hatta neredeyse çiğneyip oğullarının ağızlarına koyuyorlar ( genelde erkek çocuğuna yapılıyor bu) , sakın hamile kalmayın, ben bu evliliğin fazla süreceğini sanmıyorum çünkü eşin tembel alışmış, hep hazır gelsin istiyor, ailesi de buna çanak tutuyor ve hatta seni suçluyorlar, sakın seni daha fazla manipüle etmelerine izin verme , ayrılmak istediğinde kendini suçlu hissetme , bir kadın olarak evin tüm yükünü sen çekmek zorunda değilsin, bu en başta eşinin sorumluluğunda olmalı, yeni nesil evlilikler hep böyle maalesef , aileler çok bilinçsiz...

Gerçekten yazık sana , bu insanlara hiçbisey anlatamazsın, senin yerinde olsam ogullarını direk paket yapıp onlara postalardım, en büyük hata ailede ...

Çok isterdim ama ayrılma ihtimalim olduğu için kariyerimi düşünüyorum.
Akıllı bir kızsın, her zaman önceliğin kendin olsun yoksa bu aile seni yer oğulları ile birlikte , tembel oğullarını sana kakalamışlar bir de seni suçluyorlar, uyanıklara bak , erkek adam böyle mi olur ? Taşı sıksa suyunu çıkarır isterse...

Ay bu ne saçma yorum , yoksa siz konu sahibinin eşinin annesi misiniz

Tamamen seni manipüle edip keyfine bakıyor, konu sahibi Allah aşkına boşa bu embesil paraziti...

Tembel olduğu ve de zorluğa gelemediği için, çünkü o ailesinin prensesi...
Aynen katılıyorum. Erkek dediğin taşı sıkıp suyunu çıkaracak arkadaş. Gerisi boş. Bi falsosu olmasa işten çıkarılmazdı. Beş para etmiyor demek ki! Iyy en nefret ettiğim tip

Bence rahatlığa alışmış nede olsa oturduğu yerden para geliyor ne kira derdi ne fatura derdi var artık bu biraz senden de kaynaklı olabilir sanırım şu kafadan bakıyor nede olsa eşim çalışıyor bir yerden para geliyor ailem de kirayı ödüyor işte iş diye kendimi yıpratmaya gerek yok diye bakıyor eğer onca uyarmalara rağmen hala iş bulmak için uğraşmiyorsa demekki rahatını bozmak istemiyor şahsen ben yapamazdım böyle bir adam la

Sizin mizacınız uymuyor siz aynı ben kafasindasiniz iktirmeli kaktirmali insanlar hırslı azimli hedefleri olan insanla yapamazlar.Kimsenin yaşam koçu değilsiniz 29 yaşında insan bı şekilde bı şey yapıyor olur.Bunun bı sonrası niye sen çok kazanıyorsun olabilir.Kusura bakmayın her işten çıkılıyor sa hep sorun yaşanıyorsa sosyal ilişkilerde bile dönüp kendimize bakacagiz.Amnesi babası değilsiniz.Kötü gün dostu eş olmak başka bı yerde dikiş tutturamamak başka.Saygı duymak zor.Birbirinize uygun değilsiniz çocuk da yok iyi bir karar almanızı dilerim

Son uyarılarımı ve konuşmalarımı yaptım. Aile terapisine gidelim dedi tamam dedim. Bilmiyorum neler olacak. Ama inşallah kendim için ne iyi olacaksa onu diliyorum..
Ay bi de terapiyi öde süper gerçekten çocuğun çözümü bile masraf çıkarıyor

Son uyarılarımı ve konuşmalarımı yaptım. Aile terapisine gidelim dedi tamam dedim. Bilmiyorum neler olacak. Ama inşallah kendim için ne iyi olacaksa onu diliyorum..
Aile terapisti bu işi çözemez. Kimseye zorla çalışma geni aktaramazsınız. Belli yaştan sonra alışılmamış şeyler insana çok zor gelir uygulayamaz. Mesele dağınık olan birini terapiste götürerek düzenli bir kişi haline getiremezsiniz. Çünkü yıllarca ona alışmıştır. Çalışmaya niyeti olan çalışır. Terapist sihir yapacak değil.

Bence de tembel insan tembeldir, terapist ile de düzeleceğini sanmıyorum lakin en azından denedim der konu sahibi, vicdanı rahat olur ...

Bence de öyle ama ,en azından konu sahibi ''bunu denemedim'' demez ileride.

Bence de öyle ama ,en azından konu sahibi ''bunu denemedim'' demez ileride.
Evet orası öyle. Yolları denedim olmadı olmuyor der çıkar işin içinden. Haa şu da var terapi ücretini kim verecek? Sürekli gidecek mi? Yani tamam diyenler sonradan ay maay ediyor.

Bence de tembel insan tembeldir, terapist ile de düzeleceğini sanmıyorum lakin en azından denedim der konu sahibi, vicdanı rahat olur ...
"Sen benim evde olmamı istemiyorsun. Kendimi mi öldüreyim" diyen bir adam bir iki seanstan sonra bırakır. Konu sahibi acı gerçek ile bir kez daha yüzleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…