- 14 Kasım 2015
- 1.384
- 2.442
- Konu Sahibi belovedgirl
Dogru bir karar sakin affetme. Yapan yine yapiyor emin ol. Yakalanmasa devam edecekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü içerik yapın lütfen, biz hangi mesajda ne yazıyor konuyu okuyarak inceleme imkanı bulamayabiliyoruz, kötü içerikler bizim gözümüz kulağımız.Mune edilen hakaretler ve usluplardan rahatsızım! Bu platformda herkes kendi bakış açısını yazıyor, kimseye sataşıp hakaret etmek kimsenin haddine değil! Lütfen gerekeni yaparsanız sevinirim!
Yakalandigi icin eriyip gidiyordur. Onurlu bir erkek olsa aldatmaz hadi sen yoksun diye nefsi kaydi diyelim ( bunu burda derler 9 au cok uzun bir sure bla bla) evli bir kadinla bir seneye askin suren bir iliski yasamaz. Yahu size olan saygisini nasil yitirmisse evinize yataginiza getirmis. Aileniz nasil sans vermenizi istiyor detaylari biliyorlarmi?
Boşanın.
Eşiniz çok pişman ve sizden vazgeçemeyecekse o size kendini affettirsin sonra. Taşınsın mesela sizin yanınıza, kapınızda yatsın kalksın, sürünsün.
Öyle anasının evinde sözde yemeden içmeden kesilmesinin kime ne faydası var. O şuan kadının kocası duyacak diye tırsmasından dolayı yusuf modundadır
Sevdimi istedimi her yere gelirValla çok haklısın, aşkından yemiyor içmiyor olsa, ne yapıp edip bensiz yaşayamayacağını bir şekilde gösterirdi. Fakat şöyle de bir şey var, yurtdışında yaşıyorum şimdi, yanıma gelmesi için vize lazım, vize için de buradan birinin istek yapması lazım. Yani o biraz zor.
Bosayin gitsin kurtulun bide evli kadınla allahım. Çocuk yokken kurtulun ilerde çocuk varken yapar çocuğa yazık. Zinanın dibine vurmuş hem evli hemde evli bayanla allah affetsin böylelerin yatacak yeri yok Rabbim böyleleri cehennemin dibinde yaksın gelecek nesili düşünemiyorum
Şuan senin ne kadar vicdanlı biri olduğunu bildiği için OYNUYoR. Pişman olup affedilecek bi mesele deil bu eve almış ev kiralamış .. iki yazışma yakalasaydın bi şansı hakediyor diyecektm ama seninki entrikadan çok icraate dökmüş olayı. Sakın AFFETME vicdan yapma sen yokken en fazla yine o kadın denen yaratıkla görüşür. Kendini üzdüğünle kalırsın
Eşini affettiğini ve çocuk sahibi olduğunu düşün. Eşin seni aldatmasa bile ömrünün sonuna kadar çocuğun için ACABA sorusu ile yaşayabilecek misin??
Yorumun için çok teşekkür ederim. Cok sevindim herşeyin duzeldigine, ve umarım bir daha asla yapmaz. Eşime anlattığım gün, o kadını arayıp karısını sevdiğini ve bir daha onunla görüşmeyeceğini söyledi. İş yerinde bir dakika düşünmeden istifasını verdi ayrıldı ordan da. Arkadaşlarından da sikayetciydim, sürekli kahveye kağıt oynamaya çağırıyorlar ve eşlerini aldatan tiplerdi. Hepsiyle görüşmeyi kesmiş. Insanlara karsi utancindan ve pismanligindan mi yapıyor sadece, yoksa gerçekten beni sevdiği icin mi? Sevseydi neden aylarca ben yanındayken bile aldattı bunu da hala çözebilmiş değilim...
yorumunuz biraz ağır olmuş yanlış anlamayin..konu sahibi belki affedecek bu yorum onu üzer...Adamın kendi değişmedikten sonra neye yarar ki... Adam bedenini eski evde bırakıp yeni beden alamazki... Eşyalar değişse bile, o eller başka kadına dokunmuş. Tamamen iğrenç.
Bunu konuşcak kadar muhatap oluyorsan yarn affedersin sen sen vicdan yapıyorsun o bunu kullanıyor.Amin! Bir de bana Allah c.c. bile affedicidir sen de bir kere affetsen ne olur diyor.
Bakın konu sahibi yaşadığınız şeyi tam idrak edemiyorsunuz galibaDetaylarini bildikleri halde bosanma sebebi olarak gormuyorlar. Beni sucluyorlar bu durumda. Bu da benim kafami cok karistirdi, yoksa ben aldatmayi kabul etmeyi birak, yalan dolandan bile nefret eden birisiyim ve asla affetmem boyle seyleri.
BOSANIN, BOSANIN, BOSANIN.
Benim bugun bu aldatma konularini okurken cigerim sokuldu artik. Midem almaz oldu. Igrenc pislikler. Ev kiralamak ne demek ya. Yaziklar olsun. Ne sansi vericeksin. Adam hala mesai ayagina seksine devam ediyor. Kusucam vallahi. Gururunuza yedirmeyin Allah askina. Hayatinizda hatalariniz olabilir. Ama onurlu gururlu kalin ya.