• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum eşimin ailesi

Merhaba 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimin ailesi ile yaşıyorum 3 aile yaşıyoruz bir evde eltim, kaynanamlar ve biz. akşam olunca herkes evine yatmaya gidiyor eşime evimizi ayıralım diyorum hayır diyor eltimin 3 tane çocuğu var benim çocuğum yok hey yeri kirletiryorlar ben temizliyorum bir şey söyleyince yap senin çocuğun yok diyorlar kaynanam ailemle görüşmemi kısıtlıyor ailemin evime gelmesini istemiyor ben aileme ayda 1 gidebiliyorum gidince tavır yapıyor konuşmuyor eşim bana asla inanmıyor çok yoruldum ve bunaldım sürekli laf söylüyor ama eltime asla hiç bir şey demiyor toz kondurmuyor ama her şeyi yapan her şeye koşan benim çok yoruldum bosanmakta kararlıyım ailem beni destekliyor lütfen fikir verir misiniz acillll
Sana net birsey diyimmi kayınvaliden demis ya oğlumu evlendiririm diye b*k evlendirir benimki de erkegin dulu olmaz diyip ayak ayak üstüne atıyordu 🤣 senin yaşadıklarını sadece sekiz ay cekebilmistim ben bekar hiç evlenmemis bir adamla evlendim suan bi kizim var ortada kalan oglu oldu 6 senedir görmedikleri kapi kalmamis herkes kapıyı suratlarina kapatmış millet bekar oğluna kis bulamıyor kim napsin niye çeksin senin kocanin ailesini

Esyalarımı topluyorum getirdiğim her şeyi onlara bırakamam ayrıca evime sadece gece cıkabildiğim için toplanmak zor oluyor
Buyrun
Anneme söyledim boşanıyorum

Anladim, dikkat et yakalanma toparlanma isini uzatma sakin. Ailen ne zaman gelecek?

Ha birde geldiklerine sakin baristirmak gibi bir cabalari hele hele alttan Alan tavirlari olmasin. Dag gibi arkanda durduklarini hissetsin hepsi

Anladim, dikkat et yakalanma toparlanma isini uzatma sakin. Ailen ne zaman gelecek?

Ha birde geldiklerine sakin baristirmak gibi bir cabalari hele hele alttan Alan tavirlari olmasin. Dag gibi arkanda durduklarini hissetsin hepsi
Yok kararım kesin yarım eşim evde pazartesi çağırıcam

Yok kararım kesin yarım eşim evde pazartesi çağırıcam
Bence boşanma olmaz. Eşinin ailesi tamm biz bundan sonra birşey beklemiyoruz ne haliniz varsa görün der, senin ailende kızım birazcık daha sabret belki düzelirler diyip geri döner. Sen de o süreçte hamile kalırsın. Herşey daha da zorlaşır.

Bence boşanma olmaz. Eşinin ailesi tamm biz bundan sonra birşey beklemiyoruz ne haliniz varsa görün der, senin ailende kızım birazcık daha sabret belki düzelirler diyip geri döner. Sen de o süreçte hamile kalırsın. Herşey daha da zorlaşır.
Hayır benim kararım kesin öyle deseler bile caymam ailemde gereken desteği vericek

Ne fikri istiyorsunuz ailenizden kaça kaça bunlarimi buldunuz.Zamaninda sormamissiniz.Okul meslek yerine evlilik işine girmişsiniz.Kabilenin hizmetlisi olmuşsunuz.Allah yüzünüze bakmış da çocuk olmamış.Ne diyeyim başka yere kaçacak yada okumadan çalışmadan gene evlilik işine girisecekseniz bence durun durdugunuz yerde.

Ne yuvası ya sizin kafa 3 senede gıdım ilerlememis .Hala yuva yikmak diyor.Eltinin gönüllü hizmetlisi kayinvalidenin gönüllü hizmetlisi olmuşsunuz .Allah bilir evlendiginiz kişide çocuktur .Fikrimde israrliyim başka evlilik olur fikri varsa boşanmayın.Bence gene farklı olmaz.

Back