O evli mutlu kadınlar belki de kendilerine saygı duydukları için boşanırım diyorlardır ve de bu özsaygı yüzünden seviliyor ve sayılıyor olabilirler mi? Evet belki 1 dk içinde boşanma kararı vermeyebilirsin ama o kararı eninde sonunda vermen lazım, aksi durumda devam edersen,
1. Kendine saygını yitireceksin bu kesin, değersizlik hisleriyle yaşamaya kendini alıştır bu da insanın kendine yapacağı en büyük kötülük.
2. Güvensizlik hislerine ve acabalarla yaşamaya kendini alıştır, iç huzuruna veda et. Geç kaldı acaba nerde, acaba kiminle konuşuyor mesajlaşıyor, acaba bu harcamayı niye yaptı, ACABA DOĞRU MU SÖYLÜYOR?
3. Eşini aldatan, kocası olan çocuklu bi kadınla yatağa giren, yani bir kadını bir adamla paylaşan ve bunu da uzun süre devam ettiren adamın karakteri balçık gibidir, böyle bi adam midesizdir, ciddi ahlaki zaafiyeti vardır. Böyle bir adamla birlikte olarak içinize sinmeyen bir hayat sürmeye kendinizi alıştırın.
4. Adamın sizi tekrar aldatmasını sona yazdım, ilk yazdıklarım kadar acıtmaz tekrar aldatması. Hem şaşırmazsınız ki.
Umarım affetmezsin tüm kalbimle diliyorum. Bi de boşanmak sandığın kadar zor verilen bi karar değil ben de boşandım hiiiç pişman olmadım verdiğim en doğru karardı ve hayatım hep iyiye gitti. Herkes bana zaten güzeldin daha da güzelleştin kız diyor