Canım insanlardan utancından değil,sana olan mahçupluğundan yapıyor. Yaptığı hatanın farkında besbelli. Her türlü herşeyini değiştiriyor.
Seni seviyor besbelli. Erkekler kaçamakları,aldatmayı sevgiyle eşit görmüyor. Yani onlara göre bi kaçamak gibi. Doğru mu,değil! Ama en azından birşeyleri değiştirmeye çalışıyor. Sen döndüğünde devam etmesi çok çok yanlış. Kabul edilir birşey değil.
Senin 9 ay uzak kalman malesef onu böyle şeylere itti.
Bilmiyorum okuyor musun formları bazı kadınlar hamile kaldığı andan itibaren 9 ay boyunca ilişki yaşamıyorlar uzaklaşıyorlar ve aldatılıyorlar. Yani yan yana bile olsan eğer cinsel eksiklik yaşıyorsa,aldatmaya meyilleniyor.
Erkekler bizim gibi değiller.
Sen tamamen içinden geldiği gibi davran. Eğer evliliğim bir şans daha hak ediyor diye düşünüyorsan şans ver. Ama bu şansı verdikten sonra da sürekli şüphe ile yaşayacaksan hiç verme. Bu daha çok yıpratır. İkiniz de birşeyleri düzeltmek için çabalayın sadece ona da bırakma. Ben şans verdim olayını dile getirme. Şans verdiğin an yeni bir sayfa açman gerek ve güvenmen gerek diğer türlü yürümez. Bunu başarabilirsen dene derim..