• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum eşimin ailesi

Merhaba 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimin ailesi ile yaşıyorum 3 aile yaşıyoruz bir evde eltim, kaynanamlar ve biz. akşam olunca herkes evine yatmaya gidiyor eşime evimizi ayıralım diyorum hayır diyor eltimin 3 tane çocuğu var benim çocuğum yok hey yeri kirletiryorlar ben temizliyorum bir şey söyleyince yap senin çocuğun yok diyorlar kaynanam ailemle görüşmemi kısıtlıyor ailemin evime gelmesini istemiyor ben aileme ayda 1 gidebiliyorum gidince tavır yapıyor konuşmuyor eşim bana asla inanmıyor çok yoruldum ve bunaldım sürekli laf söylüyor ama eltime asla hiç bir şey demiyor toz kondurmuyor ama her şeyi yapan her şeye koşan benim çok yoruldum bosanmakta kararlıyım ailem beni destekliyor lütfen fikir verir misiniz acillll
Ne hayatlar var

Beni konusmasıyla tavırlarıyla hareketleriyle kendine bağladı 1 yıl nişanlı kaldık ama rüya gibiydi asla çiçeksiz gelmezdi sürekli süpriz yapar montumu ayakkabımı bile giydirir hatta düğünde susamıstım suyumu bile içirirdi prenses gibi davrandı bir dediğimi iki etmedi çok güzeldi bana o kadar şey yapmalarına rağmen az önce eve geldiğinde yüzüne bakınca üzüldüm içim öyle acıdı ki kendimi suçluyor şuan ben boşanma planı yaparken onun hiç bir şey den haberi yok diye ama bu kadar yeter evet çok üzülebilirim ama benim bir hayatım kalmadı beni düşünmüyor asla kendime bunu hatırlatıyorum kesinlikle caymıycam iki ağlar sızlarım geçer yoksa ömür boyu köle olacam

Çok teşekkür ederim.

Merhaba 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimin ailesi ile yaşıyorum 3 aile yaşıyoruz bir evde eltim, kaynanamlar ve biz. akşam olunca herkes evine yatmaya gidiyor eşime evimizi ayıralım diyorum hayır diyor eltimin 3 tane çocuğu var benim çocuğum yok hey yeri kirletiryorlar ben temizliyorum bir şey söyleyince yap senin çocuğun yok diyorlar kaynanam ailemle görüşmemi kısıtlıyor ailemin evime gelmesini istemiyor ben aileme ayda 1 gidebiliyorum gidince tavır yapıyor konuşmuyor eşim bana asla inanmıyor çok yoruldum ve bunaldım sürekli laf söylüyor ama eltime asla hiç bir şey demiyor toz kondurmuyor ama her şeyi yapan her şeye koşan benim çok yoruldum bosanmakta kararlıyım ailem beni destekliyor lütfen fikir verir misiniz acillll
Bencede boşan ya öyle insanlardan hayır gelmez

Ailen en basinda boyle bir evlilige nasil musade etti? Ailen seni destekliyorsa seni dusunduren nedir? Fikir istedigine gore bosanmakta cok net degilsin sanki?

Hayatını böyle biri için ziyan etme gençlik bir daha geri gelmez kendinin kıymetini bil elaleme hizmetçi lazım tabi. Sakın biran önce kurtul bunlardan yasin çok genç oku, çalış hayatını yaşa ilerde yine evlenirsin gönlünün kalbinin sevdiği biriyle.

Hayır bir kaç güne konuşcam kayınvalide hala surat yapıyor yapsın devam etsin benim elimde koz olsun
En geç bir haftaya ayrıldım diye konu açıcam teşekkürler
Birkaç gün bekleme sebebin ailenin gelmesi mi bu arada ? Geldiklerinde hazırlan ve onlarla dön bari. Bu arada sorun çıkartıp psikopatlik yapack bir eşiniz yok di mi

Birkaç gün bekleme sebebin ailenin gelmesi mi bu arada ? Geldiklerinde hazırlan ve onlarla dön bari. Bu arada sorun çıkartıp psikopatlik yapack bir eşiniz yok di mi

Kac kere sordum niye ve neyi bekliyorsun diye cevap vermedi

Hayır eşim problemli biri değil toplanıyorum onu bekliyorum

Çok teşekkür ediyorum hem kendi ailemi hem onun ailesini çağırıp söyliycem sadece onun ailesinin yanında söyleyemem

Bu gerçekten gerekli mi?
Eşinizin ailesini ciddiye alıp haberdar etme sorumluluğunuz yok. Birde onların ayağına getirmiş olacaksınız ailenizi. Bu tarz konuşmaların sonu belli, nahoş biter.
Onların sahasında daha zayıfsınız.
Hepsi birden çöker konuya.
İlla bir konuşma gerekli ise bu sizin aile evinizde olmalı. Yani gelip konuşmak isterlerse size gelmeliler. Ama bence yapmayın bunu.

Bu gerçekten gerekli mi?
Eşinizin ailesini ciddiye alıp haberdar etme sorumluluğunuz yok. Birde onların ayağına getirmiş olacaksınız ailenizi. Bu tarz konuşmaların sonu belli, nahoş biter.
Onların sahasında daha zayıfsınız.
Hepsi birden çöker konuya.
İlla bir konuşma gerekli ise bu sizin aile evinizde olmalı. Yani gelip konuşmak isterlerse size gelmeliler. Ama bence yapmayın bunu.
Eşim için yapıcam bunu ayrılsam bile onun mutlu olmasını çok istiyorum tekrar evlenip iyi bir hayatı olsun istiyorum bu yüzden ona karşı yapacağım son fedakarlık olucak

Eşim için yapıcam bunu ayrılsam bile onun mutlu olmasını çok istiyorum tekrar evlenip iyi bir hayatı olsun istiyorum bu yüzden ona karşı yapacağım son fedakarlık olucak
🤣 Tekrar evlenip iyi bi hayatı mi olsun neyin kafası bu sana iyi bi hayat verip mutlu etti mi ki elin kızını etsin benim eski gibi kocaniz var aileye hizmetçi almis brn bosadim b*k gibi kaldı ortada evlendim çocuğum bile oldu hala avare dolaniyirmus kiz verende olmuyormuş insallah senin kocanda böyle kalır ortada kimse kiz vermez basini yakmaz evladinin

Back