- 8 Şubat 2025
- 174
- 94
- 13
Evladını sakın bırakma o adama sana cinsel istismarda bulunan sôylemeye dilim varmıyor bebeğe neler yapar Allah korusun. Evet şuan en mantıklısı devlet ama bir süreliğine kabul ediyorlar mı mesela o sürede iş bulsan bi düzen kursan? Öyle geri alsan olur mu acaba bence bu şekilde sosyal hizmetler yetkilileriyle görüş, şuan bulunduğun ilçenin belediyesine git sosyal hizmetler birimi nerede onu öğren gidip derdini anlat bu şekilde inşaallah yardımcı olurlarMerhaba arkadaşlar burada hem içimi dökmek hemde fikir almak istiyorum kesinlikle yargılanmak istemiyorum çünkü bilmediğiniz olaylarda yaşanılmıştır bu raddeye gelmek kolay olmadı.
Eşimle çok severek ve ailelerin onayı olmadn evliliğe karar verdik aile rızası alındı tabii sonradan mükemmel bir düğünle dünya evine girdik. Eşim evlenmeden önce de madde bağımlısıymış bunu bilmiyordum nişanlıyken öğrendim ailesi söyledi ama ben sevdiğim adamın içmiyorum bitti benim için asla kullanmıyorum sözlerine kandım aşktan öyle bir gözüm kör olmuştu ki öyle böyle değil neyse ben kabul ettim inandım ona. Evliliğin 1. Ayında içerken yakaladım annesine söyledim annesi üstünü örtmeye çalıştı 2 ay boyunca baktım olacak gibi değil baya baya arttı babsına gitti konu babasının üzerinde baya baya bı söz hakkı var aldı bizi kendi evine götürdü ve bu adam uyuşturucu krizlerine girdi 20 gün boyunca cehennemi yaşadım tüm ailesi destek oldu ona ben aşırı destek oldum ama beni değil hep ailesini gördü hep desteği onlarda aradı beni takmadı bile ama benim içim yanıyordu çok seviyordum yanında durdum. Tamam bitti atlattık bir sürü sözler falan derken asla içmez kanısındayız ama 4 ay geçince baktım ki tekrar başladı. Bu sırada babasının bana baskıları evliliğime mudahalleri kayınvalidemin dedikoduları görumcelerimin eltilerimin bana düşmanca tavırları beni mahvediyordu. Eşimin maddi özgürlüğü babasının elindeydi babasinin yanında çalışıyordu ve bı söz hakkı yoktu ailesine köpekti ailesi ne derse oydu ailesine fenaa halde düşkündü beni takmaz onlara ölürdü. Bu 4 aylık süreç içinde herkes bı bebek baskısı yapmaya başladı aşağılayıcı sözler söylediler eşim de dahil ve zorla beni hamile bıraktı çocuk istemediğim halde 11 haftalık geveyken tekrar başladığını gördüm ve onu terk edip babamın evine döndüm. Beni geri almak için çok uğraştı bir sürü sözler bir sürü vaatler verdi yine gittim tekrar zorla dedemin zoruyla annem ve babam abim bu dönemde hep destekçim oldular. Gittim gittiğim gece yine içti ondan sonraki gün yine içti ben onu ayık göremedim ve uyuşturucu etkisiyle hep cinsel istismarda bulundu bana. Bende dayanamayıp babamın evine geri döndüm hemen ardından bana etmediğini bırakmayan kayınvalidem kanser oldu 6 aylık ömrü kaldı. Eşim olacak adam şimdi de hep olduğu gibi pişmanım annem kanser ona bı söz verdim bıraktım içmiyorum gibi sözlerle beni kandırmaya çalışıyor ama ben ona net bir şekilde boşanmak istediğimi söylüyorum ve kabul etmiyor. Bebeğime bakacak durumum yok bebeğimi ailem istemiyor benimde aile evinden gidecek başka bir yerim yok babası da bebeği istemiyor. Bende bebeğim rahat büyüsün bebeğim benim çektiklerimi çekmesin belki güzel bir ailede büyür umuduyla doğduğu gibi devlete teslim etmek istiyorum çünkü babsı uyuşturucu bağımlısı ve ne yapacağı belli olmayan bir tip bebeğimin can güvenliği için de olsa onu devlete teslim etmek istiyorum. Ve boşanmak istiyorum ondan ama boşanmak istemiyor diretiyor