- Konu Sahibi belovedgirl
Farketmeseydiniz gözünüzün içine baka baka hala devam edeceklerdi.
Bundan öte ne söylesek boş....
Bundan öte ne söylesek boş....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o farketmedi senin ne hale geldiğini çünkü umrunda bile değildin. Tüm algilari diger kadindaydi onun gözü kulaği olmakla meşguldü.ne aci..Hepsi de nasil zor oldu anlatamam. Esim haric cogu kisi bana: "sana ne oldu? eski nesen gitmis bir durgunlasmissin" diyen, moralimin surekli bozuk oldugunu goren insanlar oldu. Dedigim gibi ailem beynimi yikamis benim. Tesekkur ederim yorum icin.
Çirkinleşmek istemiyorum daha fazla yorum yazmayacağım bu konuya kesinlikle. Zaten normal bir insan iki ay görmemiş gibi yapıp takip edemez. Ben döndüm belki bırakır onu diyemez. Sağlıksız bu düşünceler gerçekten. Tuhaf olan bensem de iyi ki böyleyim ne diyeyim.
Böyle kadını ben de erkek olsam çatır catir aldatirim abicim.
Getiririm 3-5 kadın aynı yatakta bir ona bir diğerine eşim de duymuş olsun diyelim bu durumu, koy rahvaan gitsin la derim.
Nasılsa affeder beni :)
Gün yüzü görmemiş fanteziler yaparım.
Diyeceğim o ki enisteye selam olsun.
Çok çok haklı imiş megersem.
Bizim Türk kadınınin tipsiz kocalarini Brad Pitt diye sevmek kaderidir.
Ahdhajdnjabx
Normal evliliklerde 9 ay gibi bir ayrilik suresi oldugunu da zannetmiyorum. Seks insanin temel ihtiyaclarindan biridir (Maslov teorisini duymussundur umarim) Bu yuzden ben de ilk basta biraz kendimde buldum hatayi, sabrettim, sustum, olayin boyutunu cozmeye calistim. Oyle olmasaydi zaten bana o koltukta mesajlasmasini yakaladigim anda bir yalan uyduracakti, 'isyerinden arkadas kufurlu konustu ondan sildim' diye ve belki ben de inanacaktim. Bunlarin hic biri olmayacakti ve evli bayanlarin cogu gibi esimin beni aldattigini ruhum bile duymayacakti.
Yok ben forumun sit downcısı olmak için üyeyim.Bravo, stand-up'ci olsana sen? Forumda komiklik yapip begeni toplamaya calisacagina, insanlara saygin olsun biraz. Yasadigi olayin ne kadar zor oldugunu anlamaya calis biraz. Bu kadin derdinden yiyemior, icemiyor, uyuyamiyor, dur biraz da ben ustune gideyim. Yapici yorum yazmayayim, dalga geceyim, insanlar gulsun bana.
Siz temel ihtiyaç olan sex ihtiyacınızı nasıl karşıladınız peki?Normal evliliklerde 9 ay gibi bir ayrilik suresi oldugunu da zannetmiyorum. Seks insanin temel ihtiyaclarindan biridir (Maslov teorisini duymussundur umarim) Bu yuzden ben de ilk basta biraz kendimde buldum hatayi, sabrettim, sustum, olayin boyutunu cozmeye calistim. Oyle olmasaydi zaten bana o koltukta mesajlasmasini yakaladigim anda bir yalan uyduracakti, 'isyerinden arkadas kufurlu konustu ondan sildim' diye ve belki ben de inanacaktim. Bunlarin hic biri olmayacakti ve evli bayanlarin cogu gibi esimin beni aldattigini ruhum bile duymayacakti.
Normal evliliklerde 9 ay gibi bir ayrilik suresi oldugunu da zannetmiyorum. Seks insanin temel ihtiyaclarindan biridir (Maslov teorisini duymussundur umarim) Bu yuzden ben de ilk basta biraz kendimde buldum hatayi, sabrettim, sustum, olayin boyutunu cozmeye calistim. Oyle olmasaydi zaten bana o koltukta mesajlasmasini yakaladigim anda bir yalan uyduracakti, 'isyerinden arkadas kufurlu konustu ondan sildim' diye ve belki ben de inanacaktim. Bunlarin hic biri olmayacakti ve evli bayanlarin cogu gibi esimin beni aldattigini ruhum bile duymayacakti.
Ne zirvaliyorsun kardeş ne yani ayrı kalan göreve giden eşler aldatsin mi ??Normal evliliklerde 9 ay gibi bir ayrilik suresi oldugunu da zannetmiyorum. Seks insanin temel ihtiyaclarindan biridir (Maslov teorisini duymussundur umarim) Bu yuzden ben de ilk basta biraz kendimde buldum hatayi, sabrettim, sustum, olayin boyutunu cozmeye calistim. Oyle olmasaydi zaten bana o koltukta mesajlasmasini yakaladigim anda bir yalan uyduracakti, 'isyerinden arkadas kufurlu konustu ondan sildim' diye ve belki ben de inanacaktim. Bunlarin hic biri olmayacakti ve evli bayanlarin cogu gibi esimin beni aldattigini ruhum bile duymayacakti.