Ben bu mesajı anlamadım şimdi?
o zaman konunuza not düşseydiniz; "Hanımlar lütfen konuma sadece aldatılanlar yorum yapsın.Başına gelmeyen cevap yazmasın"
>> Yazdim zaten, basiniza boyle bir olay geldimi? naptiniz o durumda? diye sordum konuyu actigim ilk mesajimda. Ayrica butun mesajlara acigim, kimseye de kotu yorum yapmadim.
kolay değilmiş de bilmem ne.. kim dedi sana kolay olduğunu? herkes dünden beri konunu ne kadar içselleştirip sürekli yorumlar yazıyor. 30 sayfayı geçti.. herkes en az sen kadar üzülüp, empati kurup yorum yapıyor. farkında değil misin?
tutturmuşsun bir aile baskısı da aile baskısı... iğrenç bir şekilde kadınlığın yok sayılıyor diyoruz sana, kocaman kadınsın aileni dinleme diyoruz. ne diyelim?
>> Yorumlarin hepsini okudum hepsine minnettarim, senin tekrarlamanin hic bir anlami yok.
Nasıl oluyor yahu çok kolay konuşmak? bana bunu açar mısın?Ne dememiz gerekiyor?
Barış dersem, aileni ezme dediklerini yap dersem zor mu konuşuyor olacağım?
Sen bu kadar yorum yapan kişiyi ne hakla suçluyorsun ki..?
>> Kimi sucladim pardon? Senin icini nefret burumus bence. Kendin beni suclayip duruyorsun her yorumunda.
Peki o zaman; Al bakalım...
" Kardeş, aile her şeydir.Madem onlar senin barışmanı istiyor, gel etme kocanı affet. evliliğini devam ettir, şans ver."
Oldu mu? Şimdi kolay konuşmamışımdır umarım.
>> Fikrini bir kez verdin, samimi oldugunu var sayiyorum, bu benim icin yeterliydi. Simdi kendi kendini doldurusa getirip sacma sapan yorum yapmana ihtiyacim yok. Tesekkurler. Iyi gunler.