- 28 Aralık 2016
- 48
- 30
- 35
- Konu Sahibi belovedgirl
Önem verip destan yazdım ama çok etkili olamadım galiba cevap alamadım :) en azından bir teşekkür olabilirdi diye düşünmüştüm ama neyse artık
Ya o kadar cok yorum gelmis ki, tek tek cevapliyorum hala bitiremedim, gercekten kusura bakma. Allah razi olsun, hepimizn hakkinda hayirlisi. Ama sunu da soylemek istiyorum, barisali 9 ay olmus henuz. Mutlu olmani anliyorum, sonucta benimki kadar uzun sureli bir aldatma degil ve belki de benim kadar detaylarina kadar bilmedigin bir olaydi, benim kadar sogumamissin. Nasil ilerde yapmayacagindan eminsin? Mesela ben simdi affedip esime donsem, bana bu pismanlikla en az 2/3 sene daha korkusundan birsey yapamayacagina adim kadar eminim. Ama ben ilerde coluk cocuklu bir anne olduktan sonra, ne de olsa her sey unutuldu, ve esim tekrar o bosluga dustu beni tekrar aldatmayacaginin hic bir garantisi yok diye dusunuyorum.
Bir de ben onun beni aldattigini ogrendigim gun, sanki esim ölmüs kadar aci cektim, agladim. Benim icin o gunden sonra öldü zaten. Sadece onunla gecirdigim 9 yildaki anilarimi hatiralarimi seviyorum. Ona karsi sevgim kalmadi, epey sogudum.
Benim kafami karistiran sey sadece bir sansi hak edip etmemesiydi, cevremdeki herkes affet deyince ben de dusunmeye basladim, hepsi bu.