Eşim benden gizli nikah kıymıs

Boşan, donuna kadar al , o kadının peşini bırak senin işin eşinle, evden gitme pılını pırtını ver esin gitsin o evden , delilleri iyi sakla esin yok edebilir...

Allah sızı kurtarmıs cok sevındım bosanma dusundugunuze. Umarım gerıye kalan hayatınız cok guzel gecer. Guclu kadınlar gormek benı mutlu edıyor. (Bu arada 1. eşin rızası olmadan yapılan dını evlılık gecerlı degıl sanırım bosuna kandırmasınlar kendılerını ve ıslamıyetı karalamasınlar uckurları ugruna.)

Eskiden resmi nikah mi vardı.ne alaka.bitti işte.zaten eşim yokken kendi kendime evlenemeyecegime göre helal olsak ne olacak.zaten resmi Bosanacagm
40 gün sonra senin açından düşüyor evlenebilirsin neyse ya ben hiç bu konuya dahil olmadan geri adım atıyor. Halen eşim diyor olusunuza dikkat çekiyorum.. dini nikah düşmüş diyorsun. Resmen boşanacagiz diyorsun ama eşin peki.

Katılıyorum valla. Ben bu şekilde aldatılsam hem eşime hem de o kadına kin kusarım. Hiç de umrumda olmaz etik metik. Eş de suçlu kadın da suçlu. Kadının bana sadakat yükümlülüğü olmayabilir ama canımı yakmış mı? Yakmış.

Katılıyorum, evli herifle tekrardan evlenen k.hpelere hiç kibarlık gösteremem burda

Kocam olacak hıyar adam olsaydı da yaktirmasaydi diye düşünürdüm ben yani bende kesinlikle bir kaşık suda boğmak isteyecek kadar nefret ederdim ama muhatap olup kendimi onun seviyesine indirmezdim

Evet ben de aynen böyle düşünüyorum. Tamam belki gidip o kadınla muhattap olmam ama hem eşimden hem de o kadından nefret ederim. Kadının bana sadakat yükümlülüğü yok deyip kadını içimde aklayamam.

resmı nıkah olmadan hoca nıkahın duasını yapmıyor artık aslında
belkı kucuk bolgelerde tanıdık bır hoca olursa bılemem ama ...
kuzum imamnikahı gayet yapılıyor evlenmeden resmi. Hatta yaptıranlardan biri de bu konuya yazmış ismi lazım değil. Adamın medeni durumunaysa hiç değinmeye gerek yok

Aaaa evli adamla imam nikahi yapmis birde konuya mi yazmis edep yahuuu

Yani eski eşim diye her seferinde eklemek elzem gelmiyor,yoksa ugrassam serrefsiz adı kopek demeyi secerim

Yani eski eşim diye her seferinde eklemek elzem gelmiyor,yoksa ugrassam serrefsiz adı kopek demeyi secerim
Boşa bu adamı . Ama tüm haklarını da al . Gurur yapma sakın uzasın dava da nolacak. Boşanmak istiyorsa ne istiyorsan verecekkkk. Arkandayız k. K olarak. Allah yardımcın olsun

Güzelim dinimizi alet ediyorlar aldatmaya . Meşrulaştırıyorlar toplum gözünde akıllarınca. Resmi nikahlı eş eştir diğeri de metrestir .

Soluk soluğa okudum yaşadıklarınızı büyük geçmiş olsun. Attığınız adıma sevindim. Hele erkekler iki kadını da aynı anda severler sözü tam saç yolmalık .Tanımadan öfkelendim eşinize.
Kadının size verilecek bir hesabı yok sedakat sözünü veren o değil size o kadın olmayasaydı başka bir kadın olacaktı sonuçta aynı anda iki kadın sevebilen bir koca sözkonusu.

Aldatilan kadinin ilkin ne oldugunu anlamadigi ve sok gecirdigi o donem esinin yani sira , evli oldugunu bile bile ve kabul ede ede esi ile olan kadin musveddesine nefret duymasi normaldir.
Hatta intikam alma istegi de normaldir.
Bu bir tramva donemidir.
Anlayabiliyorum. Ama biraz zaman gecince diyorsun ki, gerekirse dunya ahlaksiz olsun , gerekirse bir ordu kadin acip bacaklarini kocamin karsisinda beklesin; o yapmayacak bir adam olsaydi zaten yapmazdi.
Demekki okadar serefsiz ki yapti.
Demekki benim nefretimi yonlendirdigim kadin degil de baskasi da olsa yine ayni sey olacakti?
Benim kocam haysiyetsiz oldugu surece kadinin kim oldugunun bir onemi yoktu?
Bana sadakat yemini eden adam aldatmis beni..
Diyebiliyorsun zamanla..
O kadini yaksan ne olacak, yiksan ne olacak?
Gider baskasini bulur adam?
Adam problemli adammm!!
Adam denirse buna tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…