Takıntı mı artık

Valla bu erkekler ne istiyor kadınlardan anlamıyorum.Boşver canım sıkma canını.Seni manipüle ediyor.Bi süre kendi haline bırak
Evet beni manipüle ediyor, sürekli kendini kıskandırmaya çalışıyor, hep laf sokuyor, film izlerken bile çenesi durmaz hep beni rahatsızlığımı dile getirir kanalı değiştirir sen rahatsız oluyorsun ya der gıcık gıcık

Valla bu erkekler ne istiyor kadınlardan anlamıyorum.Boşver canım sıkma canını.Seni manipüle ediyor.Bi süre kendi haline bırak
Ne yapmalıyım sizce, artık onu kıskanmak istemiyorum, artık onu kendi haline bıraktığımı anlasın istiyorum. İzine geliyor zehir edip gidiyor suç bana kalıyor birşey söyleyince

Siz izleyebilirsiniz ama ben rahatsız oluyorum tesettürlü bir bayanım böyle şeylere dikkat ediyorum. Yolda yanımdan erkek geçse bile kıskanıyor, iç çamaşırlı adam çıksa bakmamı istemiyor kendisi rahatsız oluyor ben yapmıyorum o neden yapıyor
O zaman tvyi kaldırın evden sorun toptan çözülür. İkinizinde zihniyeti çok değişik gerçekten. Eşiniz millete sapık gibi baktığı için, herkesin sizede öyle baktığını sanıyor, kişi kendinden bilir işi demişler. Dışarıdada bir sürü etekli şortlu kadın var, yaz zamanı mayolu insanlar var.

Evet beni manipüle ediyor, sürekli kendini kıskandırmaya çalışıyor, hep laf sokuyor, film izlerken bile çenesi durmaz hep beni rahatsızlığımı dile getirir kanalı değiştirir sen rahatsız oluyorsun ya der gıcık gıcık
İlginç gerçekten.Sevdiği için şakalaşıyor mu acaba

Ne yapmalıyım sizce, artık onu kıskanmak istemiyorum, artık onu kendi haline bıraktığımı anlasın istiyorum. İzine geliyor zehir edip gidiyor suç bana kalıyor birşey söyleyince
Tamam işte kendi haline bırak bi süre.Üzerine düştüğün için böyle davranıyor sanırım

O zaman tvyi kaldırın evden sorun toptan çözülür. İkinizinde zihniyeti çok değişik gerçekten. Eşiniz millete sapık gibi baktığı için, herkesin sizede öyle baktığını sanıyor, kişi kendinden bilir işi demişler. Dışarıdada bir sürü etekli şortlu kadın var, yaz zamanı mayolu insanlar var.
Herşey bu kadar basit mi? Belki düzelir diye fikir alıyorum ne yapmalıyım diyorum tv kaldırmak değil biraz kendine çeki düzen vermek bu nasıl düzeltebilirim bunu kendim başaramıyorum

Merhabalar. Az önce üye oldum fikir almak istiyorum kimse beni anlamıyor. Eşim başka şehirde çalışıyor arada bir gelir 10 gün kadar kalır gider, bir çocuğumuzda var. Tarafsız yorum almak istiyorum. Şuan burda kendisi her geldiğinde film izlemek ister izlediği filmler diziler hep dansöz yarı çıplak kadınlar olan şeyler izliyor, oturup zaman geçirmiyor sadece hep film dizi başka bir işi yok, telefonu şifreli, Instagram şifresini değiştirdi mesajları okudum diye arkadaşıyla olan, ben rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim daha düzgün şeyler izle dedim bunun kavgasını yaptık hep yapıyoruz, dışarı çıkıyoruz gözü dört dönüyor heryere bakıyor hiç durmuyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım..

Esiniz neden baska sehirde calisiyor? Siz neden ayni sehirde yasamiyorsunuz? Boyle farkli sehirler bana tuhaf geliyor evlilikte belki cok gecerli bir sebebiniz vardir diye once bunu sormak istedim. Esiniz arada bir gelip 10 gun kalip sadece dizi izliyorsa siz hayatinda tam olarak neredesiniz?

Esiniz neden baska sehirde calisiyor? Siz neden ayni sehirde yasamiyorsunuz? Boyle farkli sehirler bana tuhaf geliyor evlilikye belki cok gecerli bir sebebiniz vardir diye once bunu sormak istedim. Esiniz arada bir gelip 10 gun kalip sadece dizi izliyorsa siz hayatinda tam olarak neredesiniz?
Benim yaşadığım yerde iş sıkıntısı var birde araba aldı onun borcunu ödüyor buradaki maaş düşük olduğu için

Benim yaşadığım yerde iş sıkıntısı var birde araba aldı onun borcunu ödüyor buradaki maaş düşük olduğu için

siz evlenirken is sıkıntısı yok muydu? Yasadiginiz yerde is sıkıntısı olabilir ama siz neden yasadigi sehirde yasamiyorsunuz? Birkac mesajiniza baktim esim surekli beni kiskandirmaya calisiyor demissiniz. Bence siz oyle oldugunu saniyorsunuz cunku buradan bakinca esiniz pek guven veren biri degil. Ayri sehirler, ayri hayatlar, arada bir eve gelip 10 gun kaliyor onda da film ve dizi izliyor, telefonlar sifreli. Belki de karistirdigi bir seyler vardir ama siz sizi kiskandirmaya calistigini dusunuyorsunuzdur.

siz evlenirken is sıkıntısı yok muydu? Yasadiginiz yerde is sıkıntısı olabilir ama siz neden yasadigi sehirde yasamiyorsunuz? Birkac mesajiniza baktim esim surekli beni kiskandirmaya calisiyor demissiniz. Bence siz oyle oldugunu saniyorsunuz cunku buradan bakinca esiniz pek guven veren biri degil. Ayri sehirler, ayri hayatlar, arada bir eve gelip 10 gun kaliyor onda da film ve dizi izliyor, telefonlar sifreli. Belki de karistirdigi bir seyler vardir ama siz sizi kiskandirmaya calistigini dusunuyorsunuzdur.
Soruyorum yok diyor, bakıyorum birşey bulamıyorum ben ne yapacağımı şaşırdım, ne yapmalıyım nasıl anlarım

Ailem kabul eder, ben şuan bile çalışırım ama eşim izin vermiyor. Bana haksızsam haksızsın deyin gerçekten kendimi suçlu gibi hissediyorum, hissettiriyor. Televizyonu açıyor saçma sapan film arayışına giriyor, beni kışkırtıyor, bana herşeyi yasaklıyor kendi özgür davranıyor
İşte bu izin vermemeler, ne haddiyse, hep siz ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp kıçına tekmeyi koymayın diye. İstediğini yapıp eyvallah etmeyecek, sizi kendine mahkum bırakacak aklınca.
Arkadaşlarıyla konuşmalarında neler vardı rahatsız olduğunuz?

İşte bu izin vermemeler, ne haddiyse, hep siz ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp kıçına tekmeyi koymayın diye. İstediğini yapıp eyvallah etmeyecek, sizi kendine mahkum bırakacak aklınca.
Arkadaşlarıyla konuşmalarında neler vardı rahatsız olduğunuz?
Akşam date çıkalım mı kızlarla yazıyordu bende çıldırdım görür görmez, akşam da hep görüntülü konuştuk biryere gitmedi hep fotoğraf falan attı sonraki günlerde

Akşam date çıkalım mı kızlarla yazıyordu bende çıldırdım görür görmez, akşam da hep görüntülü konuştuk biryere gitmedi hep fotoğraf falan attı sonraki günlerde
Konu sahibi sen bir an önce önüne bak bu adamdan kurtul bence çünkü bu bildiğin bekar hayatı yaşıyor o çalıştığı şehirde. O bir gün dışarı çıkmasa da kızlarla date e çıkalım mı o güne özel gelişmiş bir olay değildir bence. Daha çok gençsin madem ailem de arkamda olur diyorsun bence iş bakmaya başla sonra da kendi hayatına bak. Böyle ömür geçer mi ya 😒

Back
X