Eşim benden gizli nikah kıymıs

Doğru söze ne denir

2. Kadın aklanıyor bu şekilde . Bile bile ilişkiye başladıysa nasıl suçsuz olsun?
Aynen öyle ve ahlaki olarak evli erkekle birlikte olan kadının, eşini aldatan erkekten hiçbir farkı yok bana göre.

Aldatılan kadın gitsin diğer kadına saldırsın demiyorum ama ona öfke duyması, aklından bir sürü şey geçmesi çok normal değil mi? Bu kadarına hakkı olsun yani.

Ezberlenmis bir cümle benzer konularda döndür dolaştır söyleniyor.

Başlık önüme düştükçe deli oluyorum ya.
Açıktan kıysa baştan haber verse kabul edecektiniz, olacaktı yani.
Delilik.
Nikah, toplum nazarında evliliğin kabul görmesi için duyurulan bir şeydir. Sizin kocanız nikah falan kıymamış ki kılıf uydurmuş aldatmasına. Deli ediyor bu insanlar beni, dini ancak menfaatlerine göre şekillendirimeye kalkışıyorlar.
Siz davayı açın anca sıra gelir zaten adam askerden gelene kadar. Bana kalırsa siz de adamın sizden af dilemesini, o kadından ayrılmasını falan filan bekliyorsunuz.

Pis herif ınsallah bır an once kurtulursunuz.Bırakın layıgını bulmuş ıste

Okuduğunuzu anlayın lütfen.soyledikelrinizin hiçbirisi benim düşüncem değil.bastan söylese o şekilde bosanirdim,kendim ihanete uğradıktan sonra öğrenince değil.yorum yapacağım diye benim adıma konusmayin,sorun cevap vereyim.

Tebrik ederim seni.
Bundan sonra şoku atlatman için psikolojik destek almanı tavsiye ederim

hakkınızda hayırlısı olsun.ailemde hukukçular var bir şeye ihtiyacınız olursa daima yardımcı olurum.sitede avukat kadınlar da var.bu olayda tek suçsuz sizsiniz.eşiniz olacak adamla metres olmaya meraklı kadın değil.

Boşanma davası açmak için askerden gelmesini beklediğinizi söyleyince bizde ancak okuduğumuzu yorumlayınca böyle şeyler oluyor.
Biz sizin adınıza geciktirmeyin basın tekmeyi geçin diyoruz siz kaç yorumda bekleyeceğim diyorsunuz. Uzaktan bakınca da af dilesin der gibi görünüyor bu tutum.

kolay şeyler değil yaşadıkları kafası karışık sinirli öfkeli üzgün.çocuğu var.çok ta üstüne gitmesek konu sahibinin derim

kolay şeyler değil yaşadıkları kafası karışık sinirli öfkeli üzgün.çocuğu var.çok ta üstüne gitmesek konu sahibinin derim

Evet zor şeyler elbette Allah hiç kimsenin başına da vermesin. Konu sahibinin tutumunun eşi ve yakın çevresi tarafından affedilmez potansiyeli çizdiğin anlatmak istiyorum ben de. Olabildiğince anlayışlı yorum yapmaya çalışırım normalde ama bu bambaşka bir durum. Bir an evvel davayı açmalı, herkese ilan etmeli bu ayrılığı.

Arkadaşlar ilginç bir gelişme oldu.o kadınla hep konuşmak istiyordum.telegram indirdim bı baktım orada gerçekten hesabı varmış.hemen boşanmak üzere harekete geçtiğini,eşimin onu da kandırdığını.ama yaptığının çok yanlış olduğunu da belirttim.
Sonra benden özür diledi.anlatti.ama benim eşimin ilk şehir dışı Ziyareti 2 agustoske. Bunlar Eylül ayında tanışmış.
Hatta eşim olacak adam herşeyi yalan olarak söylemiş.adindan yaşadığı şehre,hiç olmayan arabamizi sattım, zengindm vs demiş.yasini mesleğini okuduklarini vs.kadin o sıra eşinden yeni ayrıldığı için çok üzgün bir dönemimdeydim o bana sadece dini içerikli yazı atıyor okuyuprahatliyordum beni iyileştirdi dedi.ruh halim yüzünden boşanmak üzere olduğu için evli olmasını sorun etmedim dedi.nikahi da kadın istemiş ama şahit falan olmadan kendi kendilerine aldım verdik yapmışlar.birsey yaşamadık zaten bı kere görüştük yemek yiyip kahve içtik dedi.nasil yaptın evli olmama ragmen deyince sen sensin ben de benim demiş.bunu affetmedigimi ve sadece çay kahve içtiklerine inanmadığını söyledim.o zaten eşimin yalanlarıni duyunca ağlamaya başladı,benim konuştuğum kişi bu olamaz dedi.simdi numarasıni değiştirmiş,yaşadığı yerden tayin istemis.evlatlarim olduğu için ayrılacak olmamıza çok üzülüyor.bn eşinin hep seni sevdiğini hissetmiştim ondan ayrılacaktır askerde diye demedim dedi.samimiyetine inandım çünkü çok üzgun belli eşim onu da kandırmış.tabiki ömür boyu evli bı adamla konuşup yuva yikmanin yükünü omuzlarında taşıyacak.ben de dilekçe hazırlama kısmına geçtim vekaleti verdim.kadinla olan konuşmalar da delil olarak işime yarayacak.boyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…