Eşim benden gizli nikah kıymıs

Telegramda konuşmalar karşılıklı siliniyor. Ekran resmî alın. Ayrıca nasıl hemen tayin istemiş? Sizi kandırıyor. Olur mu iki günde tayin işi. Bu kadına da güven duymayın, acımayın da. Her ikisin yaptığı da Rezillik.

elegramda konuşmalar karşılıklı siliniyor. Ekran resmî alın. Ayrıca nasıl hemen tayin istemiş? Sizi kandırıyor. Olur mu iki günde tayin işi. Bu kadına da güven duymayın, acımayda.ın
Çoktan alıp avukata yolladım kadına güvenmek değil derdim.beklediigim gibi biri çıkmadı.tayin istemese bile fark etmez ki bana.o eşimin onu kandirmasina çocuklu bı yuvayı dagitmasina dayanamadı.istwr gelsin yan daireme taşınan umrumda olmaz.

Boşanmakla çok iyi yapacaksınız emin olun doğru yoldasınız. İmam papaz nikahı bunlar hikaye. Tek nikah var o da Türkiye Cumhuriyeti resmî nikahıdır. Kılıf uydurup zina yapıyorlar başka bi bok değil. Kadına da inanmayın zırlasın dursun. Kendine saygısı olmayanın başkasına hiç saygısı olmaz. Yolunuz açık olsun bırakın pisliklerinde boğulsunlar

Yav bunlar kendilerini bi halt sanıyorlar. Biz ne yapalım evliyken peki? Çocuk derdi ev derdi koca derdi şu bu... Kadınlar ne yapsın? Cinselilk yok adamlar öküz gibi binbir türlü dert. Biz de aldatalım nolacak ki banane ben de imam nikahı istiyorum. Biri esmer biri sarışın biri kısa biri uzun boylu olsun 4 tane. Oh ne güzel. Erkekler kadınlar gibi değil iki kadını birden sevebilir demiş bir de. Valla ben de birkaç erkeği birden seveyim o zaman. Hepsinde ayrı ayrı bulurum belli olmaz yani.
Karısı var çocuğu var adamın, karısıyla sevişiyor, sonra ötekinin koynuna gidiyor. oh ne ala memleket. sonra BUNALIMDAYIM ONDAN YAPTIM. HE YAV BİZ HEÇ BUNALIMA GİRMİYOZ ZATEN.

Öğretmense, tayin dönemindeyiz. Başvuruda bulunmuş olabilir gerçekten.

Tercih yapsa kalacaksınız yani
Ayrıca adam dökülmüs,durum ortada kızı niye taciz ediyoırsunuz msjla.
Kocanız da biliyordu evli oldugunu dimi?
Sizin kocanız evliyken aldatıyor ama kız biliyorms kızda suc.
Kendinizi kandırıyprsunuz.
Davayı acmıssınız zaten tek yapılması gereken bu.
Hayırlsıı hakkınızda.

Hiç te dediğiniz gibi olmadı valla.
İyiki kadın(kız falan değil daha önce evlenip boşanmış)la konusmusum.
Onla olan konuşmalar şuan dava dilekcemde kanıt olarak duruyor çünkü kadın itiraf ediyor,süreci anlatıyor.
Sonradan eşimin ne yalanlarını öğrendim bu sayede.
Karşıdan atıp tutmayın lütfen.adami boşuyorum siz tercih yapsa diyosunuz.
Ne kadar hesap kitap yapıyorum ben amaçların ugraslarim için nerden bilebilirsiniz itham etmeyin

Beyinsiz adam!

Kadına da tazminat davasi ac,sonucta bikiyor evli ve cocuklu oldugunu magdur etti sizi.acimayin!

Evet o

nasıl nerde

Aaâaaa hakikaten oymuş.

Eceli gelen yılan gider yol ortasına yatarmış ya. Vallahi sizde oylesiniz eşinizde...

Demek kulaktan kulağa dedikleri bu, yazdıklarınizi okuyup bu kim ya oldum,ben öyle biri değilim çünkü kimse evliyken,bir umuda tutunurken şüphesi de olsa yanındaki adamin ne mal olduğunu bilemez, bilse direk ayrılır bence.kocam onun parasını yemek için sahte nikah kiymis dediğim laf ta kadina acıdım,eski eşimin sırf para için girdiği duruma acıdım,adam sevmiyor ama para için demek istemedim ki,ayrıca lanet olası bir adam ama bakın seneler geçti,davadan bir snee sonra yani geçen sene bosandim,adam çocuklarına bakıyor,bu adamdan zerre hazzim yok, yaptığı hicbirseyi de unutmuyorum ama bakiyo adam çocuklara ne diyeyim yalan mı diyim.oyle şeyler yazmışsınız ki,yuh dedim ya.ben eşimden hep bir umut bekledim,evliyken iyi şeyler düşündüm şüphe de olsa,benim bu niyetimi herseyi öğrendikten sonraki duygularımla karşılaştıramazsin sen ukala.
Nasıl bı insan kafası ya,git işine başka kapıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…