Eşim benden gizli nikah kıymıs

Evli bir erkek olduğunu bile bile eşimle olmuş.nasil rolü yok.yuva dağılmış olabilir,kendi kendimize boşansak bu kadar incinmezdim.ihanetin acısı çok başka umarım yaşamazsın
Kadının suçu da yok değil ama sizinle evli olan eşiniz. Size ihanet eden de eşiniz. Kadına bilenirken eşinizi affetmeye meyliniz var gibi geldi bana. Askerden gelmesini falan beklemeyin açın davanızı.

Eşim bana böyle bir şey yapacak onu karşıma alıpta ne hesap sorarım nede eve sokarım. Benimle tek kelime edemez her şey ortaya çıktıktan sonra. Bütün eşylarını kapının önüne koyar bir daha da hayatım boyunca yüzünü görmem. 6 ay aynı evde kalmak ne demek. Birde başlıkta benden gizli demişsiniz sizden izin alsa kabul edecek miydiniz? Ayrıca burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti o kıydığı nikahın hiç bir hükmü yok. Onurlu her kadının yapacağı gibi o adamı hemen hayatından çıkarmanı umuyorum.

SABİT BİR NUMARADAN ARA BEN .... KOZMETİK FİRMASINDAN AYŞE SİZİ FİRMAYA KAZANDIRMAK İÇİN KÜÇÜK BİR HEDİYE PAKETİ GÖNDERMEK İSTİYORUZ İÇİNDE KREMLER PARFÜMLER VS VAR DE KARGO ADRESİ İSTE

Ben olsam eşimin yuzune tukurur giderim. Ne hesap sorucam? Tabi demek kolay diyceksiniz ama kendime yediremem. Dusunsene eşin seni kotulemiş, başkasiyla aylatdir nikahli sen uzerini açmasan belki yillar surecekdi ve hala araştirma soruşturma peşindesin. Değer mi? Için aciyor evet, onlarin birlikde olmasini da istemiyorsun ama bazi dhrumlarda yapilacak tek şey hayatindan silmekdir. Uğraşmak değil. Bak ben eşimi canimdan çok seviyorum. Ama ayni şeyleri yaşasam hiç onun nikahlandigi kizi aramam bulmam. Eşime birsey deme hakki bile tanimam. Ailelere de diyin ve gidin. Evde o yoksa da durumu anlatin. Çunki 6 ay içinde sizi kandirmasi olağan bir durum. Asla bir kadinin bunlari hakedeceğini, sineye çekmesi gerektiğini dusunmuyorum

Allah yardımcın olsun kardeşim. Biran önce o adamdan yakanı kurtar. Böylelerine fırsat vermemeliyiz. Nasılya hem sizi hemde diğerini idare etmiş. Kusura bakmayın o şerefsizle aynı evde oturup kalkmayın. İmkanınız varsa biran önce kurtulun o kişiden.

6 ay ya da daha fazla beklemek sizin kararınız elbette ama resmi olarak da boşanmaya kesin kararlı iseniz delillerin kullanılabilme yani hakime sunulabilme süresi 6 ay .eğer 6 ay sonra delillerle giderseniz geçersiz sayılıyor diye biliyorum yani affetmiş sayılırsınız delilleriniz önemini yitirecek.eger kararlıysanız ve çocuklar icin extra bir maddi şey alacağınızı düşünüyorsanız çok uzun süre ertelemeyin. Ha boşanmak istemiyorsanız bu sizin kararınız elbette .hayırlısı olsun herşey icin

Gitti askere bugün geri.bu arada yorumlar sayesinde aydınlandim. bekleyince deliller geçersiz oluyormuş ve süreç zaten uzun.kisacasi bilgi edinince soluğu baro'da aldım.suan barodan avukat talebi için belge topluyorum.bosucam defolsun kahrolsun

Tüm konu boyunca sürekli eşim eşim ama diğer kadına her türlü hakaret serbest , neymiş adama şerefsiz demeye üşeniyormuşum
Sahiplengimden eşim demiyorum.surekli sürekli eski eşim demeye gerek var mi l.kizgin olduğum boşanmak istediğim belli,keşke takilmasaniz böyle şeylere ya.niyetim belli.adami istesem ugrasir miydn.bun/ yorumu da barodan avukat talebi için belge toplarken yazıyorum!!!!!

DDeliricem.size barodan avukat tutmak için belge topladigim bankadan görüntülü bağlanmak istiyorum arkadaşlar amacım boşanmak zaten,dinen oldu.resmi boyutu hiç araştırmadigim için düşüncem öyleydi.simdi degisti

Bahane değil,eşim tejdit etmişti,ben de bilmiyordum delillerin geçersiz olacağını rahat davrandım öyle dedin.suan fikrim değişti.baroya başvurdum bileeeee

Güzelce okusanız keşke.o askerde şuan 6 ay da gelmeyecek.ayrica kararım değişti, bilmiyordum yasal süreci,şuan başvurdum baroya

Bende olsam askere gitmişken anında boşanma davasını açardımm
ne hali varsa görsün derdim bu fırsat varken bekleme 6 ayıı

Önceden nikah cüzdanını gösterip hoca nikahı oluyordu,şimdi tam tersi oldu.
Senin dediğin resmi nikahla aynı anda olması zor.
Olmasın zaten bide onunla uğraşmak o anda ..

Hanım abla biz evlenirken kınayla düğün arasında bir gün boşluk vardı.
O zaman zorla yaptırdık hocaya oda kp in tanıdığı diye yaptı yoksa resmi nikah olmadan asla yapmıyorlar artık.

Zinanın adını imam nikahı koymuşlar, sanki çok dine uygun yaşıyormuş gibi. Canları başkasıyla seks isteyince din geliyor akıllarına onu da yarım yamalak biliyorlar. Bunun adı puştluktan başka birşey değil kusura bakmayın. Not: Sen bunu okurken ben belki de ban cezaevine doğru yola çıkmış olacağım

Hangi siteydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…